ParkinsonPartner
0 Reviews | Review toevoegen

ParkinsonPartner, een aangrijpend verhaal over hoe je Parkinson de baas wordt. Met tips en adviezen voor partners van mensen met de ziekte van Parkinson.

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Samenvatting

ParkinsonPartner. Word parkinson de baas!

  • Hoe ga je om met de ziekte van Parkinson?
  • Wat staat de zieke te wachten?
  • Wat staat de partner te wachten?
  • Kan je sterker worden van een ziekte? 'Jazeker. Onze liefde werd dieper en we weten nu wat echt belangrijk voor ons is'.

De echtgenoot van Nicolette heeft sinds zes jaar de diagnose 'ziekte van Parkinson'. Jaren eerder merkte zij dat haar man langzaam veranderde, dat maakte haar onzeker en soms wanhopig.

Om te begrijpen wat er gebeurde en zo goed mogelijk om te gaan met de situatie maakte ze notities. Die vormde de basis van ParkinsonPartner. Het boek toont hoe Nicolette en haar partner droefheid en onzekerheid omzetten in kracht.

''Als je met parkinson te maken krijgt dan kan je drie dingen doen: toelaten dat de ziekte jullie leven bepaalt, eraan onderdoor gaan of er sterker door worden. Wij hebben bewust de keuze gemaakt om hier samen sterker uit te komen en dat is elke dag een uitdaging''.

Nicolette de Boer - 1955 -, gedragswetenschapper, docent, getrouwd, moeder van drie volwassen kinderen en grootmoeder van drie kleinkinderen. Haar passie is het gedrag van mensen en hoe je dat positief kunt beïnvloeden.

Met ParkinsonPartner geeft zij praktische tips en adviezen voor partners van mensen met de ziekte van Parkinson.

  Bestellen 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789082806205
Auteur
Nicolette de Boer
Kaft
Paperback
Uitgeverij
Vanderwel B.V.
Laatst bekeken producten