Actief - Fietslabyrint Grenzeloos - interactieve fietstochten Actief - Fietslabyrint Grenzeloos - interactieve fietstochten Actief - Fietslabyrint Grenzeloos - interactieve fietstochten Actief - Fietslabyrint Grenzeloos - interactieve fietstochten Actief - Fietslabyrint Grenzeloos - interactieve fietstochten
Actief - Fietslabyrint Grenzeloos - interactieve fietstochten Actief - Fietslabyrint Grenzeloos - interactieve fietstochten Actief - Fietslabyrint Grenzeloos - interactieve fietstochten Actief - Fietslabyrint Grenzeloos - interactieve fietstochten Actief - Fietslabyrint Grenzeloos - interactieve fietstochten
Actief - Fietslabyrint Grenzeloos - interactieve fietstochten
0 Reviews | Review toevoegen
Een ontspannen fietstocht door uw woonplaats, op fietssafari tussen de wilde dieren, herinneringen ophalen in uw geboortedorp, of een stedentrip: met Fietslabyrint ligt de wereld aan uw voeten!
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

| Meer

Fietslabyrint Grenzeloos!

Maak een keuze uit 500 routes in binnen- en buitenland door steden en natuurgebieden en binnen enkele seconden fietst u in uw favoriete omgeving. Het leuke is: op kruispunten bepaalt u zelf waar u naartoe gaat. 

Wat is Fietslabyrint

Fietslabyrint is een systeem waarmee mensen interactieve fietstochten maken door steden en natuurgebieden in binnen- en buitenland. Het beeldscherm waarop de fietsroutes worden getoond, is aangesloten op een hometrainer of andere bewegingstrainer. Stopt de fietser met trappen, dan stopt ook de fietsroute op het scherm. De beelden zijn levensecht en op keuzemomenten kiest de fietser zelf welke kant hij op wil. Zo kan iemand met dementie vanuit een veilige omgeving grenzeloos op ontdekkingsreis!

Fietslabyrint draagt bij aan kwaliteit van leven

Zelfstandig de wereld verkennen

Fietslabyrint wordt veel gebruikt in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, revalidatiecentra en ziekenhuizen. Mensen die niet zelfstandig buiten kunnen fietsen, kunnen met Fietslabyrint virtuele fietstochten maken. De realistische fietservaring brengt buiten naar binnen en geeft mensen het gevoel dat zij eropuit zijn. Zo wordt fietsen op een hometrainer veel aantrekkelijker.

 

Plezierig bewegen

De fietsroutes op het scherm zorgen voor herkenning, afleiding en gespreksstof, waardoor mensen langer fietsen en op een ontspannen manier hun conditie verbeteren. Fietslabyrint vergroot het plezier in bewegen en draagt bij aan het welzijn van mensen in zorginstellingen.

Laagdrempelige spellen tijdens het fietsen

Laagdrempelig spellen tijdens het fietsen maakt bewegen nog leuker en interactiever. Spellen die de hersenen prikkelen en het geheugen trainen.

Eigen video's fietsen

Fietsen op het Fietslabyrint met een eigen video zorgt voor meer herkenning. Kijk tijdens het fietsen een voetbalwedstrijd of een concert. Of een eigen fietsroute die door familie is opgenomen.
  • De realistische fietservaring stimuleert mensen om langer te bewegen.
  • Samen fietsen is een leuke en laagdrempelige manier om een gesprek te beginnen.
  • Er zijn 500 prachtige fietsroutes in binnen- en buitenland.
  • Fietsroutes door een bekende omgeving roepen herinneringen op.
  • Keuzemomenten onderweg geven de fietser een gevoel van autonomie.
  • Fietslabyrint kan op elke hometrainer of bewegingstrainer worden aangesloten.
  • Geluiden van voorbijgangers, vogels en verkeer versterken de fietsbeleving.
  • Fietslabyrint is eenvoudig te bedienen met slechts twee knoppen.
  • Zelfgemaakte video’s afspelen op het Fietslabyrint. 
  • Eenvoudige spellen die de hersenen prikkelen en het geheugen trainen tijdens het fietsen

Interesse? Vraag geheel vrijblijvend een offerte of proefopstelling aan

Vraag een gratis proefopstelling aan! U kunt Fietslabyrint dan twee weken uitproberen in uw zorginstelling. Neem voor een proef, prijsopgave of overige vragen contact met ons op. De prijs van Fietslabyrint hangt sterk af van een aantal factoren. Daarom zullen wij altijd een offerte op maat maken nadat wij precies weten wat de wensen zijn. Het is ook mogelijk om Fietslabyrint te huren.

Met meer dan 500 fietstochten in binnen- en buitenland. Het is daarnaast ook mogelijk om een fietstocht op maat te laten maken. Fietsen in de eigen omgeving is natuurlijk het allerleukste! 
 
Een MOTOmed of hometrainer wordt niet standaard bijgeleverd. Fietslabyrint kan door ons op elke MOTOmed of hometrainer worden aangesloten. Wanneer u nog hometrainer moet aanschaffen, dan kunnen wij u daarbij adviseren.
 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.