KozieMe - Geluid bij aanraking
0 Reviews | Review toevoegen

KozieMe is een zacht kussen met ingebouwde speaker. Bij aanraking laat het kussen geluiden horen, waardoor de gebruiker zelfstandig kan luisteren naar zijn of haar favoriete geluiden.

Standaard levertijd

5 - 7 werkdagen.

€ 845,79
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

KozieMe - Een muziekkussen voor mensen met dementie

Iedereen wil geborgenheid en geluk. De KozieMe is een muziekkussen dat bij mensen met dementie en Alzheimer rust en veiligheid stimuleert. Het gevoel van thuis. Bij aanraking laat de KozieMe persoonlijke geluiden horen waar zelfstandig naar geluisterd kan worden.

Verhoog de kwaliteit van leven met KozieMe

Het is bewezen dat bekende geluiden en muziek vergeten herinneringen naar boven halen. De KozieMe is een multi-sensorisch muziekkussen dat reageert op aanraking en het brein positief prikkelt. Personaliseer de KozieMe met zelfgekozen berichten, luisterboeken, muziek en geluiden op een SD-kaart. Het muziekkussen heeft een afneembare hoes die je kunt wassen, en is waterdicht en intuïtief in gebruik.

Snoezelen met KozieMe

Snoezelen is een vorm van zintuigactivering in een sfeervolle omgeving. Zien, voelen en horen: voor mensen met dementie is het belangrijk om deze zintuigen actief te prikkelen. De KozieMe stimuleert het brein van mensen met dementie en creëert zo rust en veiligheid.


  lees meer  

Specificaties

De KozieMe bestaat uit een aanraakgevoelig paneel in een waterdichte binnenhoes. Op maat gemaakte buitenhoezen bestellen is ook mogelijk.

  • Een multi-sensorisch muziekkussen met ingebouwde speaker
  • Speciaal ontwikkeld voor mensen met dementie en Alzheimer.
  • Waterdicht en hygiënisch dankzij de afneembare hoes die in de wasmachine kan.
  • De KozieMe gaat 14 uur mee op één lading en is makkelijk op te laden.
  • Personaliseer de KozieMe met zelfgekozen berichten, luisterboeken, muziek of andere geluiden, download hier de handleiding.
  • De KozieMe heeft een aansluiting voor een koptelefoon.

Voor zorginstelling

Wil je meerdere KozieMe’s aanschaffen voor de zorginstelling waar je werkt? Wij komen graag vrijblijvend langs om meer te vertellen over de KozieMe en het muziekkussen te laten zien.

  vraag vrijblijvend een demonstratie aan  

Wilt u geld inzamelen?

Heeft u onvoldoende middelen om een KozieMe aan te schaffen of te huren? Samen met Dementie-winkel.nl kunt u zelf via onze doneerpagina heel gemakkelijk zelf een geldinzamelactie starten. Met een druk op de knop kunt u uw geldinzamelactie verspreiden via e-mail, Facebook en Twitter. Grote aantallen mensen kunnen met relatief kleine bedragen een 'grote aanschaf' mogelijk maken. Met het ingezamelde geld kunt u bij Dementie-winkel.nl 'boodschappen doen'. Dementie-winkel.nl helpt u bij het maken en promoten van uw actie. Zo zorgen we er samen voor dat de KozieMe er komt!

  vraag een geldinzamelactie aan  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten