Oer Muziekspeler - inclusief 50's muziek
0 Reviews | Review toevoegen

Simpel te bedienen muziekspeler die op een radio lijkt. Perfect voor ouderen met dementie. Voldoende ruimte voor ruim duizend nummers. Met één herkenbare klep om de muziekspeler aan en uit te zetten.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 189,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Oer Muziekspeler

Nieuw in Nederland: muziekspeler voor ouderen met dementie. Geef iemand met Alzheimer toegang tot zijn/haar eigen muziek. Deze muziekspeler is speciaal ontwikkeld voor ouderen met dementie. Op deze manier kunnen mensen met dementie profiteren van de herstellende werking van muziek.
Het is ons doel om mensen met dementie toegang te geven tot hun eigen favoriete muziek. Voor dit muziekapparaat geldt dan ook dat gebruiksgemak het sleutelwoord is. De OER Muziekspeler heeft het ontwerp van een radio van vroeger, om zo een punt van herkenning te zijn. Ook in zijn gebruik is de muziekspeler uitermate simpel, het heeft namelijk slechts drie opties:

1. Muziek aanzetten: scharnier omhoog
2. Volgend liedje (optioneel): grote ronde knop indrukken
3. Muziek uitzetten: scharnier omlaag

Voordat de muziekspeler klaar is voor gebruik, moet deze ingesteld worden. Het instellen van de muziekspeler wordt gedaan door vrienden, familie of verzorgers. Het instellen bestaat uit twee stappen:

1. Instellen van het volume. Om te voorkomen het volume per ongeluk te hard of te zacht wordt gezet, wordt dit ingesteld aan de onderkant van de muziekspeler.  
2. Het uploaden van de favoriete muziek: U uploadt eenvoudig muziek naar de muziekspeler via de computer met de bijgeleverde usb-kabel. 

Nu nog simpeler klaar voor gebruik: wij helpen u alvast een stukje op weg met de muziek

Om te zorgen dat de muziekspeler direct gebruikt kan worden en het allemaal zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij de optie aan om de muziekspeler te leveren inclusief muziek van vroeger. De muziekspeler wordt geleverd inclusief het album “100 hits Fabulous 50s”. Wij zorgen ervoor dat alle nummers op de muziekspeler worden gezet, zodat deze klaar is voor gebruik. Op deze manier rest u nog maar één ding: Het scharnier omhoog doen om naar de hits te luisteren.

Deze simpele muziekspeler maakt het voor iedereen mogelijk om weer naar zijn/haar favoriete muziek te luisteren. Kijk hieronder hoe de muziekspeler wordt gebruikt door een oudere met dementie die de muziekspeler ontving als cadeau:

De invloed van muziek

Muziek heeft een wonderbaarlijke werking op mensen met dementie. Als iemand bijvoorbeeld niet goed meer kan praten, gaat feilloos meezingen met muziek soms wel. Het is zeker de moeite waard om aan de slag te gaan met muziek. Muziek heeft een positieve invloed op de hersenen en zorgt ervoor dat het hele brein actief is als iemand naar zijn/haar favoriete muziek luistert. Muziek kan rust geven als iemand geïrriteerd is, activeren als ze passief is, vrolijk maken wanneer ze verdrietig is. Muziek roept herinneringen op waarvan je dacht dat die voorgoed kwijt waren. Muziek voegt iets toe aan de kwaliteit van leven.

Alles even op een rijtje: 

Eenvoudig en makkelijk te bedienen radio/muziekspeler met één knop
  • Eenvoudig in te stellen muziekspeler
  • Muziekspeler/radio is geschikt voor ouderen met dementie
  • Muziekspeler heeft slechts 3 bedieningsopties (aan, uit en volgende)
  • Wordt geleverd met 100 hits van vroeger
  • Voldoende ruimte voor meer dan duizend nummers met een intern geheugen van 4GB
  • Het is mogelijk om aan de achterkant een koptelefoon aan te sluiten
  • Moet aangesloten zijn op het lichtnet om het juiste volume van geluid te garanderen
  • Afmetingen: 39 (b) x 19 (h) x 11 (d) cm
  • Gewicht: 1700 gram

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten