Somnox Slaaprobot voor beter nachtrust Somnox Slaaprobot voor beter nachtrust Extra kussenhoes Blauw Extra kussenhoes Grijs Wat je ontvangt
Somnox Slaaprobot voor beter nachtrust Somnox Slaaprobot voor beter nachtrust Extra kussenhoes Blauw Extra kussenhoes Grijs Wat je ontvangt
De Somnox 1 Adem- en slaaprobot | Adem, ontspan, slaap
5 Reviews | Review toevoegen
Somnox stimuleert beter (in)slapen met rustgevende prikkels zoals langzame ademhaling en rustgevende geluiden of muziek. Het materiaal en de ergonomische vorm geeft een comfortabel en veilig gevoel.

Standaard levertijd

2-4 werkdagen. Tijdelijk € 100 korting.

€ 499,00
€ 399,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Tijdelijk € 100 korting

Waarom en voor wie

Maar liefst tweederde van de mensen met dementie heeft last van slaapstoornissen. Zij komen moeilijk in slaap, worden vaker wakker en gaan soms dwalen en dolen. Een doodstille, donkere ruimte - zonder 'dynamische prikkels' - en eenzaam in bed liggen kan dit versterken. Vervelend zowel voor de persoon in kwestie als voor mensen in de omgeving met wie zij samenleven.

De Adem- en slaaprobot simuleert de ademhaling. Door Somnox 1 vast te houden voel je fysiek de kalme ademhaling en neem je die (onbewust) over. Met rustgevende prikkels zoals langzame ademhaling en rustgevende geluiden of muziek val je sneller en dieper in slaap. Het materiaal en de ergonomische vorm geeft een comfortabel en veilig gevoel. Je wordt frisser en meer uitgerust wakker.

Download de Somnox Folder hier.

Proefperiode

30 dagen (bijna) kosteloos uitproberen
Na aankoop/ontvangst van de Somnox 1 Slaaprobot heeft u 30 dagen de tijd om de Somnox uit te proberen. Mocht de Somnox 1 onverhoopt niet het gewenste effect hebben, dan kunt u deze retourneren. De verzendkosten zijn weliswaar voor u, maar het aankoopbedrag wordt dan geheel aan u terugbetaald. 

Bekijk de video en lees hieronder meer over de functies, wetenschappelijke onderbouwing en de specificaties. 

 

Hoe werkt de Somnox?

Stress en onrust zijn vaak de oorzaak van slapeloosheid. Somnox 2 maakt gebruik van unieke ademhalingstechnieken die je heerlijk laten ontspannen.
Een natuurlijke oplossing voor slapeloosheid zonder vervelende bijwerkingen, ontwikkeld om slapeloosheid te verhelpen die wordt veroorzaakt door onrust en piekeren. Je slaapt sneller, dieper en langer. Zo neem je de controle terug over je slaap. Voel je ’s ochtends uitgerust en heb weer de energie om van het leven te genieten!

Met de mobiele app kun je gemakkelijk de instellingen van je Somnox aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Pas bijvoorbeeld het ademhalingstempo aan of selecteer je favoriete rustgevende muziek en geluiden.

Wat ontvang je van ons?

 • De Somnox 1 Slaaprobot 
 • Twee jaar garantie én in deze periode beter slapen voor € 0,82 per nacht
 • Gratis Wasbare Hoes
 • Oplader
 • Slaap- / installatiegids
 • Download link naar mobiele applicatie (iOS en Android)

Geavanceerde technologie ontmoet slaap wetenschap

Simuleren ademhaling
Studies hebben aangetoond dat rustig ademen van nature essentieel is om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. De Somnox 1 heeft een specifiek ademhalingsritme, dat langzamer is dan jouw gebruikelijke ademhalingsritme. Als je de slaaprobot vasthoudt, synchroniseer je automatisch jouw ademhaling met dat van de slaaprobot. De Somnox 1 vertraagt jouw ademhaling waardoor je kalmer wordt en makkelijker in slaap valt.

Speel rustgevende geluiden af
Somnox 1 kan rustgevende muziek, natuurgeluiden of ruis afspelen. Deze geluiden hebben een ontspannende werking en kunnen daardoor het kalmerende effect van de Adem- en Slaaprobot versterken.

Genegenheid en comfort
Door het gebruik van zachte materialen en de ergonomische vorm geeft de slaaprobot een comfortabel en veilig gevoel wanneer je deze tegen je lichaam houdt. De vorm is ontworpen om de slaaprobot comfortabel op je borst te leggen, je armen er omheen te slaan en je er omheen te knuffelen. De hoes is gemaakt van hetzelfde materiaal als de tijk van een Auping matras en voelt comfortabel aan.

Persoonlijk voorkeuren instellen - Mobiele applicatie
De Somnox 1 heeft een eigen applicatie die beschikbaar is voor iPhone en Android smartphones. Zo kan je jouw persoonlijke voorkeuren instellen, waardoor er eenvoudig een persoonlijk afgestemd ademhalingsprofiel ontstaat. Daarnaast kan je de automatisch aangepaste ademhaling activeren: de Somnox 1 zal jouw ademhalingssnelheid meten en past zich automatisch aan jou aan. Zodra de robot herkent dat het dezelfde ademhalingssnelheid heeft als jou, zal die jou langzamerhand naar een rustigere ademhaling brengen. Naast ademhaling, beschikt de slaaprobot over verschillende audiofunctionaliteiten. De applicatie biedt geluiden van hartslagen, meditaties en slaapliedjes aan en ook is het mogelijk om je eigen audiofragmenten te uploaden.

Veel gestelde vragen

Download hier de veel gestelde vragen over de Somnox Slaaprobot.

Specificaties

 • Ademhalingssimulatie
 • Rustgevende Audio
 • Affectie
 • Comfort
 • Hoogte x Breedte x Diepte: 38 x 21 x 16 mm
 • Sensoren: Ademhalingsdetectie, bewegingsdetectie  
 • Connectie d.m.v. Bluetooth 4.0 Lage energie ('s nachts uitgeschakeld)
 • Gewicht 1,9 kilogram
 • Compatibiliteit: iOS 10 & hoger, Android 4.3 & hoger
 • Batterij Type: Li-ion
 • Batterijduur: 10h ademen (in:out = 1:1); 3500mAh
 • Geheugen: 16GB microSD card
 • Materialen: Auping™ - materialen; Circulaire stoffen en schuimen

Meer informatie nodig?

Vraag geheel vrijblijvend om nadere toelichting.
Wij nemen dan telefonisch contact met u op. 

   ik wil graag extra uitleg krijgen    

Sorteren op:

Review toevoegen
Joke - 04-12-2020 14:28

Mijn demente vriendin slaapt heel slecht. De verzorgers in het verpleeghuis hebben een week geprobeerd om haar te laten slapen met de slaaprobot, maar zij kon helaas niet wennen aan een robot in bed.
We hebben de robot in de proefperiode weer teruggestuurd.

Wendy Westra - 18-06-2020 14:54

Mijn zoontje Julian is 9 en heeft ASS, voor hem hebben we de Somnox slaaprobot aangeschaft. Julian kan door zijn autisme prikkels slecht verwerpen en dat uitte zich in woedeaanvallen, hoofdpijn, slecht slapen etc. Dat werd steeds erger en Julian ontspande steeds minder. We waren sceptisch als het op Somnox aan kwam. Zou een slaaprobot nou echt onze problemen verminderen en inmiddels 100% om. JA! Julian omarmde Somnox vanaf het eerste moment. Is volledig ontspannen met Somnox en dat is prachtig om te zien. We gebruiken Somnox veel. Om te ontprikkelen maar ook voor slapen. Julian heeft veel minder boze buien en valt rustiger in slaap en slaapt beter door. Somnox heeft hier in huis absoluut meer rust gebracht. Voor ons dus echt een aanrader

Nancy Eindhoven - 18-06-2020 14:51

De Somnox heeft een rustgevende ademhaling en muziek modus. Deze zijn via een app eenvoudig in te stellen op de persoonlijke behoefte van de client. De begeleiding van Somnox is goed.
Ik heb het kussen ingezet bij meerdere dementerende ouderen. Met wisselend resultaat. Niet iedereen houdt van een stevig voorwerp tegen je aan. Maar over het algemeen is de reactie positief zowel bij het in slaap komen als tot rust in de stoel. Uitproberen is de enige optie of het werkt. Vooral de ademhalingsmodus had een merkbaar positief effect.

Frans G - 18-06-2020 14:50

De Somnox wordt door onze cliënten echt als een maatje gezien! Het brengt rust in hun hoofd en geeft geborgenheid. Wij gebruiken de Somnox vooral bij mensen met dementie en onrustige slapers. Maar ook bij een middagdutje geeft de Somnox een heerlijk uurtje doezelen in het juiste ritme en een mooi muziekje erbij! De Somnox is onmiskenbaar onmisbaar geworden voor ons!

Julia - 29-03-2019 20:24

Ik ben net naar de Bieslandhof geweest, een verpleeghuis in Delft. Een van hun bewoners met vasculaire dementie heeft de slaaprobot 2 weken gebruikt. Een van de zorgverleners vertelde: "Hij wilde de Slaap Robot de 1e twee nachten niet gebruiken. maar raakte er snel aan gewend. Het mooie is: hij wordt 's nachts niet meer wakker, heeft veel meer energie overdag, begon weer rond te lopen en grapjes te maken." Dit is geweldig!