'DayClock 10' - Kalenderklok - Op afstand te beheren.
10 Reviews | Review toevoegen

Staande klok met agendafunctie waarop de dag, datum en dagdeel staan aangegeven. Duidelijk leesbaar. Eenvoudig een berichtje, reminder en foto sturen. De spraakfunctie kan agenda items uitspreken.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen.

€ 239,00
Prijs per stuk. Inclusief gratis halfjaar agenda-en fotoabonnement

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

T/m 31 oktober tijdelijk € 25,00 korting op een stijlvolle lijst

Tijdelijk krijgt u € 25,00 korting op een stijlvolle lijst bij aanschaf van de DayClock 10. Het abonnement op de agenda en fotos is het eerste hafjaar gratis. 

De mogelijkheden van de DayClock

De DayClock verenigt het nuttige met het aangename. Hij biedt de belangrijke klokfuncties (analoog, digitaal, dag en dagdeel), én de mogelijkheid dat familie en mantelzorgers berichten, agenda-afspraken en foto’s op de DayClock plaatsen. Die worden verstuurd vanaf de smartphone, laptop of computer. Hiermee wordt de grip op de tijd (en op het leven) vergroot, ondersteunt het familie/mantelzorgers bij de zorg en maakt het verbinding en onderhouden van contact op afstand tussen mensen mogelijk.

 • Zorgt voor structuur en stimuleert besef van tijd
 • Vermindert stress
 • Geen afspraken meer vergeten
 • Gemakkelijk op afstand contact onderhouden
 • Ontzorgt familie en zorgverleners
 • U kunt meerdere mensen toegang geven
 • Iedereen met toegang tot de DayClock kan een afspraak in de agenda zetten
 • U kunt in de App zien welke afspraken al gepland zijn door de agenda te 'refreshen'. Dat kan gemakkelijk door even over de agenda te vegen. Raadzaam als er meerdere mensen een afspraak kunnen plaatsen.

DayClock 10 - Dagdeel (10 inch)

Net als de DayClock 7, maar dan groter. Deze 10 inch klok (25,7x14,7 cm) geeft ook de dag, de datum, de tijd en het betreffende dagdeel weer. Met de agenda en fotoalbum functie is er nog meer ondersteuning voor iedereen die structuur nodig heeft. Bij een bepaalde afspraak of herinnering kan een foto ingesteld worden. De foto op de klok biedt visuele ondersteuning voor beter begrip. 

U kunt een activiteit of bericht ook voorzien van een geluidssignaal. Daarnaast biedt de DayClock 10 ook de mogelijkheid om een herinnering of bericht uit te laten spreken. (Deze functie heeft de DayClock 7 niet). De herinnering kan meerdere keren worden herhaald. U kunt zelf de frequentie instellen. Het volume kunt u op instellen met de volumeknop.

De Dayclock kunt u op aanvraag in diverse andere talen instellen: Fries, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Deens, Zweeds, Noors, Fins, Portugees, etc. 

 • Duidelijke weergave van tijd, dag(deel) en datum
 • Klok: zowel analoog (wijzers) als digitaal (cijfers) naar gelang de voorkeur
 • Eenvoudig een berichtje of reminder sturen
 • Automatisch een tweede berichtregel bij meer tekst
 • Een leuke foto laten zien
 • Kan geschreven tekst / agenda item uitspreken (niet beschikbaar bij DayClock 7)
 • Een bericht van max. 20 seconden inspreken (niet beschikbaar bij DayClock 7)
 • Temperatuurweergave (niet beschikbaar bij DayClock 7)
 • De adapter en de standaard zijn inbegrepen.
 • Afmetingen: 25,7x14,7 cm

Stijlvolle DayClock Lijst - voor DayClock 10

Maak van uw DayClock een stijlvol meubelstuk. Door de in detail ontworpen lijst blijft de DayClock altijd een lust voor het oog. De lijsten kunnen binnen drie minuten eenvoudig om de DayClock worden gemonteerd. De DayClocks lijst wordt geleverd met een tafelstandaard en een handleiding.

Voordelen van de DayClocks lijst:
 • De DayClock krijgt een passende uitstraling in uw interieur
 • De lijst zorgt ervoor dat iemand de DayClock niet per ongeluk kan uitschakelen
 • Geeft als een soort fotolijst een vertrouwd gevoel en vergroot daardoor de acceptatie omdat het een vertrouwd gevoel geeft zoals een fotolijst

De DayClock lijst is in verschillende kleur-uitvoeringen verkrijgbaar (goud, titaan, wit en zwart).

  meer informatie over lijst  

De prijzen van het abonnement

De berichten- en fotofunctie zijn beschikbaar wanneer u gebruik maakt van het DayClock abonnement . Met het abonnement kunt u onbeperkt gebruik maken van alle functies waarmee u op afstand (via smartphone, laptop of computer) de DayClock kunt benaderen, bijvoorbeeld om afspraken/activiteiten of foto’s op de DayClock te zetten.

Om gebruik te maken van de functies gekoppeld aan het abonnement krijgt u via het door u opgegeven mailadres een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Bij aanschaf van een DayClock krijgt u standaard het 1e half jaar een gratis abonnement. Na 6 maanden kunt u het abonnement continueren voor slechts € 3,- per maand ongeacht het aantal deelnemers. U krijgt aan het eind van de abonnementsperiode een mail met betaallink om het abonnement voor een jaar te verlengen.

Leer van de ervaring van dhr. Bocken

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Peter Franken - 25-09-2019 14:04

Prima service en vlotte levering. De klok werkt prima, maar zou wat vlotter mogen. De app voor de telefoon is leuk en handig, maar ook deze mag wat 'flitsender' worden gemaakt.

JL Ronald - 16-04-2019 21:27

Geweldig voor mijn moeder. Papieren agenda bleef zij in bladeren. Die is nu ‘weg’ dus er is iets meer rust. Ze kan niet in de ‘toekomst’ kijken, wat soms tot verkeerde prikkels kon lijden en onrust veroorzaakte.

Monique Deege - 09-03-2019 10:51

Snel geleverd en fijn apparaat, kan meer dan de vorige versie, die we een aantal jaren geleden kochten. Deze is ten onder gegaan aan malware en stopte er ineens mee.Hopelijk gebeurt dat bij deze niet!

We zijn nu voor het eerst aan het experimenteren met mededelingen en foto's omdat de vorige versie dit nog niet kon. De onderstaande meningen en ervaringen zijn daarom erg handig om te lezen.

Jeannet Hageman - 21-01-2019 08:31

Besteld en super snel geleverd; allemaal prima niets op aan te merken. Als je via de e-mail een vraag stelt, moet je niet verwachten dat die beantwoord gaat worden; wij wachten nu nog steeds op een antwoord. Dat is wel een nadeeltje.

Stephan - 08-10-2017 12:18

Wij hebben 2 klokken in gebruik die via 1 agenda beheerd worden, wat voor onze moeder handig is omdat zo op de slaapkamer hetzelfde te zien is als beneden.
Wij gebruiken het vrij intensief (van terugkerende reminders zoals vuilnis buitenzetten tot op bezoek gaan en bezoek ontvangen).
Terugkerende items kunnen alleen op dagelijkse/wekelijkse basis opgevoerd worden. Voor iets wat elke 4 weken zich herhaald is op dit moment geen optie, deze moeten helaas per stuk opgevoerd worden.
Verder zijn we op diverse bugs en dingetjes gestuit en na wat eerste strubbelingen zijn we erg content met de geboden service!

Jan Nieuwenhuizen - 11-08-2017 19:13

De DayClock besteld op advies van de ergoterapheut van team 290 Groningen.
En deze bevalt zeer goed. Mijn vrouw vroeg regelmatig wat voor en dag het is en de datum.
Ook de activiteiten regel bevalt goed.
Ik kan er een bezoek op aangeven, van zowel op bezoek gaan, als komen op die dag.

Jan Nieuwenhuizen - 11-08-2017

Monique - 27-07-2017 21:36

Als idee is dit een geweldige klok. Daarom heb ik hem voor mijn demente moeder gekocht. Al vreesde ik er voor dat de stekker eruit getrokken zou gaan worden. En jawel, nog geen kwartier nadat ik was vertrokken gebeurde dat. De hele klok is direct in een lade terecht gekomen. Het was iets nieuws en dat hoort niet meer thuis in mijn moeders omgeving. Omdat het een prettige klok is hebben wij hem nu zelf gehouden 😃

Claire Byrne - 23-06-2016 13:08

Mijn vader heeft heel veel aan de kalenderklok. Hij kan zich niet meer oriënteren in tijd en ruimte, dus de klok is een heel goed hulpmiddel. Hij is nu minder onrustig.

DayClock - reactie op L.M. Lambalk - 02-12-2015 11:57

De activiteitenregel heeft in de lengte gezien zijn beperking.

Wij werken aan een optie zodat activiteiten elkaar kunnen overlappen.
Zo kan b.v. een verjaardag straks (in 2016) een hele dag duren terwijl er tussendoor een keer komt te staan dat “Jan vanmiddag langs komt”

Iets “vooruit" aankondigen kan natuurlijk een dag van tevoren, om er op dezelfde dag nog een keer op terug te komen. Hier is enige creativiteit van de beheerder gewenst.

Afhankelijk van de op uw DayClock ingestelde lettergrootte kunt u waarschijnlijk nog wat karakters winnen door het volgende:

Als u via “Instellingen” en nog eens “Instellingen” in het linker menu naar “Weergave” zoekt en dan een kleiner “Lettergrootte” kiest, passen er meer karakters op de activiteiten regel. De schermweergave zelf wordt er niet veel kleiner door.

Afsluiten met het “vissershaakje", eventueel rebooten.

L.M.Lambalk - 02-12-2015 11:53

Het werkt allemaal goed. Het aantal tekens wat ter beschikking is is een beetje aan de krappe kant waardoor je soms dingen een beetje cryptisch moet zeggen en dat maakt het er dus nu niet duidelijker van.
Ook is het niet mogelijk om tijden te laten overlappen of een soort van vooraankondiging te doen van een activiteit. Het is allemaal een beetje gericht op het "nu moment" en mijn moeder wil juist graag weten hoe de volgende dag er uit gaat zien of van tevoren weten hoe laat ze opgehaald wordt of zoiets.....

Toch alles bij elkaar een leuke aanwinst wat ze een mooi kado voor haar verjaardag vond....