Femly - beeldbellen via de televisie
0 Reviews | Review toevoegen

Femly ondersteunt met eenvoudig beeldbellen via de televisie, zonder moeilijke technologie. Zo is er altijd contact mogelijk met elkaar en dat zorgt voor fijne familie-momenten.

€ 19,95
Prijs per maand voor Femly abonnement. Inclusief huur TV: vanaf € 36,90 per maand. TV kopen kan ook.

 

Op verlanglijst
 

| Meer

Femly – Beeldbellen via de televisie

Hoe werkt Femly 


Femly ondersteunt met eenvoudig beeldbellen, zonder moeilijke technologie. Zo is er altijd contact mogelijk met elkaar en dat zorgt voor fijne familie-momenten. Gebruikers geven aan dat ze zich gelukkiger en minder eenzaam voelen.  

Femly wordt kant en klaar tot aan de voordeur geleverd. Steek de stekker in het stopcontact en het beeldbellen kan beginnen. 

  Bestel hier  

Wanneer zien we opa of oma weer?

Hoe fijn is het als kleinzoon of dochter eenvoudig kan videobellen met opa of oma.

Meer familie momenten om samen van te genieten. Femly brengt door beeldbellen via de televisie de hele familie dichter bij elkaar.

Eenvoudig en onbezorgd contact

Beeldbellen via de televisie, zonder dat de persoon met dementie zelfs maar op een knop hoeft in te drukken. Wij maken contact voor ouderen eenvoudig. Uw geliefde hoeft alleen maar te kijken naar een televisie. U bedient de tv gemakkelijk op afstand. Dat is heel rustgevend voor alle betrokkenen. Juist in deze tijd is gemakkelijk contact met elkaar extra veel waard.

Ontdek hoe beeldbellen de druk op mantelzorgers verlicht. En eenzaamheid tegengaat door meer en gemakkelijker contact. Zelfs in deze tijd waar er veel restricties zijn.

Geen ingewikkelde nieuwe technologie, beeldbellen via de vertrouwde televisie.

Via een app kan de hele familie veilig en gemakkelijk bijzondere momenten delen. Met Femly kun je beeldbellen, foto’s en video’s uitwisselen, herinneringen sturen over medicijngebruik en contact houden met praktijkondersteuners of de huisarts. 

De familie belt, de oudere hoeft helemaal niks te doen. Via de app komt de familie vanzelf in beeld.

Kant en klaar bezorgd dus er is geen installateur nodig. Steek de stekker in het stopcontact en het beeldbellen kan beginnen.

Contact zelfs vanuit uw vakantie adres. U kunt eenvoudig terwijl u beeldbelt of via de camera op de televisie even kijken hoe het gaat.

Ver weg, maar toch dichtbij

Wij zijn er voor de hele familie, iedereen krijg gratis toegang tot de app. Daarmee communiceer je met de Femly. Juist in deze tijd willen we meer ‘echt’ contact. Wil jij dat ook?

Sluit een abonnement af en ervaar het gemak van Femly. De Femly TV wordt kant en klaar aan de voordeur bezorgd. Steek de stekker in het stopcontact en het beeldbellen kan beginnen!

De voordelen van Femly op een rijtje:

  • Beeldbellen 
  • Agendabeheer op afstand
  • Foto’s en video’s met elkaar delen
  • Reminders voor medicijngebruik of doktersafspraken
  • Gezellige berichten delen

  Bestel hier  

Bekijk de tarieven: 

Femly Abonnement

Het Femly abonnement kost €19,95 per maand. 
Gedurende 2 proefweken kun je gratis je abonnement annuleren.

Femly Televisie

Bij het Femly abonnement kunt u ook een televisie bestellen (huren of kopen). Zie voor meer informatie de afbeelding hieronder. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten