Liedjesvisite voor een dierbare Liedjesvisite voor een dierbare Liedjesvisite voor een dierbare Diva Dichtbij
Liedjesvisite voor een dierbare Liedjesvisite voor een dierbare Liedjesvisite voor een dierbare Diva Dichtbij
Liedjesvisite online voor een dierbare - door Diva Dichtbij
0 Reviews | Review toevoegen
Met Liedjesvisite komt Diva ook online Dichtbij als we niet echt op bezoek kunnen komen. Via Zoom of Skype zingen we de liedjes die jij het mooist vindt. Toch intens contact: zingen van mens tot mens.

Standaard levertijd

In overleg. Binnen 7 werkdagen is mogelijk.

€ 88,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Liedjesvisite Diva Dichtbij

Met Liedjesvisite komt Diva ook online Dichtbij als we niet echt op bezoek kunnen komen. Via Zoom of Skype zingen we speciaal voor jou of voor een dierbare de liedjes die jullie het mooist vinden. Want ook via een beeldscherm zorgen de Diva’s voor interactie en intens contact: zingen van mens tot mens.

  vraag meer info, of boek een visite  

Emoties in beweging

Diva Dichtbij geeft intieme zangoptredens voor iedereen die niet (meer) naar het theater kan. Thuis en bij zorginstellingen óf via Zoom of Skype. De muziek en zangstem van de Diva brengen emoties in beweging. En doordat je elkaar ziet, kan er contact ontstaan. Ook met mensen met dementie die de taal kwijt zijn: de Diva’s zijn gespecialiseerd in non-verbaal contact. Zo voelt iedereen zich gezien en is er écht contact. 


Interactief mini-optreden

Bij Liedjesvisite zit de Diva of Divo op een afgesproken tijdstip klaar achter Zoom of Skype voor een interactief mini-optreden met 2 of 3 liedjes. Voor een dierbare, voor jezelf of om samen van te genieten. Want er kan nog iemand inbellen. Op verzoek kan de Liedjesvisite ook worden opgenomen. Zo kun je het optreden zo vaak je wilt terugkijken en/of delen.  

Zo werkt het

  • Er wordt contact met je opgenomen.
  • Je kunt dan aangeven welke soort muziek de voorkeur heeft en verzoeknummers aanvragen. 
  • Op de afgesproken dag en tijd belt de Diva via Zoom of Skype. Vraag je de Liedjesvisite aan voor iemand anders? Dan kun jij en eventueel nog een dierbare ook inbellen.
  • Na een kort praatje zingt de Diva 10 tot 30 minuten helemaal alleen voor jou. En kun je er geen genoeg van krijgen? Dan zingt ze gewoon wat langer door!

Praktische informatie

  • Datum en tijdstip in overleg
  • De Liedjesvisite kost € 88,50 incl btw.
  • Hulp nodig bij het installeren van Zoom of Skype? Diva Dichtbij kan daarbij helpen.
  • Diva Dichtbij is een CBF-erkend goed doel met de culturele ANBI-status. Dat betekent dat giften fiscaal aftrekbaar zijn tot 125%. Door een Liedjesvisite cadeau te doen met een donatie kun je profiteren van deze aftrek.

Meer weten?

Stuur een e-mail naar dementie-winkel.nl.

Over Diva Dichtbij 

Stichting Diva Dichtbij verzorgt intieme zangoptredens voor kwetsbare mensen die langdurig zorg nodig hebben, veelal ouderen met dementie. De – professioneel geschoolde – zangers en zangeressen maken hierbij op een doordachte, persoonlijke manier intens contact met individuele bewoners: zingen van mens tot mens.

Elk optreden is anders. Bijzonder is het altijd. Want een optreden van Diva Dichtbij maakt veel los. Herinneringen komen boven drijven. Mensen kruipen uit hun schulp en lachen weer. Wie dat nog kan, maakt een dansje, met of zonder rolstoel. Maar er is ook ruimte voor verdriet en pijn. Zo brengen onze Diva’s en Divo’s mensen in beweging, bieden ze verlichting en dragen ze bij aan hun welzijn.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.