KozieMe - Geluid bij aanraking
0 Reviews | Review toevoegen

KozieMe is een zacht kussen met ingebouwde speaker. Bij aanraking laat het kussen geluiden horen, waardoor de gebruiker zelfstandig kan luisteren naar zijn of haar favoriete geluiden.

Standaard levertijd

6 weken

€ 590,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

ontmoet kozieme

KozieMe is een zacht kussen met ingebouwde speaker en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het kussen is intuïtief te gebruiken. Het kan niet makkelijker: bij aanraking laat het kussen geluiden horen, waardoor de gebruiker zelfstandig kan luisteren naar zijn of haar favoriete geluiden. Door middel van een SD-kaart kan de KozieMe ook eenvoudig met persoonlijke berichten of muziek gepersonaliseerd worden.

De invloed van knuffelen en snoezelen op mensen met dementie

Ruiken, zien, voelen en horen. De vier zintuigen van een mens om de wereld te ontdekken en in perspectief te plaatsen. Erg belangrijk voor ieder persoon, maar vooral voor iemand met dementie. Om de zintuigen te activeren is het snoezelen in het leven geroepen. Snoezelen is een vorm van zintuigactivering in een sfeervolle omgeving. Alle zintuigen kunnen geprikkeld worden door middel van geuren, aanraking, muziek, warmte, smaken en licht.

  lees meer  

specificaties

De KozieMe bestaat uit een aanraakgevoelig paneel in een waterdichte binnenhoes. De buitenhoes is in verschillende kleuren te bestellen. Op maat gemaakte buitenhoezen bestellen is ook mogelijk.

  • Intuïtief gemakkelijk te gebruiken
  • Hygiënisch: kussenhoes kan in de wasmachine
  • Makkelijk oplaadbaar via standaard micro USB aansluiting
  • Te personaliseren met muziek, luisterboeken of spraakberichten middels SD-kaart. Download hier een handleiding voor hoe je de KozieMe kunt personaliseren.
  • Ingebouwde speaker en aansluiting voor een koptelefoon mogelijk

Voor zorginstelling

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere KozieMe’s voor de zorginstelling waar je werkt? Het is mogelijk om de KozieMe aan te schaffen of te huren voor een vast bedrag per maand. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om meer te vertellen over Kozie en om het product uitvoerig te demonstreren.

  vraag vrijblijvend een demonstratie aan  

Wilt u geld inzamelen?

Heeft u onvoldoende middelen om een KozieMe aan te schaffen of te huren? Samen met Dementie-winkel.nl kunt u zelf via onze doneerpagina heel gemakkelijk zelf een geldinzamelactie starten. Met een druk op de knop kunt u uw geldinzamelactie verspreiden via e-mail, Facebook en Twitter. Grote aantallen mensen kunnen met relatief kleine bedragen een 'grote aanschaf' mogelijk maken. Met het ingezamelde geld kunt u bij Dementie-winkel.nl 'boodschappen doen'. Dementie-winkel.nl helpt u bij het maken en promoten van uw actie. Zo zorgen we er samen voor dat de KozieMe er komt!

  vraag een geldinzamelactie aan  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.