Moofie Care uitbreidingen Moofie Care Pro beweegstick Moofie Care beweegstick Moofie Care Pro beweegstick Moofie Care Pro beweegstick
Moofie Care uitbreidingen Moofie Care Pro beweegstick Moofie Care beweegstick Moofie Care Pro beweegstick Moofie Care Pro beweegstick
Moofie Care - Uitbreiding extra modules
0 Reviews | Review toevoegen
Uitbreidingen te gebruiken in combinatie met Moofie Care en Moofie Care Pro.

Standaard levertijd

1-2 werkdagen

€ 54,45
Prijs per stuk vanaf
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

U kunt het basispakket van uw Moofie Care of Moofie Care Pro uitbreiden met de aanvullende modules, spellen, of met het Herinner Mij! softwarepakket. 

Om een module aan te schaffen, geeft u in het keuzemenu rechts bovenaan de pagina aan welke module u wilt bestellen. 

1. Hollandse nieuwe basis - module

Uitbreiding voor de Moofie Care, maar wordt standaard meegeleverd bij de Moofie Care Pro.

Houdt u of houden uw cliënten van Nederlandstalige muziek? Dan is het Hollandse Nieuwe Basis-pakket een perfecte aanvulling op het basispakket dat u hebt gekregen bij de Moofie Care. U krijgt opnieuw alle oefeningen op muziek, plus alle beweegprogramma’s, maar dan nu voorgeprogrammeerd op heerlijke Hollandse meezingers. Kom lekker in beweging op bekende liedjes van o.a. Jan Smit, Nick & Simon, en Jannes! Veel beweegplezier!

Prijs: €102,85

2. Basis Extra 1 Care - module

Uitbreiding voor de Moofie Care, maar wordt standaard meegeleverd bij de Moofie Care Pro.

Een mooie eerste uitbreiding op het Basispakket van de Moofie Care. Bewegen met de Moofie wordt nooit saai! Een beweegpakket met 37 nieuwe oefeningen en 24 voorgeprogrammeerde beweegprogramma’s voor de armen, armen en benen, cognitie, bovenlichaam en met extra programma’s voor tweetallen. Kent u deze nog? Van voor, naar achter, van links, naar re-hechts,… Doe gezellig mee!

Prijs: €114,95 incl. btw

3. Hollandse Nieuwe Extra 1 - module

Uitbreiding voor de Moofie Care, maar wordt standaard meegeleverd bij de Moofie Care Pro.
!LET OP! - U dient eerst te beschikken over het Basis Extra 1 Care-pakket voordat u dit pakket kunt gebruiken.

Hoe heet het bekendste meisje van Nick & Simon? Juist! Rosanne! Wie kent haar niet? Met deze heerlijke Nederlandstalige muziek komt toch iedereen in beweging? Dit beweegpakket bestaat uit dezelfde oefeningen op muziek en 24 beweegprogramma’s als in het Basis Extra 1 Care-pakket bevat, maar dan nu voorgeprogrammeerd op Hollandse hits. Zing maar lekker mee terwijl u beweegt!

Prijs: €54,45 incl. btw

4. Basis Extra 1 Kids - module

Een leuk beweegpakket met allerlei nieuwe oefeningen en voorgeprogrammeerde beweegprogramma’s op moderne pop- en kindermuziek. Het bevat programma’s voor bewegen met de armen, de armen en benen, het bovenlichaam, programma’s om het cognitieve vermogen te verbeteren, programma’s om in tweetallen te doen, lekker actieve programma’s en nieuwe korte Energizers. De kinderen gaan de ene keer ‘Van voor, naar achter, van links, naar rechts’, en de andere keer gaat de hele zaal ‘Op en Neer’! Bewegen was nog nooit zo leuk als met de Moofie!

Prijs: €114,95 incl. btw

5. Na-aapspel

Het na-aapspel kan als uitbreiding bij de Moofie Care worden aangeschaft, maar wordt wel standaard meegeleverd bij de Moofie Care Pro.

Het Na-aapspel speel je met twee of meer personen. Een heel leuk beweegspel waarbij iemand een oefening verzint met de Moofie in de handen, en alle andere deelnemers hem of haar lekker gaan na-apen. Je zult versteld staan van alle oefeningen die bedacht worden! Iedereen beweegt mee zolang de muziek speelt. Hoe lang het spel duurt, bepaal je zelf: na afloop van elk muziekfragment krijg je de keuze tussen stoppen, of de Moofie doorgeven aan een ander.

Prijs: €54,45 incl. btw

6. Stoelendans

Het Stoelendansspel kan als uitbreiding worden aangeschaft voor de Moofie Care en Moofie Care Pro.

Iedereen kent deze klassieker: de Stoelendans! Dit hilarische beweegspel speel je met meerdere personen. Zet 1 of meer stoelen minder neer dan het aantal deelnemers. De muziek gaat spelen zodra iemand de Moofie in beweging brengt. Stopt diegene met bewegen? Dan stopt de muziek ook, en moet iedereen snel gaan zitten op een stoel. Is er geen stoel meer beschikbaar? Dan ben je helaas af! Na elke ronde worden 1 of meer stoelen weggehaald en start het spel weer zodra iemand de Moofie beweegt. Degene die de enige overgebleven stoel bemachtigt is de winnaar! Wil je eerder stoppen met dit spel, dan druk je op de zwarte knop.

Prijs: €54,45 incl. btw

7. Herinner Mij! - software

De herinneringsmodule is een software-uitbreiding op alle Moofie versies waarmee Moofie niet alleen een beweeg- en speelmaatje, maar ook uw geheugensteuntje wordt. De herinneringen worden op de door u gewenste dag(en) en tijd(en) hardop uitgesproken, begeleid met licht en een subtiel attentiegeluid.

Vergeet u wel eens uw medicatie in te nemen? Of wilt u herinnerd worden aan welke dag het is, wanneer het tijd is om fruit te gaan eten en wat te drinken, of wanneer het tijd is om te gaan bewegen of slapen? Met de herinneringsmodule draagt de Moofie bij aan dagelijkse structuur, wat zeer prettig is wanneer er sprake is van een verminderd cognitief vermogen. U stelt een dag, tijd, een led-kleur en de herinnering in. Hierbij kiest u eenvoudig uit de uitgebreide lijst met herinneringsmogelijkheden die in het Moofie softwareprogramma zijn opgenomen. Wanneer het tijd is, licht de Moofie in de opgegeven ledkleur op. Er klinkt een attentiedeuntje, en vervolgens wordt de herinnering hardop uitgesproken. De herinnering ‘eindigt’ wanneer u de Moofie aanraakt. Tot die tijd wordt de herinnering om de paar minuten herhaald, gedurende maximaal 20 minuten.

Prijs: €301,29 incl. btw
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.