!WIN! DayClock 10 - Kalenderklok - Met stijlvolle lijst - Op afstand te beheren.
Reviews | Review toevoegen

Staande klok met agendafunctie waarop de dag, datum en dagdeel staan aangegeven. Duidelijk leesbaar. Eenvoudig een berichtje, reminder en foto sturen. De spraakfunctie kan agenda items uitspreken.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 239,00
Prijs per stuk. Inclusief gratis halfjaar agenda-en fotoabonnement

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

!WIN! De DayClock 10 - Kalenderklok. Met stijlvolle lijst naar keuze

Dementie-winkel.nl is jarig en trakteert! Win een gratis DayClock kalenderklok. Met stijlvolle lijst naar keuze. Schrijf het meest overtuigende pleidooi. Laat ons weten waarom u bij uitstek in aanmerking komt voor dit cadeau! Stuur uiterlijk 1 juli een e-mail met uw motivatie naar jarig@dementie-winkel.nl onder vermelding van 'Ik win graag de DayClock 10 met stijlvolle lijst naar keuze'. 

Nu bestellen kan natuurlijk ook. Wanneer u wint krijgt u het aankoopbedrag teruggestort.

De mogelijkheden van de DayClock

De DayClock verenigt het nuttige met het aangename. Hij biedt de belangrijke klokfuncties (analoog, digitaal, dag en dagdeel), én de mogelijkheid dat familie en mantelzorgers berichten, agenda-afspraken en foto’s op de DayClock plaatsen. Die worden verstuurd vanaf de smartphone, laptop of computer. Hiermee wordt de grip op de tijd (en op het leven) vergroot, ondersteunt het familie/mantelzorgers bij de zorg en maakt het verbinding en onderhouden van contact op afstand tussen mensen mogelijk.

 • Zorgt voor structuur en stimuleert besef van tijd
 • Vermindert stress
 • Geen afspraken meer vergeten
 • Gemakkelijk op afstand contact onderhouden
 • Ontzorgt familie en zorgverleners

DayClock 10 - Dagdeel (10 inch)

Net als de DayClock 7, maar dan groter. Deze 10 inch klok (25,7x14,7 cm) geeft ook de dag, de datum, de tijd en het betreffende dagdeel weer. Met de agenda en fotoalbum functie is er nog meer ondersteuning voor iedereen die structuur nodig heeft. Bij een bepaalde afspraak of herinnering kan een foto ingesteld worden. De foto op de klok biedt visuele ondersteuning voor beter begrip. 

U kunt een activiteit of bericht ook voorzien van een geluidssignaal. Daarnaast biedt de DayClock 10 ook de mogelijkheid om een herinnering of bericht uit te laten spreken. (Deze functie heeft de DayClock 7 niet). De herinnering kan meerdere keren worden herhaald. U kunt zelf de frequentie instellen. Het volume kunt u op instellen met de volumeknop.

De Dayclock kunt u op aanvraag in diverse andere talen instellen: Fries, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Deens, Zweeds, Noors, Fins, Portugees, etc. 

 • Duidelijke weergave van tijd, dag(deel) en datum
 • Klok: zowel analoog (wijzers) als digitaal (cijfers) naar gelang de voorkeur
 • Eenvoudig een berichtje of reminder sturen
 • Automatisch een tweede berichtregel bij meer tekst
 • Een leuke foto laten zien
 • Kan geschreven tekst / agenda item uitspreken (niet beschikbaar bij DayClock 7)
 • Een bericht van max. 20 seconden inspreken (niet beschikbaar bij DayClock 7)
 • Temperatuurweergave (niet beschikbaar bij DayClock 7)
 • De adapter en de standaard zijn inbegrepen.
 • Afmetingen: 25,7x14,7 cm

Stijlvolle DayClock Lijst - voor DayClock 10 - tot 1 juli € 15,00 korting

Maak van uw DayClock een stijlvol meubelstuk. Door de in detail ontworpen lijst blijft de DayClock altijd een lust voor het oog. De lijsten kunnen binnen drie minuten eenvoudig om de DayClock worden gemonteerd. De DayClocks lijst wordt geleverd met een tafelstandaard en een handleiding.

Voordelen van de DayClocks lijst:
 • De DayClock krijgt een passende uitstraling in uw interieur
 • De lijst zorgt ervoor dat iemand de DayClock niet per ongeluk kan uitschakelen
 • Geeft als een soort fotolijst een vertrouwd gevoel en vergroot daardoor de acceptatie omdat het een vertrouwd gevoel geeft zoals een fotolijst

De DayClock lijst is in verschillende kleur-uitvoeringen verkrijgbaar (goud, titaan, wit en zwart).

  meer informatie over lijst  

De prijzen van het abonnement

De berichten- en fotofunctie zijn beschikbaar wanneer u gebruik maakt van het DayClock abonnement . Met het abonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies waarmee u op afstand (via smartphone, laptop of computer) de DayClock kunt benaderen, bijvoorbeeld om afspraken/activiteiten of foto’s op de DayClock te zetten.

Om gebruik te maken van de functies gekoppeld aan het abonnement krijgt u via het door u opgegeven mailadres een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Bij aanschaf van een DayClock krijgt u standaard het 1e half jaar een gratis abonnement. Na 6 maanden kunt u het abonnement continueren voor slechts € 3,- per maand. U krijgt aan het eind van de abonnementsperiode een mail met betaallink om het abonnement voor een jaar te verlengen.

Leer van de ervaring van dhr. Bocken

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews