Magnetisch legbord - Naaidoos Magnetisch legbord - Naaidoos Magnetisch legbord - Naaidoos Magnetisch legbord - Naaidoos Magnetisch legbord - Naaidoos
Magnetisch legbord - Naaidoos Magnetisch legbord - Naaidoos Magnetisch legbord - Naaidoos Magnetisch legbord - Naaidoos Magnetisch legbord - Naaidoos
Magnetisch legbord - Naaidoos
2 Reviews | Review toevoegen
Cre√ęer je eigen naaidoos en haal hiermee dierbare herinneringen naar boven. Retro ge√Įllustreerde stukken waarmee je sc√®nes kan cre√ęren die een gesprek waard zijn.

Standaard levertijd

3 werkdagen

‚ā¨¬†41,15
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Veel jonge vrouwen leerden naaien op school of kregen les van hun moeder. Of het nu gaat om het maken van decoratieve patches om gaten in versleten kleding te bedekken of het aanpassen van kleding aan zowel zoon als dochter, er was niets dat ze niet konden doen met naald en draad. Deze naaidoos bevat alle benodigde gereedschappen om te blijven naaien.

Magnetische afbeeldingsborden

De Relish Magnetic Picture Boards zijn ontworpen om mensen met dementie in het midden van de late fase te plezieren. Retro geïllustreerde stukken zijn speciaal ontworpen om dierbare herinneringen aan vervlogen tijden op te roepen, scènes te creëren die een gesprek waard zijn of die op zichzelf gesprekken kunnen stimuleren. Er is geen goede of foute manier om met deze activiteit om te gaan.

Gedurfde kleuren helpen de zichtbaarheid en grote, gemakkelijk te hanteren stukken en worden op hun plaats gehouden met krachtige magneten op een hoogwaardig fotobord dat is ontworpen om te openen als een boek. Een ideale activiteit voor diegenen die moeite hebben om puzzels te voltooien, wat een gevoel van voldoening en prestatie geeft.

Er worden gespreksprompts bij het bord gevoegd. Deze activiteit roept niet alleen herinneringen op en inspireert tot gesprekken, maar kan ook de interesse in oude vaardigheden weer aanwakkeren of interesse wekken voor nieuwe en gerelateerde activiteiten.

Producteigenschappen:
  • Maat: 36cm x 25cm
  • 15 x magneetstukken
  • Retrobeelden roepen herinneringen op
  • Midden-laat stadium dementie
  • Een geweldige activiteit voor degenen die niet in staat zijn om puzzels te voltooien
  • Duurzaam en gemakkelijk schoon te maken
  • Geheugenspelletjes voor mensen met dementie

Sorteren op:

Review toevoegen
Suzanne / Dementie-winkel.nl - 18-01-2021 09:12

Spijtig dat u het zo ervaart. Deze magnetische puzzel is door speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie. Wij hanteren de adviesprijzen van onze verkooppartners. Verzendkosten worden 1 op 1 doorberekend. Dementie-winkel.nl is ontstaan vanuit de ontdekking dat er heel veel hulpmiddelen zijn, maar lastig te vinden (zie evt. toelichting: https://www.dementie-winkel.nl/Over-ons). We willen het makkelijker maken deze te vinden. Wij zijn een sociale onderneming, het is wel zo dat wij iets moeten verdienen om dit werk te kunnen blijven doen.

E. Aretz - 15-01-2021 07:16

Te klein, opdruk niet duidelijk voor deze doelgroep. Prijs voor dit product en verzendkosten belachelijk hoog. Dementiewinkel schijnt na telefonisch contact, een tussenkantoortje, met verkopers tezijn die geen bekendheid hebben met producten die ze verkopen. Dit product komt uit Engeland. Na klacht aangekochte producten niets meer gehoord van ze.