DVD - Wassen en kleden volgens PDL
DVD - Wassen en kleden volgens PDL
0 Reviews | Review toevoegen

Deze DVD laat zien hoe je een volledige wasbeurt op bed kunt geven zonder veel ‘gedraai’, ‘getrek’ en ‘gesjor’, zonder pijn, maar met aandacht en comfort van zorg.

Standaard levertijd

3 - 5 werkdagen

€ 21,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Waarom en voor wie

Wanneer iemand met dementie volledig op bed gewassen wordt kan dit voor zowel voor de zorgverlener als voor de persoon zelf de nodige problemen opleveren. Pijn, veel draaien, trekken aan kleding kunnen de wasbeurt tot een terugkerende frustrerende gebeurtenis maken. Om dit tot een minimum te beperken, is het, zeker bij het wassen van passieve (zwaar zorgafhankelijke) mensen, aan te raden om te streven naar systematiek. Door met gerichte en doelbewuste aandacht verzorgen, maakt dat het verzorgen op een zo ontspannen  en plezierige manier verloopt. 

DVD - Wassen en kleden volgens PDL

Deze DVD laat zien hoe dit in de praktijk kan worden uitgevoerd. Daarbij wordt het algemene handelingsschema wassen en kleden volgens PDL gevolgd. De DVD laat de werkelijke toepassing van deze technieken in de praktijk zien. Daarna volgt een kort interview met drie zorguitvoerenden over deze methode. De DVD duurt 27 minuten. 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten