Protac SensOn verzwaarde kraag
0 Reviews | Review toevoegen

De verzwaarde kraag helpt te ontspannen. De SensOn vormt zich op een natuurlijke manier om de nek, schouders en borst. Vergelijkbaar met een paar stevige handen die rustig op de schouders worden geleg

Standaard levertijd

5-7 werkdagen

€ 496,00
Prijs per stuk vanaf

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

De kraag die je laat ontspannen

De Protac SensOn® is een verzwaarde kraag, die helpt te ontspannen. De SensOn® vormt zich op een natuurlijke manier om de nek, schouders en borst. Dit is te vergelijken met een paar stevige handen die rustig op de schouders worden geplaatst. De druk en aanraking van de kleine balletjes laten de schouders zakken en ontspannen de nek. Hierdoor worden de grenzen van het eigen lichaam optimaal ervaren. Dit zorgt voor rust en een gevoel van geborgenheid.

De Protac SensOn® is een zintuig stimulerend hulpmiddel dat is ontwikkeld voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met bijvoorbeeld fysieke of mentale ongemakken, zintuiglijke aandoeningen, concentratie- en leerproblemen, dementie, stress, NAH, ADHD, autisme en andere psychiatrische diagnoses.

Proefperiode

De Protac SensOn™ mag twee weken worden uitgeprobeerd!
U kunt de SensOn twee weken uitproberen. Na twee weken nemen wij contact op om te horen hoe uw ervaringen zijn. U kunt dan beslissen of u de verzwaarde kraag wilt aanschaffen of retourneren (kosten zijn voor eigen rekening).

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten