Dag en nacht een oogje in het zeil - Sensara HomeCare - Kopen
0 Reviews | Review toevoegen

Veilig langer thuis wonen. Met Sensara houdt op afstand dag en nacht een een oogje in het zeil. Waarschuwt uw mantelzorger of zorgverlener in geval van nood, bij valrisico of bij afwijkend gedrag.

€ 419,00
Prijs per set eenmalig

 

Op verlanglijst
 

| Meer

  klik hier voor meer informatie en bestellen  

Voor wie? 

Sensara HomeCare is er voor de alleenwonende senior. De leefstijlmonitor sensoren zorgen ervoor dat u langer veilig alleen kunt wonen. Het systeem waarschuwt de mantelzorger op afstand in het geval er iets aan de hand is. Zo kan de mantelzorger een oogje in het zeil houden, en voor u zorgen zonder dat het nodig is om zelf fysiek aanwezig te zijn. 

Ook houdt het systeem mogelijke gezondheidsrisico's in de gaten, zoals toenemend valgevaar of gevaar op uitdroging. Vroegtijdig signaleren van dergelijke risico’s geeft u de mogelijkheid om te voorkomen in plaats van te genezen.

Wat biedt het? 

Sensara HomeCare zorgt ervoor dat u een veilig gevoel kunt hebben in uw eigen huis, omdat er een oogje in het zeil wordt gehouden en u een alarmknop heeft voor noodgevallen. Ook voor uw naasten is het een gerust gevoel om ook als ze niet aanwezig zijn op de hoogte zijn van hoe het met u gaat. Mantelzorgers hoeven zich minder zorgen te maken en ervaren minder stress. 

"Ik hoef mijn moeder niet constant te vragen of ze wel goed eet en slaapt, want dat zie ik in de app. We kunnen nu gewoon een leuk gesprek hebben."

Hoe werkt Sensara?

 

Sensara HomeCare is eenvoudig te installeren en te gebruiken.

De dagelijkse activiteiten worden met behulp van diverse sensoren in uw huis geregistreerd en opgeslagen. Zelf hoeft u niets te dragen, op te laden of in te stellen. Uw mantelzorger krijgt eenvoudig toegang via een smartphone app. De software leert uw dagelijks patroon kennen en kan zo alarm slaan alleen wanneer dit echt nodig is. 

Het systeem heeft respect voor de privacy, er is geen sprake van camera's of microfoons. Het is uw leven, dus u bepaalt in het systeem wie welke informatie mag zien. Bewegingssensoren, een verbinding naar het systeem en een alarmknop voor als u direct hulp nodig heeft is alles wat Sensara HomeCare inhoudt. Inhoud pakket

Er zijn twee verschillende soorten Sensara HomeCare pakketten. Een pakket voor gebruik van het systeem in een appartement en een voor gebruik in een woonhuis

Sensara HomeCare Appartement

Vanaf € 419,- eenmalig incl. BTW​

Sensara HomeCare appartement is geschikt voor een woning met één buitendeur, één toilet (mogelijk gecombineerd met badkamer), één hal, één keuken en één woonkamer. In de slaapkamer hoeft geen sensor opgehangen te worden, omdat het Sensara systeem zichzelf leert wat de gebruikelijke slaaptijden van de gebruiker zijn. Daarnaast is er een deursensor die op de koelkast of keukenkast gemonteerd wordt.

Sensara HomeCare Woonhuis

Vanaf € 444,- eenmalig incl. BTW​

Sensara HomeCare Woonhuis woonhuis is geschikt voor een woning met twee buitendeuren, één hal, twee toiletruimtes (mogelijk gecombineerd met badkamer), één keuken, één woonkamer en één hobby ruimte, waarin u meer dan één uur per dag in verblijft. In de slaapkamer hoeft geen sensor opgehangen te worden, omdat het Sensara systeem zichzelf leert wat de gebruikelijke slaaptijden van de gebruiker zijn. Daarnaast is er één deursensor die op de koelkast of keukenkast gemonteerd wordt.

Ook behoefte aan een aparte Bed sensor? 

Bij bewoners met nachtelijke zorg, dwaalrisico en bijvoorbeeld verhoogd valrisico is het vaak wel gewenst om directe, specifieke info over het slaapgedrag te zien. In dat geval kan een bedsensor aan Homecare Woonhuis of Homecare Appartement toegevoegd worden, een strook die onder het matras wordt geplaatst en op basis van de hartslag van de bewoner weet of deze in bed ligt. Met de bedsensor zie je direct wanneer iemand in en uit bed komt. Ook kun je in de app onder Instellingen aangeven dat je een alarmnotificatie wilt ontvangen als de bewoner uit bed komt, of als de bewoner binnen een bepaalde tijd niet terug naar bed keert.

Wat kost Sensara HomeCare - Kopen?

De kosten van Sensara HomeCare kopen staan hieronder weergegeven.
Wanneer u liever niet koopt, dan kunt u ook huren.

  • Sensara Homecare Appartement: € 419,00 eenmalig incl. BTW
  • Sensara HomeCare Woonhuis: € 444,00 eenmalig incl. BTW
  • Bedalarm€ 350,00 eenmalig incl. BTW
  • Alarmknop€ 20,00 eenmalig 
  • Mobiel internet, indien gewenst: € 20,00 per maand, incl. BTW
  • Installatie aan huis € 99,00 eenmalig incl. BTW (U kunt Sensara eenvoudig zelf installeren)
  • Verzendkosten € 5,95 incl. BTW

  klik hier voor meer informatie en hulp bij bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten