Femly beeldbellen via televisie Femly beeldbellen en agenda beheren via televisie Femly beeldbellen via televisie Femly beeldbellen en agenda beheren via televisie Femly beeldbellen via televisie
Femly beeldbellen via televisie Femly beeldbellen en agenda beheren via televisie Femly beeldbellen via televisie Femly beeldbellen en agenda beheren via televisie Femly beeldbellen via televisie
Femly - beeldbellen via de televisie
7 Reviews | Review toevoegen
Femly ondersteunt met eenvoudig beeldbellen via de televisie, zonder moeilijke technologie. Zo is er altijd contact mogelijk met elkaar en dat zorgt voor fijne familie-momenten.
€ 19,95
Prijs per maand voor Femly abonnement op eigen TV. Maandabonnement incl. TV huren vanaf € 36,90 per maand. TV kopen kan ook.
 
Op verlanglijst

| Meer

Femly – Beeldbellen via de televisie

Femly ondersteunt met eenvoudig beeldbellen, zonder moeilijke technologie. Zo is er altijd contact mogelijk met elkaar en dat zorgt voor fijne familie-momenten. Gebruikers geven aan dat ze zich gelukkiger en minder eenzaam voelen.  

Een maandabonnement op Femly, voor gebruik op uw eigen TV, is heel eenvoudig te installeren. Wilt u ook een Femly TV bestellen, dan wordt Femly kant en klaar tot aan de voordeur geleverd. Steek de stekker in het stopcontact en het beeldbellen kan beginnen. 

  Bestel hier - Femly abonnement LOS - U heeft al een TV 

  Bestel hier - Femly abonnement & TV huren  

 
Bestel hier - Femly abonnnement & TV kopen  

Hoe werkt Femly 

 

Wanneer zien we opa of oma weer?

Hoe fijn is het als kleinzoon of dochter eenvoudig kan videobellen met opa of oma.

Meer familie momenten om samen van te genieten. Femly brengt door beeldbellen via de televisie de hele familie dichter bij elkaar.

Eenvoudig en onbezorgd contact

Beeldbellen via de televisie, zonder dat de persoon met dementie zelfs maar op een knop hoeft in te drukken. Wij maken contact voor ouderen eenvoudig. Uw geliefde hoeft alleen maar te kijken naar een televisie. U bedient de tv gemakkelijk op afstand. Dat is heel rustgevend voor alle betrokkenen. Juist in deze tijd is gemakkelijk contact met elkaar extra veel waard.

Ontdek hoe beeldbellen de druk op mantelzorgers verlicht. En eenzaamheid tegengaat door meer en gemakkelijker contact. Zelfs in deze tijd waar er veel restricties zijn.

Geen ingewikkelde nieuwe technologie, beeldbellen via de vertrouwde televisie.

Via een app kan de hele familie veilig en gemakkelijk bijzondere momenten delen. Met Femly kun je beeldbellen, foto’s en video’s uitwisselen, herinneringen sturen over medicijngebruik en contact houden met praktijkondersteuners of de huisarts. 

De familie belt, de oudere hoeft helemaal niks te doen. Via de app komt de familie vanzelf in beeld.

Kant en klaar bezorgd dus er is geen installateur nodig. Steek de stekker in het stopcontact en het beeldbellen kan beginnen.

Contact zelfs vanuit uw vakantie adres. U kunt eenvoudig terwijl u beeldbelt of via de camera op de televisie even kijken hoe het gaat.

Ver weg, maar toch dichtbij

Wij zijn er voor de hele familie, iedereen krijg gratis toegang tot de app. Daarmee communiceer je met de Femly. Juist in deze tijd willen we meer ‘echt’ contact. Wil jij dat ook?

Sluit een abonnement af en ervaar het gemak van Femly. De Femly TV wordt kant en klaar aan de voordeur bezorgd. Steek de stekker in het stopcontact en het beeldbellen kan beginnen!

De voordelen van Femly op een rijtje:

  • Beeldbellen 
  • Agendabeheer op afstand
  • Foto’s en video’s met elkaar delen
  • Reminders voor medicijngebruik of doktersafspraken
  • Gezellige berichten delen
  • Te combineren met TV kijken
  • 2 HDMI poorten
  Bestel hier - Femly abonnement LOS - U heeft al een TV  

  Bestel hier - Femly abonnement & TV huren  

  Bestel hier - Femly abonnement & TV kopen  

Bekijk de tarieven: 

Femly Abonnement

Het Femly abonnement kost €19,95 per maand. 
Gedurende 2 proefweken kun je gratis je abonnement annuleren.

Sorteren op:

Review toevoegen
D. - 02-05-2021 07:26

Onmisbaar, voor mij de beste uitvinding hulpmiddel voor dementie wat er überhaupt op de markt is, 10 van 10 punten. Ben er zoooo blij mee, en vooral nu in Corona tijden waar men de contacten zeer gering houden moet, zou het in alle zorginstellingen voor de bewoners geïnstalleerd moeten zijn, tegen eenzaamheid, artsconsult etc. Zo ook bij de ouderen die nog thuiswonend zijn en niet kunnen omgaan met de moderne technieken. Mijn ouders vinden het geweldig, omdat ze ook niets hoeven te leren. Het is perfect!!

Anoniem - 02-05-2021 07:25

Ik woon 60 km. bij mijn moeder vandaan en beeldbel elke dag met haar. Als je elkaar via Femly ziet, is het elke keer toch weer net, of je even bij elkaar op bezoek bent. Dat vinden we allebei heel fijn! De beeldkwaliteit is de echt verbeterd, hebben we de indruk. Hartelijk bedankt, voor jullie prachtige initiatief, dit heeft ons de coronatijd tot nu toe, goed doorgeholpen. Heel veel succes met het verder uitbouwen van Femly!

Doortje van Lierop - 18-03-2021 11:51

Onze moeder was licht dementerend, na een val en volgend delier. Ze verhuisde naar een kamer in een fijn zorgcentrum en leefde op van de gezelligheid, het samen zijn en eten.
En toen kwam corona. Haar wereld werd weer kleiner; Eten op de kamer, weinig bezoek en dus belden we heel veel. Dat was gewoon niet voldoende en ze ging erg achteruit. We voelden haar en onze wanhoop, omdat we elkaar te weinig zagen.
De zoekwoorden “beeldbellen ouderen” in Google brachten de oplossing: Femly. De mensen achter Femly zijn ontzettend aardig en meedenkend. Ze weten wat zorg om ouderen en/of dementerenden inhoudt en vanuit daar zoeken ze naar oplossingen.
De installatie gaat vlot, je hebt een goede internet verbinding nodig en via de app is het bellen, foto’s plaatsen en de agenda vullen heel eenvoudig.
De eerste Corona golf was dit echt onze redding. We konden elkaar op ware grote zien en goed horen. Ik zag om me heen hoe met IPads werd gewerkt, maar dat is klein en te ingewikkeld voor veel ouderen. Met Femly hoeft de oudere zelf niets te bedienen.
En die foto’s! We hebben er van alles opgezet; Haar leven van jong tot nu, waar ze woonde, familie, de hele schare van kinderen en (achter)kleinkinderen. Oude reclameplaatjes, natuur, onze omgeving. En dit blijven we aanvullen.
Helaas ging ze verder achteruit en nu woont ze in het zelfde zorgcentrum op de verpleegafdeling. En nog steeds is Femly heel belangrijk. We bellen minder, maar soms vraagt een zuster om te beeldbellen bv als moeder even opstandig is, zodat ze ons kan zien. Dagelijks zet ik, via de app, Femly aan en gaat zij genieten van de foto’s en leest voor wat we erbij schreven. Ze vertelt over wat ze ziet en deelt dit met de zorgmedewerkers of met ons als we op bezoek zijn. De foto’s helpen eigenlijk haar brein, elke dag opnieuw, om dingen te herinneren. Het maakt haar wereld groter en ze geniet er echt van.
Ik vind de kosten ook erg meevallen en kan het iedereen aanraden. Had ik het maar eerder gehad; in de tijd dat ze nog ‘goed’ was. Dat we dan ook via Femly samen konden koffie drinken, of dat haar kleinzoon in Nieuw Zeeland haar het prachtige land live via de tv kon laten zien.


Myrthe Lagerwaard - 17-03-2021 16:23

Stekker in het stopcontact en de Femly TV werkt! Geniale uitvinding. Dankzij de Femly TV heb ik bijna dagelijks contact met mijn opa. Mijn opa is niet in staat om zelfstandig een tablet of mobiele telefoon te bedienen. Daarom is Femly voor ons als familie echt een uitkomst. Op het scherm van de TV is een agenda te zien met tijdstip en het weer. Vanuit de app van Femly kunnen wij afspraken inplannen die dan vervolgens op de Femly TV verschijnen. Dit geeft mijn opa structuur door de dag heen.

Dementie-winkel.nl - 22-09-2020 19:21

Hartelijk dank voor uw review BB. Hoewel u geen klant bent bij ons willen wij toch even reageren. Privacy staat bij Femly hoog in het vaandel. Onze populariteit hangt samen met de eenvoud van beeldbellen. Er is geen actie nodig door uw dierbare persoon met dementie. Dit is wat zij hard nodig hebben en enorm waarderen. Deze eenvoud vergt wel goede privacy maatregelen binnen de familie. In onze algemene voorwaarden en specifieke abonnementsvoorwaarden wijzen wij onze klanten hierop.

Als de data / WIFI voorziening toereikend is, hebben we tot op heden nergens storing met het beeld gehad.

BB - 21-09-2020 04:42

Helaas zeer slecht ivm privacy. Als je inbelt en er niet nog iemand kom je bij de andere in de woning. En regelmatig storing met geen beeld.

Er wordt aan gewerkt maar kan nog lang duren werd verteld

Nouschka - 18-09-2020 20:40

Wat een geweldige uitvinding!! Mijn vader had alzheimer en zo kon de familie altijd contact met hem hebben om te kijken hoe het met hem ging! Hij hoefde hier zelf niks voor te doen, alleen voor de televisie te gaan zitten! Prachtig, ik raad dit iedereen aan met een ouder of grootouder met dementie (of zelfs zonder dementie)!