Draadloze Sleutelvinder - RRJ
7 Reviews | Review toevoegen

Met deze draadloze sleutelvinder behoort het zoeken naar uw sleutels, portemonnee en tas definitief tot het verleden. U kunt zes belangrijke voorwerpen voorzien van een tag.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen.

€ 49,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Met deze draadloze sleutelvinder is perfect voor iedereen die zijn belangrijke spullen vaak even niet kan vinden. Het zoeken naar uw sleutels, portemonnee en tas behoort definitief tot het verleden. U vindt uw eigendommen snel en gemakkelijk terug en dat met één druk op de knop. Ideaal, voor iedereen, want u bent toch ook weleens uw sleutels of portemonnee 'kwijt'!

De elektronische sleutelvinder van Fysic bestaat uit 1 zender en 6 ontvangers. Elke ontvanger heeft zijn eigen kleur en dient afzonderlijk te worden vastgemaakt aan voorwerpen die u makkelijk 'uit het oog verliest'. Op de zender zitten 6 knoppen die elk zijn gekoppeld aan een ontvanger in dezelfde kleur.

Een voorbeeld

Koppel de blauwe ontvanger aan uw sleutels. Weet u niet meer waar de sleutels liggen? Druk op de blauwe knop op de zender. Er wordt een geluidssignaal gegeven en u vindt snel uw sleutels terug.

Inhoud van de set
- 6x Ontvanger
- 1x Afstandbediening
- 1x Dock
- 6x Dubbelzijdig bevestigingstape
- 6x Sleutelring
- 1x Openingswerktuig
- 1x Handleiding
- 1x Garantiekaart

Specificaties
- Bereik ± 40m (open terrein)
- Frequentie: 433,92 Mhz
- Volume: ± 80 dB
- Afmetingen ontvanger: 48 x 32 x 5 mm
- Afmetingen zender: 111 x 54 x 8 mm
- 8 knoopbatterijen nodig (met nr. 2032). Deze worden niet meegeleverd.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Frans Roosen - 07-01-2020 21:28

Prima toestelletje. Past zeker in (grotere) portemonnee en prima als sleutelhanger!
Het zendertje hebben we thuis (wonen niet in dezelfde woning als de hulpbehoevende) omdat we wel gebeld worden als er (weer eens) ‘te goed’ is weggelegd.

Anne-Marie - 10-11-2019 13:50

Waar het voor bedoeld is voldoet prima. De tags zijn echter te dik om in een portemonnee of hoesje van gsm te doen of achterop een afstandsbediening te plakken. Portemonnee en hoesje gaan niet meer helemaal meer dicht en blijven open staan. Dat wordt door mijn man opgemerkt en dan haalt hij de tags weer weg :-(

Rene - 27-09-2019 13:04

Erg handig en correcte levering

J. Sixma - 05-09-2019 11:47

matig nut. De tags zijn te groot

Anita - 31-08-2019 09:28

Prima hulpmiddel. Jammer dat mijn dementerende moeder niet kan onthouden welke kleur waarvoor is. Wij hebben de afstandsbediening op een plankje gelijmd (uitsparing gefreesd en dubbelzijdig plakband gebruikt) en naast de knoppen met een strip uit de lettertang aangegeven voor welk item de betreffende knop is. Verder heel tevreden!

André Abraham - 25-05-2019 14:40

Was geschenk voor een nogal vergeetachtig familielid die bovendien om de haverklap sleutels, autosleutels, zijn portefeuille of zijn mobiele ergens verloren legde. Sedert de in gebruikname van dit hulpmiddel zijn de hopeloze zoektochten in belangrijke mate afgenomen of heel fel ingekort. Zeer nuttig ding als je het zendertje een vaste plaats geeft, anders verergeren je het euvel alleen maar!

P.L.P. de Vries - 04-02-2019 13:37

Dit is een geweldig hulpmiddel. Ik was soms wel een uur aan het zoeken naar tas en sleutels. Dat hoeft niet meer en het scheelt erg veel stress. Want zulke dingen zijn altijd zoek vlak voor een vertrek. Heel tevreden mee. Ik heb de site ook aanbevolen bij de geriater van mijn vrouw.

Laatst bekeken producten