Diffuser - Kaolia
Diffuser - Kaolia
0 Reviews | Review toevoegen
Met deze elegante Kaolia Zen ultrasonische diffuser worden je etherische oliën in een delicate nevel van geur heel zacht en egaal verspreid.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen

€ 59,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

De luchtkwaliteit in huis en in zorginstellingen is vaak niet goed en dat heeft een enorme invloed op de kwaliteit van uw leven! 

Een diffuser verbetert de lucht van uw leef- en werkruimten. Daar waar een teveel aan stress en onrust heerst, brengt de diffuser ontspanning en rust. Kwalijke geurtjes als sigarettenrook, keukengeuren, zweet en die typische "ziekenhuislucht" verdwijnen als sneeuw voor de zon. 

Deze etherische olie diffuser werkt door het vernevelen van water. Het toevoegen van een paar druppels etherische olie aan het water is genoeg (max. 15 druppels) om hun geuren en de voordelen ervan te verspreiden in uw huis.


De Kaolia Zen ultrasonische diffuser onderscheidt zich met haar onmiskenbare Japanse stijl en de unieke vierkante vorm van puur hout. De opengewerkte grill en het lichte hout geven haar een zachte Aziatische Zen uitstraling.

Met deze elegante Kaolia Zen ultrasonische diffuser worden je etherische oliën in een delicate nevel van geur heel zacht en egaal verspreid. Daarnaast heeft zij een mooie fijne afwerking en prachtige lichteffecten, die je trouwens ook uit kunt zetten als je daar niet van houdt.

Bijzonderheden

De knoppen van deze Kaolia Zen ultrasonische diffuser zijn mooi in de houten omlijsting verwerkt

Zeer geschikt voor het vernevelen van etherische oliën

De Kaolia Zen ultrasonische diffuser biedt twee diffusie intensiteiten:
– Een continue diffusie voor de verspreiding van etherische oliën in ruimtes met een sterke luchtstroom
– Een intermitterende diffusie om de 10 seconden om de omgevingslucht niet te verzadigen.

Een waterniveausensor zorgt er voor dat de diffusie stopt wanneer de watertank leeg is.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.