'DayClock' - Kalenderklok - Analoog - Op afstand te beheren. 5 8
'DayClock' - Kalenderklok - Analoog - Op afstand te beheren.
Reviews | Review toevoegen

Een staande klok met agendafunctie waarop de dag, datum en dagdeel voluit geschreven staan aangegeven. Duidelijk leesbaar. De Plus 10 versie heeft een spraakfunctie, die agenda items kan uitspreken.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 179,00
Prijs per stuk. Inclusief gratis abonnement 1e half jaar.

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Een berichtje voor je moeder en/of vader, een foto van je kleinkind; de DayClock verbindt drie generaties. 


U krijgt het abonnement ter waarde van € 18.00 voor het eerste half jaar kosteloos meegeleverd.
U kunt vervolgens besluiten of u het abonnement wilt continueren of niet.

DayClock Plus 7 - Dagdeel (7 inch) wit

€ 179,-

Een staande digitale klok met agendafunctie waarop de dag en datum voluit geschreven staan aangegeven. Geen afkortingen of kleine letters en duidelijk leesbare weergave voor zowel dag als nacht. Zeer geschikt voor als de tijd u een zorg zal zijn, maar wel wilt weten wat voor een dag het is. De perfecte oplossing voor vergeetachtigen of mensen met dementie die de dagen door elkaar beginnen te halen, zoals met Alzheimer.

  • De DayClock Plus 7 is wit en is daardoor inpasbaar in elk interieur.
  • Afmeting 19 x 11 cm. 
  • Met de 2 robuuste houders staat de DayClock goed stevig op elke ondergrond.
  • De adapter is natuurlijk inbegrepen. 
  • Na herstel van een eventuele stroomuitval stelt de klok zichzelf weer in op de actuele dagaanduiding.

Eveneens is het mogelijk om senioren in het besef van de dagdelen te ondersteunen. Op deze ouderen klok kan daarom ook de tijd en/of het jaartal mee aangegeven worden. Zowel analoge als digitale tijden kunnen getoond worden. Daarnaast kunnen ook de dagdelen ‘ochtend’, ‘middag’, ‘avond’ en ‘nacht’ ingesteld worden.

Buiten het feit dat deze Dayclock zowel een ouderen klok, als een dagkalender voor ouderen is, beschikt deze Dayclock ook nog over een innovatieve foto functie. Bij een bepaalde afspraak of herinnering kan een foto ingesteld worden. Een foto op de klok biedt namelijk ook visuele ondersteuning. Veel ouderen vinden het bijvoorbeeld eng om de deur voor iemand open te doen, omdat ze soms gezichten en namen niet meer goed kunnen herinneren.

De Dayclock is naast Nederlands in te stellen in verschillende talen. Er is de keuze uit de volgende talen: Fries, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Deens, Zweeds, Noors, Portugees, Turks, etc. 

Uw vader of moeder hoeft met de Dayclock nooit meer onzeker te zijn!

DayClock Plus 7 - Agenda (7 inch) wit

€ 179,-  + jaarabonnement

Als uitbreiding beschikt deze ouderen klok ook over een agenda functie. Hierdoor wordt het een handige dagkalender voor ouderen. Structuur is voor iemand met dementie erg belangrijk. Men wil graag weten wanneer de hulp langs komt of wanneer het etenstijd is. Of wanneer de kleinzoon of kleindochter langs komt voor een bezoekje.

Met de Dayclock plus 7 kan op afstand de agenda bediend worden. De Dayclock plus 7 herinnert mensen met geheugenproblemen eraan wat er die dag allemaal op de planning staat. Een activiteit bestaat uit een tekstregel en deze verschijnt op het juiste tijdstip en op de juiste datum boven in het scherm. Door gebruik te maken van de Wi-Fi mogelijkheid van de DayClock met Dagdeel, kunnen activiteiten op de DayClock gepland worden, bijvoorbeeld om aan te geven of men naar de kapper of de bingo gaat. Daarnaast heeft de DayClock Agenda ook de mogelijkheid om een foto te tonen van een kind of kleinkind bijvoorbeeld.

U kunt een activiteit voorzien van een geluidssignaal, dat zich bij aanvang van de activiteit meerdere keren achter elkaar herhaald. U kunt zelf de frequentie en de herhaling instellen. Het volume kunt u op de DayClock zelf instellen, en regelen met de volumeknop. 

DayClock heeft een nieuwe functie toegevoegd - Het fotoalbum. U kunt foto's toevoegen aan een fotoalbum en instellen op welk moment deze foto's zichtbaar worden op de DayClock. 

De DayClock Plus 7 agenda heeft geen spraakfunctie, deze is alleen beschikbaar op de DayClock Plus 10 variant met groter beeldscherm. 

DayClock Plus 10 (10 inch) wit - groter beeldscherm

€ 239,-

Wilt u de boodschap nóg duidelijker maken? Kies dan voor de grotere versie van de Dayclock Plus 7: de Dayclock Plus 10. Met deze 10 inch dagkalender zal het nog duidelijker zijn wat er op een desbetreffende dag gaat gebeuren!

De DayClock Plus 10 is wit en daardoor inpasbaar in elk interieur. Afmeting 25,7 x 14,7cm.

NIEUW! Teksten die in de agenda als activiteit worden ingevoerd kunnen (om de herinnering nog duidelijker te maken) ook uitgesproken worden. Deze functie is op de Dayclock Plus 7 niet beschikbaar.

Stijlvolle DayClock Lijst - voor DayClock Plus 10

Maak van uw DayClock een stijlvol meubelstuk. Door de in detail ontworpen lijst blijft de DayClock altijd een lust voor het oog. De lijsten kunnen binnen drie minuten eenvoudig om de DayClock worden gemonteerd. De DayClocks lijst wordt geleverd met een tafelstandaard en een handleiding.

Voordelen van de DayClocks lijst:
  • De DayClock krijgt een passende uitstraling in uw interieur
  • De lijst zorgt ervoor dat iemand de DayClock niet per ongeluk kan uitschakelen
  • Geeft als een soort fotolijst een vertrouwd gevoel en vergroot daardoor de acceptatie omdat het een vertrouwd gevoel geeft zoals een fotolijst

De DayClock lijst is in verschillende kleur-uitvoeringen verkrijgbaar (goud, titaan, wit en zwart). 

  meer informatie over lijst  

Het abonnement

Met het abonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies waarmee u op afstand (via smartphone, laptop of computer) de DayClock kunt beheren, bijvoorbeeld om afspraken/activiteiten of foto’s op de DayClock te zetten.

Om gebruik te maken van de functies gekoppeld aan het abonnement krijgt u via het door u opgegeven mailadres een gebruikersnaam en een wachtwoord. 

Bij aanschaf van een DayClock krijgt u vanaf 1 juli 2017 standaard het abonnement voor het eerste half jaar gratis. Na 6 maanden kunt u het abonnement continueren voor slechts € 3,- per maand. U krijgt aan het eind van het eerste half jaar een mail met factuur waarna u het abonnement voor een jaar kunt verlengen. U kunt dan ook besluiten het abonnement te stoppen.

Leer van de ervaring van dhr. Bocken

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Marco -

Het Is mooie klok mijn ouders zijn er heel blij mee.alles word duidelijk op het scherm weer gegeven.

C. Kien -

Het is een mooie klok. IK vind heet jammer dat de papieren handleiding zo summier is.

Anoniem -

Prima klok en dag / datum geheugensteun. Foto projectie gebruiken we nog niet veel, maar het toevoegen van tekstberichten is heel handig.
Dagaanduiding met dagdeel is goed houvast voor mijn moeder die af en toe niet weet wat voor dag. dagdeel het is.
Makkelijk in gebruik en de app is ook goed te gebruiken. In het begin even kijken waar je het bericht in moet typen en hoe op te slaan (je moet scrollen) en ik zie niet of de foto goed wordt geupload na de fotokeuze.

A. Tuinhof de Moed -

Mijn moeder is er heel blij mee. Ze is steeds weer verrast als er weer een nieuwe foto op staat en leuke berichtjes en lieve wensen. Ze kan goed zien welke dagdeel het is en hoe laat. Alle (klein)kinderen kunnen berichtjes en foto's plaatsen. Mijn moeder wordt er heel gelukkig van en dat laat ze vaak merken. Daarnaast is het ook praktisch om haar aan afspraken te herinneren.

J Hartman -

Zeker tevreden met de functionaliteit: dat werkt prima.
Ziet er goed uit. Werd goed ontvangen.

M. du Long -

Mijn vader is er heel blij mee. Hij weet weer wat voor dag het is. Nu hij minder mobiel is, lijken de dagen op elkaar, dit is een prima hulpmiddel. Ook de kalender werkt goed. Zeker een aanrader.

Claire Byrne -

Mijn vader heeft heel veel aan de kalenderklok. Hij kan zich niet meer oriënteren in tijd en ruimte, dus de klok is een heel goed hulpmiddel. Hij is nu minder onrustig.

J.Hulshof -

Zeer tevreden over deze klok. Kwalitatief uitstekend. Zeer gebruikersvriendelijk. Voor mijn moeder is er rust gekomen. Het geeft in 1 opslag haar de informatie die ze kwijt is. Verder staat het ook nog eens mooi op de kast doordat het formaat niet overdreven groot is. Ik raad het een ieder aan!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews