Draadloze koptelefoon – CALIBER MAC501BT/B wit Draadloze koptelefoon – CALIBER MAC501BT/B wit Draadloze koptelefoon – CALIBER MAC501BT/B wit Draadloze koptelefoon – CALIBER MAC501BT/B wit
Draadloze koptelefoon – CALIBER MAC501BT/B wit Draadloze koptelefoon – CALIBER MAC501BT/B wit Draadloze koptelefoon – CALIBER MAC501BT/B wit Draadloze koptelefoon – CALIBER MAC501BT/B wit
Draadloze koptelefoon – CALIBER MAC501BT/B wit
8 Reviews | Review toevoegen
Eenvoudige, draadloze bluetooth koptelefoon van goede kwaliteit om muziek af te spelen. Inclusief FM radio en optie om micro SD kaart af te luisteren. Geeft de luisteraar alle vrijheid om te bewegen.

Standaard levertijd

1-3 werkdagen

€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Heerlijk onstpannen

Met de koptelefoon heeft de luisteraar geen last van storende draden bij het afluisteren en alle vrijheid om te bewegen. Ook heerlijk om met een rustgevend muziekje in je stoel wat weg te dutten.

  bestellen  
   
Het dagelijks aanbieden van lievelingsmuziek vergroot het welzijn van mensen met dementie. Mensen die dagelijks hun lievelingsmuziek aangeboden krijgen zijn doorgaans vrolijker, hebben meer plezier in contact en maken ook sneller contact. Ze hebben minder last van pijn, somberheid en ‘onbegrepen gedrag’. Favoriete muziek kan helpen beter in te slapen, minder te lopen of juist actiever te zijn. Op afdelingen in verpleeghuizen waar persoonlijke muziek onderdeel uitmaakt van de zorg, is de sfeer meestal beter en meer ontspannen, de zorg houdt er meer rekening met de persoon die ze voor zich hebben, en er is vaak minder ziekteverzuim.

Familie en vrienden kunnen samen met de persoon met dementie muziek luisteren en op een simpele manier contact maken. Dagelijks persoonlijke muziek aanbieden is een sterk middel om het gebruik van vrijheidsbeperkende middelen (zoals anti psychotische medicatie) te verminderen.

Specificaties

  • Bluetooth® draadloze technologie (Maximaal 10 m bereik - Bluetooth v4.2 + EDR)
  • Handsfree-functie voor mobiele telefoons (met ingebouwde microfoon)
  • FM-tuner (automatische scan en opslag)
  • Micro SD-kaartlezer: maximaal 16 Gb, alleen geschikt voor muziekbestanden zoals MP3
  • Draaibare oorstukken voor een betere pasvorm
  • Aux-ingang voor bekabelde verbinding (geen kabel meegeleverd)
  • Aux-uitgang voor doorlussen van audio
  • Ingebouwde oplaadbare batterij (tot 12 uur • DC 5V / 1A • micro-USB oplaadkabel meegeleverd)
  • 2 Multifunctionele knoppen (afspelen / pauzeren, volgende, volume, telefoon beantwoorden)

Sorteren op:

Review toevoegen
A M Regtvoort - 21-01-2021 08:58

Bij ons thuis werkte de ontvangst van de radio via de koptelefoon heel goed, maar in het verpleeghuis ging het niet. Daarom hebben we hem geretourneerd.

Mantelzorger - 14-04-2020 11:01

Geweldig ding. Even uitvinden hoe de knopjes werken maar een goed item.

Margriet - 18-12-2019 14:57

Ik heb 2 koptelefoons aangeschaft voor een pg woning kleinschalig wonen
Wat een handige dingen zijn dit enorm cliënt vriendelijk
Enige wat fijn zou zijn is dat er een stekker bij gekocht kan worden bij jullie om de koptelefoons op te laden das handiger opladen dan aan de pc verder een succes verhaal heb al verschillende andere teams geïnformeerd om deze aan te schaffen👍🏻

M van Maaren - 18-11-2019 16:48

Onhandig kleine knopjes lastige bediening vooral volume zeer lastig .

Medewerker - 14-11-2019 15:57

Goedemiddag meneer Roosma,

Dank voor uw bevindingen!

Graag geven we toelichting. ALS we een eenvoudiger koptelefoon vinden dan zullen we die heel graag in dementie-winkel.nl aanbieden.
Wat wij met deze koptelefoon beogen is een koptelefoon zonder draden (muziek op SD kaart), is ook veiliger.

Dus niet perfect, maar wel een item waarmee veel mensen toch kunnen genieten van hun eigen muziek. Mocht u een eenvoudiger koptelefoon tegenkomen: we houden ons van harte aanbevolen.

De Dementie-winkel

Sijbe Roosma - 14-11-2019 13:08

Koptelefoon werkt op zich goed. Bediening is echter vanwege de zeer kleine knopjes (en combinatie van meerdere functies op een knopje) waardeloos. Voor mensen met dementie of parkinson niet te bedienen (zorgpersoneel zal dat moeten doen!). Erg vreemd dus dat een dergelijke koptelefoon via dementie-winkel wordt aangeboden.

Ingrid Kock - 23-04-2019 14:18

Mooi kado voor mijn moeder en haar groep in het zorgcentrum. Een ieder kan zijn/haar eigen muziek beluisteren en dus individueel genieten. Werkt goed!
De knopjes voor harder en zachter zijn aan de kleine kant.
Als je het individueel in de groep gebruikt wees dan bedacht op enthousiast meezingen door de gebruiker ;-)

Monique - 25-03-2019 08:26

Prima koptelefoon , verbinding is goed en doet wat die moet doen.