Gibsons puzzel 250XL - Zomerse trouwerij
Puzzel - 250 extra grote puzzelstukken - Zomerse trouwerij
1 Reviews | Review toevoegen

Legpuzzel voor iedereen die de traditionele stukjes te klein vindt. De stukken zijn vijfmaal zo groot. De volwassen afbeelding maakt de puzzel een volwaardige vervanger van de traditionele puzzels.

Standaard levertijd

LET OP: MOMENTEEL NIET LEVERBAAR. Normaal: 3 - 4 werkdagen.

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Op verlanglijst
 

| Meer

Gibsons legpuzzel met stukken die vijfmaal zo groot zijn.
Deze legpuzzel is ideaal voor iedereen die de traditionele stukjes te klein vindt. De volwassen afbeelding maakt de puzzel een volwaardige vervanger van de traditionele puzzels.

Overige producteigenschappen:

Materiaal: Karton
Aantal stukjes: 250 stukjes
Afmeting: 49 x 34 cm

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Eric - 01-05-2020 12:32

Mijn vader is flink aan het dementeren. De puzzels die hij nog heeft, zijn veel te moeilijk. De kleine stukjes en weinig details maken dat er te weinig succesbeleving was en hij eigenlijk niet meer wilde puzzelen. Daarom met een puzzel van 100 XXL stukjes begonnen en dat werkte. Hij kreeg er weer plezier in. Nu over gestapt naar de 250 XL puzzels en inmiddels kan hij die zelfstandig maken. De wat ouderwetse afbeeldingen spreken hem aan en inmiddels hebben we er al 3 van die hij met veel plezier maakt.
Prima product dus, voldoet aan de eisen! Maakt er weer puzzelaars van :-)

Laatst bekeken producten