Diva Dichtbij - Training 'Beter contact'
0 Reviews | Review toevoegen

Korte training. Zorgmedewerkers ervaren hoe je aandacht kunt geven aan de mens ‘achter de zieke’ zónder dat het meer tijd kost. Zeer inspirerend. En met een positief effect op motivatie en resultaat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Voor iedereen die in de zorg werkt

De training is geschikt voor iedereen die in de zorg werkt, voor alle lagen in de organisatie en voor alle disciplines. Dus voor verplegenden en verzorgenden én voor logopedisten, fysiotherapeuten, teamleiders, managers en bestuurders. De trainers stemmen de workshop af op de werksituatie van de deelnemers.

Wat gaan we doen?

Handvatten voor de praktijk
Afstand, houding, mimiek – wat doet dat met cliënten? Hoe geef je als zorgmedewerker een cliënt de ruimte om leidend te zijn in een contact? En hoe ga je oprecht en zorgvuldig om met emoties van cliënten?  Op zulke vragen geeft de training antwoord. Inclusief de nodige handvatten voor de praktijk van alledag. Ook het stemgebruik komt aan bod. Als de deelnemers dat willen, is er in de training ook aandacht voor de zangstem.

Ervaren en oefenen

Beter contact maken is een kwestie van ervaren en oefenen. Via leuke rollenspelen ervaren de deelnemers zelf hoe een bepaalde manier van contact voelt. Ze oefenen hoe ze cliënten op een andere manier tegemoet kunnen treden. Vaak gaat er een wereld voor ze open. Een wereld van authentieke emoties. Met oprecht contact zonder oordeel, waarbij je heel dicht bij jezelf blijft.

Praktische informatie

  • aantal deelnemers: 6 tot 26
  • locatie: naar keuze
  • duur: ongeveer 3 uur
  • prijs: € 950,- exclusief reiskosten trainers

Meer weten?

Stuur een e-mail naar info@dementie-winkel.nl.

  klik hier en vraag vrijblijvend een offerte voor cursus op eigen locatie aan  

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten