Moofie Care Pro beweegstick Moofie Care Pro beweegstick Moofie Care Pro beweegstick Moofie Care Pro beweegstick
Moofie Care Pro beweegstick Moofie Care Pro beweegstick Moofie Care Pro beweegstick Moofie Care Pro beweegstick
Moofie Care Pro - Beweegstick
0 Reviews | Review toevoegen
Dit innovatieve beweegproduct is speciaal ontwikkeld voor mensen die (te) weinig of moeilijk bewegen. De Moofie ‘Care’ Pro biedt ruimte aan veel meer beweegprogramma's en spellen dan de Care.

Standaard levertijd

1-6 weken.

€ 1.499,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

MOOFIE: handzaam en simpel!

“Hallo, ik ben Moofie”. Zo begroet deze pratende beweegstick je als je ‘m aanzet. Dit innovatieve beweegproduct is speciaal ontwikkeld voor mensen die (te) weinig of moeilijk bewegen, of die actief moeten revalideren. De Moofie ‘Care’ Pro staat vol met leuke uitdagende beweegopdrachten, meer dan de Moofie Care.

De Moofie Care Pro brengt mensen eenvoudig in beweging, zelfstandig of met een beetje begeleiding van vrijwilligers, personeel, vrienden of familie. Deze handzame beweegstok zegt hardop stap voor stap wat je moet doen, en knipt de oefeningen in kleine, begrijpelijke stapjes op. Lichtjes en geluiden worden daarbij ter ondersteuning en ter motivatie gebruikt. Wanneer na het oefenen van een beweging de opdracht klinkt ‘Blijf bewegen tot de muziek stopt’, en de herkenbare muziek van vroeger wordt ingezet, is bewegen geen opgave meer, maar gaat het als vanzelf! Beweging stimuleren voorkomt (verdere) fysieke en cognitieve achteruitgang en zorgt voor snellere revalidatie. 

De Moofie beweegstick:

... hou je in je hand(en) vast

... spreekt eenvoudige beweegopdrachten uit

... reageert op aanraking

... reageert op beweging

... ondersteunt d.m.v. licht en geluid het maken van de juiste beweging

... speelt muziek af terwijl je beweegt

... zorgt ervoor dat je actief gaat bewegen

... gebruik je alléén, in tweetallen (ook met familie) of in groepjes

... verplaats je gemakkelijk naar een andere ruimte

Dus iedereen kan hiermee bewegen!

Spelen en Luisteren

Met de Moofie kun je naast uitgebreid bewegen ook samen leuke spellen spelen, zoals het dierenge- luidenspel en na-aapspel. Daarnaast biedt de Moofie ruimte aan 6 luisterverhalen. Een multi-functioneel product dus!

 “Wij zijn allemaal zeer enthousiast over de Moofie. Dat geldt voor onze bewoners, maar ook de medewerkers. Dat laatste is natuurlijk ook erg belangrijk voor het gebruik. Mensen die moeilijk te stimuleren zijn, zijn met de Moofie goed over te halen om toch te bewegen en kunnen vaak meer dan je denkt. Ook is de muziek mooi gekozen, hij is (zelfs in Limburg) herkenbaar. En als hij niet herkenbaar is, slaat hij toch goed aan, hij is dus zeer uitnodigend en stimulerend. De PG is uiteraard wel echt de doelgroep om activiteiten samen te doen. Ik heb de Moofie heel vaak samen vast. De Moofies gaan van groep naar groep, dus het is wel erg handig dat we er twee hebben. Wij zijn heel blij met de aanschaf van de twee Moofies!”

- Sanne Stevens, activiteitenbegeleider en Gespecialiseerd Verzorgende PG, Meander Groep, wijkzorgcentrum Laethof - 

De Moofie Care Pro is de vergrotende trap van de ‘gewone’ Moofie Care.

Deze ‘Pro’-versie biedt ruimte aan veel méér beweegprogramma’s en spellen. U hoeft zo minder vaak programma’s op de Moofie te wisselen. Pure tijdwinst dus!

Ook worden bij de Moofie Care Pro veel extra oefeningen, beweegpakketten van divers niveau, muziekfragmenten en spellen meegeleverd. Hierdoor is de Pro-versie nog breder toepasbaar binnen uw organisatie. Alle Moofies zijn compatibel met elkaar.

De Moofie Care Pro wordt geleverd inclusief:

  • Zeer uitgebreid basispakket met 165 oefeningen, 54 beweegprogramma’s, 6 spellen, 1 luisterboek, 2 extra beweegpakketten op Hollandse hits en 1 extra muziekpakket pop/modern
  • Twee beschermende handvatten, 2-zijdig te gebruiken
  • Laadstation met adapter
  • Usb-kabel
De Moofie Care Pro biedt ruimte aan 24 beweegprogramma's, 24 spellen en 6 luisterverhalen. U kunt het basispakket uitbreiden met de aanvullende modules. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  vraag hier vrijblijvend een offerte en demonstratie aan

In de offerte leest u meer over de mogelijkheden voor aanschaf. U kunt ook vrijblijvend een demonstratie op uw locatie aanvragen.

Aanschaffen

Een Moofie Care Pro kost € 1.499,- incl. btw.
Indien u meerdere Moofie Care Pro apparaten tegelijk bestelt ontvangt u korting. Geef het aantal dat u wilt bestellen rechtsbovenaan op, en de prijs wordt automatisch berekend. 

Kennismakingsaanbod: t/m 31 december 2020 krijgt u de Herinneringsmodule twv €301,29 incl. btw kostenloos meegestuurd.

Extra opties

Externe speaker. 
Wanneer u met de Moofie gaat bewegen in een grotere ruimte, of wanneer er bij de gebruiker(s) sprake is van slechthorendheid, is een externe speaker aan te bevelen. Deze bluetooth-speaker van JBL is zeer compact. Je neemt ‘m dus net als de Moofie overal gemakkelijk mee naartoe. Speakers zijn alleen te koop i.c.m. 1 of meerdere Moofies.
Kosten externe speaker: € 51,43 incl. btw

Extra handvatten. 
Extra handvatten kunnen uit hygiëne-oogpunt handig zijn. Daarnaast zijn extra handvatten handig als de Moofie door verschillende personen wordt gebruikt. Ze zijn omkeerbaar: U kunt ze zowel aan de zwart-witte kant gebruiken, als aan de witte kant. De witte kant wordt wel sneller vies… Wasbaar in de wasmachine op 30 graden. 
Kosten extra handvatten: € 24,20 incl. btw

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.