Draadloos alarm starterskit ELITE - Mageneet contact voor deuralarm of raamalarm Draadloos alarm starterskit ELITE - gebruiksaanwijzing
Draadloos alarm starterskit ELITE - Mageneet contact voor deuralarm of raamalarm Draadloos alarm starterskit ELITE - gebruiksaanwijzing
Draadloos alarm ELITE | Extra Deuralarm
0 Review | Review toevoegen
Een extra deuralarm die toegevoegd kan worden aan de Starterskit Elite voor een volledig draadloos alarmsysteem, om zo dwaalgedrag te voorkomen.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen indien op voorraad

€ 63,80
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Waarom en voor wie 

Wanneer mensen met dementie dwaalgedrag gaan vertonen, dan kan dat verstrekkende gevolgen hebben voor alle betrokkenen. Dit deuralarm kan in deze situatie een oplossing bieden.

Werking DoorProtect magneetcontact

Deze extra Deuralarm magneetcontact kan toegevoegd worden aan de uitbreidbare Starterskit Elite. Zonder de starterskit is deze sensor niet bruikbaar. De DoorProtect is een draadloze magneetcontact melder welke op een raam of deur kan worden geplaatst. De DoorProtect zal bij het uit elkaar gaan van de magneet een draadloos signaal sturen naar de Hub. Door het gebruik van krachtige magneten kunnen deze tot wel 2 cm van elkaar worden geplaatst.

Inhoud Extra DoorProtect magneetcontact

  • 1 x DoorProtect: deurcontact magneet

Uitbreiden van het ELITE alarmsysteem

De draadloze alarm starterskit ELITE is een compleet draadloos alarmsysteem van hoge kwaliteit gemaakt in de EU. Dit alarmsysteem wordt geleverd met een basisstation, een bewegingsmelder, een magneetcontact voor deur of raam en afstandsbediening. 

 Lees meer over de Starterskit Elite | Bewegingsmelder en deuralarm 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.