Is het gisteren of vandaag?
0 Reviews | Review toevoegen

In een verbinding van onvoorwaardelijke liefde, die is ontstaan in het proces van dementie, heeft mijn moeder mij de mogelijkheid gegeven in haar Ziel te kijken. Een spirituele kijk op dementie, ander

Standaard levertijd

2 dagen

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

‘Is het gisteren of vandaag’ vertelt de persoonlijke ervaring van auratherapeute Trijnie Lucht. Ze heeft haar moeder begeleid gedurende de ziekte dementie en tijdens haar stervensproces. Deze periode bestrijkt enkele jaren en gaat door na het overlijden van haar moeder, wat tot nieuwe inzichten leidt.
 
Trijnie Lucht heeft al jaren een praktijk voor persoonlijke begeleiding waarbij ze gebruikt maakt van het waarnemen van de aura. Het was dan ook een logische stap om de aura van haar moeder te observeren nadat bij haar de ziekte dementie werd geconstateerd.
 
‘Is het gisteren of vandaag’ is een verhaal geworden over intense liefde die niet vanzelfsprekend was tussen moeder en dochter. Een verhaal wat deels in dagboekvorm is geschreven. Tevens zijn de meditaties opgenomen die Trijnie geholpen hebben inzicht te krijgen in het proces van haar moeder. Deze meditaties hebben ook geleid tot een doel, een spiritueel huis realiseren voor mensen die lijden aan dementie, maar dan anders bekeken.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

ISBN
: 9789492104243
Auteur
: Trijnie Lucht
Uitgever
: Eeuwig Leven Uitgeverij - Zeewolde