Oxytocine Voedingssupplementen OXTR 5 3
Oxytocine Voedingssupplementen OXTR
Oxytocine Voedingssupplementen OXTR
Reviews | Review toevoegen

Stimuleert de natuurlijke aanmaak van Oxytocine. Dit hormoon lijkt een belangrijke rol te spelen bij het verbinden van sociale contacten met gevoelens van plezier, ook bij Alzheimer.

Standaard levertijd

3 - 4 werkdagen

€ 49,95
Prijs per stuk

 

Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Recent wetenschappelijk onderzoek in de VS toont aan dat het hormoon Oxytocine positieve effecten kan hebben bij Alzheimer. De natuurkundige Frans Saris heeft de indruk dat zijn vrouw met dementie dankzij dit voedingssupplement, dat de natuurlijke aanmaak van Oxytocine stimuleert, minder last had van de aandoening. Lees het artikel dat hierover verscheen op de Correspondent. Hij vertelt hoe zijn vrouw veranderde: "Veel vrolijker, veel liever en zoveel meer de oude."

De publicaties zijn hoopgevend. Dementie-winkel.nl kan echter niet beloven dat dit supplement zeker werkt. 

  Bestellen 

 

Productbeschrijving

OXTR - Natural Oxytocin Stimulus - 100% natuurlijke Oxytocine Stimulus - 30 Vcaps.

Tijdens onderzoek naar de effecten van een voedingssupplement ten behoeve van anti-aging bleek dat er bij gebruik ook sprake was van een verhoogde aanmaak van het "geluks" hormoon Oxytocine. Vanuit deze unieke vondst is OXTR ontwikkeld. OXTR bevat een uitgekiende combinatie van ingrediënten ter bevordering van de Oxytocine productie. Contra-indicatie: Niet gebruiken tijdens de zwangerschap! Dosering: maximaal 2 Vcaps per 24 uur. Dit product koel en droog bewaren en buiten bereik van kinderen houden. Voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Productspecificaties

Etiketinformatie
  • Ingrediënten: Astragalus Membranaceus extracts, dimethylethanolamine, Chitosan, L-Alpha Glycerylphosphorylcholine, Vitamins B6, B3, Cellulose (V-cap), Cellulose Magnesium Stearate (plant source).
  • Allergeneninformatie:Geen
  • Aantal artikelen in verpakking: 30
  • Gebruiksaanwijzing: Maximale dosering: 2 Vcaps per 24 uur - Contra-indicatie: Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap! Dit product koel en droog bewaren en buiten bereik van kinderen houden. Voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
  • Bewaarvoorschrift: Dit product koel en droog bewaren en buiten bereik van kinderen houden.
  • Voedingswaarde: 0
  • Inhoud: 100 ml

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Marion -

Mijn moeder is rustiger door het gebruik van het voedingssupplement OXTR. Wij zijn er tevreden over.

Shirley -

Onlangs heb ik naar tevredenheid OXTR besteld bij u en voel me sindsdien lekkerder in m'n vel zitten (en niet suf of iets, maar zeker ook niet 'speedy' of iets dergelijks; het doet heel natuurlijk aanvoelend z'n werk, alsof 'de stekker weer beter in het stopcontact' zit! En ik vermoed dat ik o.a. inderdaad tot nu toe en het laatste jaar een oxytocine-tekort had....).

Kees van der Ham -

Ik gebruik OXTR nu een aantal maanden en merk dat het mij meer rust geeft en dat ik er helderder door ga denken. Ook kan ik makkelijker contacten leggen en sta ik open voor een gesprek. Heel fijn!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews