Ring Videodeurbel Ring Videodeurbel
Ring Videodeurbel Ring Videodeurbel
Ring Videodeurbel
0 Review | Review toevoegen
U bestelt de Ring Video Deurbel, zonder de aanschaf van een Ring Chime

Standaard levertijd

1-2 dagen

€ 199,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie

Met de Ring Video Deurbel 2 houdt u niet alleen uw huis in de gaten maar ziet, hoort en spreekt u met iedereen die bij u aanbelt, van waar u ook bent. U heeft altijd een directe verbinding met de deurbel via de app op uw telefoon, pc of tablet. Door de nieuwe 1080HD groothoek camera ziet u direct wie er is en door de ingebouwde speakers en microfoon kan u praten met degene die voor de deur staat. De camera gaat aan wanneer iemand op de bel drukt maar u kunt hem zelf ook altijd op afstand aanzetten en door de infrarood functie heeft u dan zelfs als het donker is kristalhelder beeld. Via de app ontvangt u melding van beweging voor uw deur. De bewegingssensor kunt u zeer makkelijk instellen en aanpassen naar uw situatie.

Communiceren met degene die voor de deur staat 

Met een Ring Video Deurbel kunt u communiceren met degene die aanbelt. Handig om bijvoorbeeld tegen de pakketbezorger te kunnen zeggen dat hij het pakketje bij de buren mag afleveren als u niet thuis bent, of te communiceren zonder de deur open te hoeven doen in het geval u de desbetreffende persoon niet kent. 

Keuze tussen bedrading of oplaadbare batterij

U kunt de Video Deurbel 2 aansluiten op de bedrading van uw huis maar hij kan ook gebruikt worden met een quick-release oplaadbare batterij. In tegenstelling tot de standaard video deurbel hoeft u nooit meer de deurbel te demonteren om hem op te laden. 

Inclusief Ring Chime om de deurbel ook in huis te horen

U kunt de Ring Video Deurbel ook bestellen in combinatie met de Ring Chime.  De Ring Chime is een aanvulling op alle video deurbellen van Ring. Wanneer uw smartphone leeg is of in een andere kamer ligt, zou het kunnen gebeuren dat u niet merkt dat er wordt aangebeld. Met de Ring Chime hoort u de deurbel gewoon in huis. U hoeft hem hiervoor alleen in het stopcontact te stoppen en hem met uw wifi-netwerk te verbinden.
Let op! U moet hiervoor de productset inclusief Chime kiezen. 

Veiligheidsring rondom je huis

U kunt de Ring Video Deurbel 2 perfect gebruiken om het deel rond uw voordeur te beveiligen.

   bestellen   

Ring Cloud Video Recording

Bij de aanschaf van een Video Deurbel krijgt u een 30 dagen proefabonnement op Ring Cloud Video Recording. Deze service slaat elke video op gedurende maximaal 28 dagen zodat u de beelden op elk moment kunt terugkijken of delen. Na deze periode zal u een abonnement moeten afsluiten om de beelden terug te kijken. Het Ring Protect Basis Plan is het standaard-abonnement en kunt u zelf afsluiten via de website van Ring. U betaalt hiervoor per apparaat € 3,- per maand of € 30,- voor een volledig jaar. Als u voor meerdere apparaten een abonnement wilt is het goedkoper om het Ring Protect Plus Plan af te sluiten. De kosten hiervan zijn € 10,- per maand of € 100,- per jaar. Beide abonnementen zijn vooralsnog alleen te betalen met een creditcard. Zonder abonnement is het wel nog gewoon mogelijk om live beelden te bekijken en te communiceren met degene die voor de deur staat.

Bevestiging en Purchase Protection

De Ring Video Deurbel 2 moet met schroeven worden bevestigd. Deze schroeven inclusief een schroevendraaier worden ook meegeleverd. Op de videodeurbellen van Ring geldt Purchase Protection. Dit betekent dat Ring kosteloos een nieuwe deurbel stuurt als deze toch onverhoopt wordt gestolen.

Installatie

De Ring Video Deurbel is makkelijk te installeren. In een mum van tijd weet u wie er bij u aan de voordeur staat. Onder 'bijlagen' kunt u een uitgebreide Nederlandstalige handleiding vinden die u verder helpt in het installatieproces. Mocht u er toch echt niet uitkomen kunt u Ring zeven dagen per week bereiken op het gratis nummer: 00 800 87 00 97 81. (let op: deze dienst is alleen beschikbaar in het Engels).

Verpakkingsinhoud
  • Ring Video Deurbel 2
  • Gereedschap voor de installatie
  • Schroeven
  • Bevestigingsplaten
  • Oplaadbare quick release batterij
  • 2 verwisselbare frontjes in de kleuren donkerbruin en zilver (mat).

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.