Kast- en ladelabel en kameraanduidingen stickerboek
0 Reviews | Review toevoegen

Gebruik deze kameraanduidingen en kast- en ladelabels binnen uw huis of instelling zodat mensen met dementie zich beter kunnen oriënteren.

Standaard levertijd

15 werkdagen - wordt op bestelling geproduceerd

€ 77,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Kast- en ladelabels

Voor ouderen die geheugenproblemen hebben is het vaak frustrerend als ze dingen die ze nodig hebben niet kunnen vinden. Het maakt eenvoudige taken moeilijk terwijl deze frustratie eenvoudig te vermijden is door deze labels. Door duidelijke tekst te combineren met foto’s en contrasterende kleuren wordt het gemakkelijk dingen te vinden  als ze “verborgen” zijn achter kastdeurtjes of in een lade.

Kameraanduidingen

Vooral in een zorginstelling is het frustrerend als een bewoner zijn of haar kamer niet herkent en/of bij een ander binnenloopt. Of blijft ronddwalen omdat de gewenste kamer niet gevonden wordt. Een oplossing is een kameraanduiding op WC, badkamer, keuken of woonkamer te plakken.

Producteigenschappen:

  • Boek met zelfklevende, herbruikbare stickers van stevig gematteerd plastic
  • Bevat 20 kast- en ladelabel stickers (2x kleding Man, 2x kleding Vrouw, 1x schoonmaakartikelen, 1x jas en schoenen Man, 1x jas en schoenen Vrouw , 1x kop en schotel, 1x bestek, 1x strijkgerei, 2x eten, 1x drinkglazen, 1x medicijnen, 1x potten en pannen, 1x handdoeken, 1x ondergoed Vrouw, 1x ondergoed Man, 1x tandenborstel/tandpasta, 1x schrijfgerei)
  • Bevat 10 kameraanduidingen (2x WC, 1x badkamer, 1x eetzaal, 1x douche, 1x huiskamer, 1x keuken, 3x slaapkamer)
  • Bevat 6 stickers die rond lichtschakelaars geplakt kunnen worden (3x blauw, 3x oranje)

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten