KozieWe - Wandobject geeft geluid bij aanraking
0 Reviews | Review toevoegen

Raak de zachte stof aan en maak aaiend weer die mooie wandeling door het bos. Hoor de vogeltjes fluiten, een beekje stromen en in de verte een hond blaffen. Net als vroeger.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

samen met KozieWe

Raak de zachte stof aan en maak aaiend weer die mooie wandeling door het bos. Hoor de vogeltjes fluiten, een beekje stromen en in de verte een hond blaffen. Net als vroeger. Met KozieWe breng je het buitenleven naar binnen. Bij aanraking speelt het wandobject bos- en stadsgeluiden af. KozieWe kan individueel of in groepsverband gebruikt worden, middels koptelefoons en/of speakers. De KozieWe kan zowel gekocht als gehuurd worden.

Hoe zorgt muziek voor het ophalen van herinneringen uit het verleden bij mensen met dementie?

Ieder mens heeft een geheugen dat herinneringen opslaat en deze ophaalt wanneer er een prikkel ontstaat. Voor mensen met dementie is het heel lastig om deze herinneringen op te halen, omdat het geheugen langzaam achteruitgaat. Hoe kunnen specifieke nummers er dan toch voor zorgen dat er herinneringen van vroeger worden opgehaald bij mensen met dementie?

  lees meer  

specificaties

De KozieWe bestaat uit zeven aanraakgevoelige panelen van zacht vilt. De eigenschappen van vilt zorgen voor een lange levensduur en een unieke zintuiglijke beleving. Doordat de KozieWe altijd aan staat, is deze elk moment klaar voor gebruik.

Prijs: 3900,- ex btw

  • Intuïtief en gemakkelijk te gebruiken
  • Hygiënisch: eenvoudig te reinigen
  • Brandwerend en slijtvast
  • Altijd toegankelijk: aangesloten op netstroom
  • Leverbaar met bos- en stadsgeluiden
  • Ingebouwde speaker en aansluiting voor een koptelefoon mogelijk

Voor zorginstelling

Ben je geïnteresseerd in de KozieWe voor de zorginstelling waar je werkt? Het is mogelijk om de KozieWe aan te schaffen of te huren voor een vast bedrag per maand. Wij komen graag bij je langs om meer te vertellen over Kozie. 

  vraag vrijblijvend een demonstratie aan  

Wilt u geld inzamelen?

Heeft u onvoldoende middelen om een KozieWe aan te schaffen of te huren? Samen met Dementie-winkel.nl kunt u zelf via onze doneerpagina heel gemakkelijk zelf een geldinzamelactie starten. Met een druk op de knop kunt u uw geldinzamelactie verspreiden via e-mail, Facebook en Twitter. Grote aantallen mensen kunnen met relatief kleine bedragen een 'grote aanschaf' mogelijk maken. Met het ingezamelde geld kunt u bij Dementie-winkel.nl 'boodschappen doen'. Dementie-winkel.nl helpt u bij het maken en promoten van uw actie. Zo zorgen we er samen voor dat de KozieWe er komt!

  vraag een geldinzamelactie aan  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.