Spreekuur thuis - Parkinson en nu?
0 Reviews | Review toevoegen

Medische informatie, handreikingen en praktische tips. Zowel de patiënt als zijn omgeving vindt in Parkinson en nu? een schat aan betrouwbare informatie geschreven in begrijpelijke taal.

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Samenvatting

Er valt heel veel te vertellen over de ziekte van Parkinson, zijn verschijningsvormen en de invloed die de ziekte heeft op het leven van alle betrokkenen. Zowel de patiënt als zijn omgeving vindt in Parkinson en nu? een schat aan betrouwbare informatie geschreven in begrijpelijke taal.

Behalve over het ontstaan van de ziekte en het verloop ervan, vertelt het boek de verhalen van velen die kampen met ‘Parkinson’. Daardoor bevat het boek vele praktische tips die leven met de ziekte van Parkinson makkelijker maken.

Dr. Teus van Laar is neuroloog en universitair hoofddocent aan het UMC in Groningen. Hij is ook initiatiefnemer van het Parkinson Platform Noord-Nederland. Daarin werken parkinsonverpleegkundigen en paramedici samen rondom patiënten met de ziekte van Parkinson.

  Bestellen 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
9789491549496
Auteur
Teus van Laar
Kaft
Paperback
Uitgeverij
Poiesz Uitgevers Bv
Laatst bekeken producten