Mijn zaken op orde! Organizer
Mijn zaken op orde! Organizer voor het leven
0 Reviews | Review toevoegen

Leeft u, uw partner of ouder met dementie? Dan is het belangrijk dat u veel zaken onderling bespreekt en op tijd regelt. De praktische organizer ‘Mijn zaken op orde!’ is een uitstekend hulpmiddel.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 19,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Mijn zaken op orde! Organizer voor het leven

De organizer is zeer geschikt voor familieleden en/of mantelzorgers van mensen met dementie. De ziekte vraagt intensieve begeleiding op medisch, financieel en juridisch gebied. 

De praktische organizer Mijn zaken op orde! biedt uitkomst. Een set mooi vorm gegeven invulbladen en tabbladen met handige tips en nuttige informatie, waarmee je alle belangrijke gegevens en bewijsstukken voor nu en later kunt verzamelen.

•    Praktisch: alle belangrijke papieren bij elkaar
•    Eenvoudig: met het handige stappenplan
•    Volledig: alle onderwerpen komen aan bod

De complete en kleurrijke Organizer is persoonsgebonden en behandelt 6 hoofdstukken: Persoonlijk & Gezin, Medisch, Bezittingen & Schulden, Verzekeringen, Werk & Pensioen en Overlijden.

Losbladige set: stappenplan, informatiebladen, invulbladen, checklists en tabbladen
Formaat: A4 - 85 bladzijden en 6 tabbladen

De auteurs

De auteurs Conny van Vollenhoven en Catharina Smit, beiden jurist, ontwikkelden deze organizer op basis van eigen familiegebeurtenissen. Zij ondervonden hoe vervelend en tijdrovend het is als je bij plotselinge ziekte of overlijden van familieleden belangrijke documenten moet zoeken.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten