Knuffeldieren - Interactieve robot kat - Speciaal voor ouderen - Kitten
0 Reviews | Review toevoegen

Reageert, beweegt, spint en miauwt als een echte kitten. Ideaal gezelschapsdier voor ouderen. De kitten is iets kleiner dan de volwassen kat, en iets beperkter in zijn mogelijkheden. Maar zeker net zo

Standaard levertijd

Normaal 1 - 3 werkdagen. LET OP: vanaf 19 februari weer leverbaar. U kunt wel bestellen.

€ 127,00
€ 83,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Deze prachtige kitten is speciaal ontwikkeld voor de ouderenzorg. Ze ziet er niet alleen zeer levensecht uit, ze voelt en klinkt ook net als echte kitten. Met haar heerlijk zachte vacht, haar kalmerend gespin en gezellige gemiauw is ze een prachtige aanwinst voor iedereen die van dieren houdt. Door de ingebouwde sensoren reageert deze kitten op aaien, knuffelen en beweging, net als de echte kittens die je kent. Ideaal gezelschapsdier voor mensen met dementie.

De kitten is iets kleiner dan de volwassen kat, en iets beperkter in zijn mogelijkheden. Maar zeker net zo lief als zijn volwassen broer en zus!


De kitten heeft de volgende kenmerken:

  • Ingebouwde sensoren die reageren op aanraking 
  • Vacht die er realistisch uitziet en "echt" voelt
  • Poezige bewegingen
  • VibraPurr klinkt als echt spinnen
  • De poes spint als hij wordt geaaid, en beweegt na enige tijd zijn voorpootjes.
  • Als de poes even geen aandacht krijgt mauwt hij. 
  • Als de kitten een paar minuten niet wordt geaaid, gaat hij slapen. Met een klein tikje op de rug wordt de kitten weer wakker. 
Werkt op 3x1,5V AA-type alkaline batterijen. Deze worden meegeleverd.

Advies voor onderhoud

De kat kan niet gewassen worden. U kunt de kat wel regelmatig met een vochtige doek schoonmaken. Af en toe kunt u ook een desinfectiemiddel toepassen dat op textiel gebruikt mag worden. De fabrikant adviseert Sani Cloth Active doekjes. Deze zijn effectief tegen Noro-virus. In 'veel gestelde vragen'  staat onder andere de vraag "Hoe reinig ik de huisdieren?". Daar vindt u een korte handleiding.

Veel gestelde vragen

Voor meer informatie, lees de antwoorden op veel gestelde vragen.

Deze vrouw met dementie heeft veel plezier met de volwassen kat

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten