De Somnox slaaprobot - Sneller, beter en langer slapen.
4 Reviews | Review toevoegen

Somnox stimuleert beter (in)slapen met rustgevende prikkels zoals langzame ademhaling en rustgevende geluiden of muziek. Het materiaal en de ergonomische vorm geeft een comfortabel en veilig gevoel.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen. Tijdelijk t/m 29 december € 100 korting

€ 599,00
€ 499,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Tijdelijk t/m 29 december € 100 korting

Waarom en voor wie

Maar liefst 67% van de mensen met dementie lijdt aan slaapstoornissen. Zij komen moeilijk in slaap, worden vaker wakker en gaan soms dwalen en dolen. Een doodstille, donkere ruimte - zonder 'dynamische prikkels' - en eenzaam in bed liggen kan dit versterken. Vervelend zowel voor de persoon in kwestie als voor mensen in de omgeving met wie zij samenleven.

De Somnox slaaprobot kalmeert je lichaam en geest met behulp van intelligente technologie. Met rustgevende prikkels zoals langzame ademhaling en rustgevende geluiden of muziek val je sneller en dieper in slaap. Het materiaal en de ergonomische vorm geeft een comfortabel en veilig gevoel. Je wordt frisser en meer uitgerust wakker.

Download de Somnox Folder hier.

Proefperiode

30 dagen (bijna) kosteloos uitproberen
Na aankoop/ontvangst van de Somnox Slaaprobot heeft u 30 dagen de tijd om de Somnox uit te proberen. Mocht de Somnox onverhoopt niet het gewenste effect hebben, dan kunt u deze retourneren. De verzendkosten zijn weliswaar voor u, maar het aankoopbedrag wordt dan geheel aan u terugbetaald. 

Bekijk de video en lees hieronder meer over de functies, wetenschappelijke onderbouwing en de specificaties. 

 

Hoe werkt de Somnox?

De Somnox Slaaprobot is ’s werelds eerste slaaprobot die je zintuigen en geest kalmeert met behulp van intelligente technologie. De slaaprobot heeft een aantal effectieve en bewezen functies zoals ademhalingsregulering, rustgevende muziek en genegenheid.

Met een app kan je jouw persoonlijke voorkeuren instellen. Zo kan je een ademhalingsritme kiezen of er zelf een aanmaken die is gebaseerd op je eigen ademhaling. Ook kunnen gebruikers eigen geluiden instellen of audiobestanden uploaden (zoals rustgevende muziek, audioboekjes of hartslagen).

Wat ontvang je van ons?

 • De Somnox Slaaprobot 
 • Twee jaar garantie én in deze periode beter slapen voor € 0,82 per nacht
 • Gratis Wasbare Hoes
 • Oplader
 • Slaap- / installatiegids
 • Download link naar mobiele applicatie (iOS en Android)

Geavanceerde technologie ontmoet slaap wetenschap

Simuleren ademhaling
Studies hebben aangetoond dat rustig ademen van nature essentieel is om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. De slaaprobot heeft een specifiek ademhalingsritme, dat langzamer is dan jouw gebruikelijke ademhalingsritme. Als je de slaaprobot vasthoudt, synchroniseer je automatisch jouw ademhaling met dat van de slaaprobot. De slaaprobot vertraagt jouw ademhaling waardoor je kalmer wordt en makkelijker in slaap valt.

Geluiden
Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat muziek effectief kan zij bij het verbeteren van de slaapkwaliteit. Rustgevende geluiden of langzame muziek verminderen stress en zorgen voor ontspanning. De slaaprobot kan elk geluid afspelen wat je maar wilt, van vooraf ingestelde opties tot persoonlijke uploads. De slaaprobot is uitgerust met kalmerende geluiden zoals een hartslag, slaapliedjes en ontspannende meditatie. Deze worden automatisch aangepast in volume om het in slaap vallen te vergemakkelijken en stoppen zodra je slaapt.

Genegenheid en comfort
Door het gebruik van zachte materialen en de ergonomische vorm geeft de slaaprobot een comfortabel en veilig gevoel wanneer je deze tegen je lichaam houdt. De vorm is ontworpen om de slaaprobot comfortabel op je borst te leggen, je armen er omheen te slaan en je er omheen te knuffelen. De hoes is gemaakt van hetzelfde materiaal als de tijk van een Auping matras en voelt comfortabel aan.

Persoonlijk voorkeuren instellen - Mobiele applicatie
De slaaprobot heeft een eigen applicatie die beschikbaar is voor iPhone en Android smartphones. Zo kan je jouw persoonlijke voorkeuren instellen, waardoor er eenvoudig een persoonlijk afgestemd ademhalingsprofiel ontstaat. Daarnaast kan je de automatisch aangepaste ademhaling activeren: de Slaaprobot zal jouw ademhalingssnelheid meten en past zich automatisch aan jou aan. Zodra de robot herkent dat het dezelfde ademhalingssnelheid heeft als jou, zal die jou langzamerhand naar een rustigere ademhaling brengen. Naast ademhaling, beschikt de slaaprobot over verschillende audiofunctionaliteiten. De applicatie biedt geluiden van hartslagen, meditaties en slaapliedjes aan en ook is het mogelijk om je eigen audiofragmenten te uploaden.

Veel gestelde vragen

Download hier de veel gestelde vragen over de Somnox Slaaprobot.

Specificaties

 • Ademhalingssimulatie
 • Rustgevende Audio
 • Affectie
 • Comfort
 • Hoogte x Breedte x Diepte: 355 x 203 x 127 mm
 • Sensoren: Ademhalingsdetectie, bewegingsdetectie  
 • Connectie d.m.v. Bluetooth 4.0 Lage energie ('s nachts uitgeschakeld)
 • Gewicht 1,9 kilogram
 • Compatibiliteit: iOS 10 & hoger, Android 4.3 & hoger
 • Batterij Type: Li-ion
 • Batterijduur: 10h ademen (in:out = 1:1); 3500mAh
 • Geheugen: 16GB microSD card
 • Materialen: Auping™ - materialen; Circulaire stoffen en schuimen

Meer informatie nodig?

Vraag geheel vrijblijvend om nadere toelichting.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op. 

   ik wil graag extra uitleg krijgen    

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Wendy Westra - 18-06-2020 14:54

Mijn zoontje Julian is 9 en heeft ASS, voor hem hebben we de Somnox slaaprobot aangeschaft. Julian kan door zijn autisme prikkels slecht verwerpen en dat uitte zich in woedeaanvallen, hoofdpijn, slecht slapen etc. Dat werd steeds erger en Julian ontspande steeds minder. We waren sceptisch als het op Somnox aan kwam. Zou een slaaprobot nou echt onze problemen verminderen en inmiddels 100% om. JA! Julian omarmde Somnox vanaf het eerste moment. Is volledig ontspannen met Somnox en dat is prachtig om te zien. We gebruiken Somnox veel. Om te ontprikkelen maar ook voor slapen. Julian heeft veel minder boze buien en valt rustiger in slaap en slaapt beter door. Somnox heeft hier in huis absoluut meer rust gebracht. Voor ons dus echt een aanrader

Nancy Eindhoven - 18-06-2020 14:51

De Somnox heeft een rustgevende ademhaling en muziek modus. Deze zijn via een app eenvoudig in te stellen op de persoonlijke behoefte van de client. De begeleiding van Somnox is goed.
Ik heb het kussen ingezet bij meerdere dementerende ouderen. Met wisselend resultaat. Niet iedereen houdt van een stevig voorwerp tegen je aan. Maar over het algemeen is de reactie positief zowel bij het in slaap komen als tot rust in de stoel. Uitproberen is de enige optie of het werkt. Vooral de ademhalingsmodus had een merkbaar positief effect.

Frans G - 18-06-2020 14:50

De Somnox wordt door onze cliënten echt als een maatje gezien! Het brengt rust in hun hoofd en geeft geborgenheid. Wij gebruiken de Somnox vooral bij mensen met dementie en onrustige slapers. Maar ook bij een middagdutje geeft de Somnox een heerlijk uurtje doezelen in het juiste ritme en een mooi muziekje erbij! De Somnox is onmiskenbaar onmisbaar geworden voor ons!

Julia - 29-03-2019 20:24

Ik ben net naar de Bieslandhof geweest, een verpleeghuis in Delft. Een van hun bewoners met vasculaire dementie heeft de slaaprobot 2 weken gebruikt. Een van de zorgverleners vertelde: "Hij wilde de Slaap Robot de 1e twee nachten niet gebruiken. maar raakte er snel aan gewend. Het mooie is: hij wordt 's nachts niet meer wakker, heeft veel meer energie overdag, begon weer rond te lopen en grapjes te maken." Dit is geweldig!

Laatst bekeken producten