Pop - Reborn Babypop - wakker
Pop - Reborn Babypop - wakker
0 Reviews | Review toevoegen

Ziet er uit als een echte baby. Deze pop helpt te ontsnappen uit een wereld waarin iemand met dementie zelf veel hulp nodig heeft en anderen voor hen zorgen. Voorkomt onrust, verdriet en eenzaamheid.

Standaard levertijd

9 - 10 werkdagen.

€ 125,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Deze handgemaakte pop van 52 cm lang heeft een hypnotiserende uitstraling en geweldige lach. Haar prachtig hand geschilderd gezicht, zorgt voor een glimlach bij iedereen en is voor je het weet de beste vriendin van je. Het stimuleert op een speelse manier om te verzorgen en brengt onvergetelijke herinneringen. De pop is uiterst zorgvuldig ontworpen en gemaakt, tot in het kleinste detail om haar zo echt mogelijk te laten lijken. De materialen zijn zorgvuldig gekozen, eco-vriendelijk en natuurlijk zonder giftige stoffen. Deze kleine prinses wordt geleverd met passende kleertjes en accessoires.

  • Ziet er echt net uit als een pas geboren baby, vanaf top tot teen
  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal: het hoofdje, armen en benen van silliconen dat zacht en net echt aanvoelt. Het buikje is gevuld met zacht katoen.
  • De pop is 52 cm lang en dus net zo groot als een echte baby!
   bestellen   

Waarom en voor wie

De poppen hebben een opmerkelijk effect op vrouwen (en mannen) in de midden en latere stadia van dementie. Ze brengen de persoon terug naar een moment in hun leven toen de zorg voor een jong familielid de eerste prioriteit was. En helpen diegene te ontsnappen uit een wereld waarin ze zelf veel hulp nodig hebben en anderen voor hen zorgen.

Er is een wetenschappelijke Italiaanse studie* gedaan omtrent de invloed van “Empathy dolls” op personen
met dementie. De belangrijkste conclusies waren:
  • een duidelijke verbetering van de levenskwaliteit door het gebruik van knuffelpoppen
  • een verhoogde sociale interactie en een betere deelname aan de georganiseerde therapie-activiteiten
  • een afname van medicatie bij een aantal personen

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten