Aangepaste Sjoelbak - Tafelmodel
Aangepaste Sjoelbak - Tafelmodel
0 Review | Review toevoegen
Sjoelen wordt voor iedereen toegankelijk met deze verkleinde, kwalitatief zeer hoogwaardige sjoelbak, inclusief kleinere sjoelstenen.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 199,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Sjoelen wordt voor iedereen toegankelijk met deze verkleinde, ook smallere, sjoelbak. Mensen met minder kracht in hun armen komen weer in de gelegenheid hun favoriete spelletje mee te spelen. Bovendien is de bak gemakkelijk op te bergen door zijn compacte uitvoering. Voor ouderen met dementie om verschillende redenen ideaal:

De bediening is eenvoudig. Een mini sjoelbak vereist minder kracht en nauwkeurigheid om de sjoelschijven te schuiven, waardoor het spel gemakkelijker te spelen is voor ouderen met verminderde fysieke capaciteiten. De kleinere afmetingen zorgen ervoor dat de sjoelschijven minder ver hoeven te worden geschoven, waardoor het spel toegankelijker wordt voor mensen met beperkte mobiliteit.

Het spelen van sjoelen op een mini sjoelbak kan helpen bij het verbeteren van de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie van ouderen met dementie. Door de kleinere doeloppervlakte kunnen ze zich concentreren op specifieke doelen en hun bewegingen beter coördineren.

Sjoelen op een mini sjoelbak kan een gezellige activiteit zijn die ouderen met dementie samen met familieleden, vrienden of medebewoners kunnen doen. Het spel kan herinneringen oproepen aan vroegere tijden en gesprekken en interactie stimuleren, wat gunstig is voor de emotionele en sociale welzijn van de ouderen.

Omdat een mini sjoelbak eenvoudiger te bedienen is, kan het de frustratie verminderen die ouderen met dementie kunnen ervaren bij het spelen van complexere spellen. Het succesvol schuiven van de sjoelschijven en het behalen van punten kan een gevoel van voldoening en plezier geven, wat positieve emoties stimuleert.

Specificaties

  • Productafmetingen    110 x 30 x 6 cm;
  • Kleine sjoelstenen
  • 199.58 gram

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.