Kun je nog zingen, seniorenprogramma - Wieteke van Dort
0 Reviews | Review toevoegen

Wieteke van Dort treedt regelmatig op met dit hartverwarmende programma, vol met nostalgische liedjes, die ouderen aanspreken. Dit programma is ook bijzonder geschikt voor mensen met dementie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Sinds het KRO televisieprogramma ‘Kun je nog zingen, zing dan mee' treedt Wieteke van Dort zeer regelmatig op in diverse instellingen voor ouderen. Wieteke zingt voor de pauze in deze voorstelling liedjes uit de gelijknamige bundel ‘Kun je nog zingen, zing dan mee' zoals ‘Klein vogelijn op groene tak' en ‘Langs berg en dal klinkt hoorngeschal'. Deze bekende nostalgische liedjes worden meestal meteen door het publiek meegezongen.

In het gedeelte voor de pauze zingt Wieteke ook enkele nieuwe Nederlandse chansons. Het zijn speciaal uitgezochte teksten die ouderen aanspreken.
 
Na de pauze komt Wieteke terug in haar creatie als Tante Lien. Zij zingt bekende Indische liedjes als ‘Sarina', ‘Ajoen ajoen, in de hoge klapperboom' en vertelt in een vrolijke conference bv. hoe de bootreis verliep (ze kregen voor het eerst warme kleding) en hoe de aanpassingen waren bij de overgang van moederland naar vaderland.
 
De geluidsversterking wordt verzorgd door een technicus.  
Deze voorstelling heeft met groot succes vele malen plaatsgevonden op seniorenmiddagen, in schouwburgen, in verzorgingscentra, op ziekendagen en in verpleeghuizen.

Ook voor mensen met dementie is dit hartverwarmende programma bijzonder geschikt.
Er zijn instellingen waar Wieteke vele malen is teruggevraagd. In dat geval komen zij en haar medewerkers met een tweede programma voor ouderen. Het repertoire is bijzonder uitgebreid.

Duur voorstelling: 2x 30 minuten

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten