DVD Vroeger - Zo ging dat Toen - Feestdagen
DVD Vroeger - Zo ging dat Toen - Feestdagen
0 Reviews | Review toevoegen
Feestdagen zijn dagen van gezelligheid en samenzijn. Dagen waar naartoe geleefd wordt en dagen waar vaak met veel plezier aan wordt teruggedacht.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen.

€ 29,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Feestdagen zijn dagen van gezelligheid en samenzijn. Dagen waar naartoe geleefd wordt en dagen waar vaak met veel plezier aan wordt teruggedacht. Iedereen herinnert zich die sfeervolle kerstavond of die leuke Koninginnedag. Driekoningen, Pasen, luilak, oudejaarsavond en natuurlijk Kerstmis en Sinterklaas, op Zo ging dat toen! Feestdagen komen deze en nog vele andere bijzondere feesten aan bod. De dvd brengt de feestdagen van de vorige eeuw in beeld en laat zien wat er tussen 1920 en 1980 veranderd is, en wat hetzelfde is gebleven.

  bestellen  

"Zo Ging Dat Toen" voert de kijker aan de hand van historische beelden terug naar het Nederland van de vorige eeuw. Onderwerpen uit het dagelijks leven staan in deze serie centraal. De gebruikte films komen uit de archieven van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dit archief bevat een schat aan materiaal over het dagelijkse doen en laten van de Nederlanders van vroeger.
 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Soort film
Documentaire
Komedie
Onderwijs en instructie
Ontspanningsbeelden
Thema
Bert Haanstra producties
Dagelijks leven
Dementie
Feestdagen
Het Koninklijk Huis
Hollandse ambachten
Koloniaal Nederland
Muziek
Natuur en landschappen
Ontspanning
PDL
Religie
Spoorwegen
Sport
Technologie
Theater Veder
Tweede Wereldoorlog
Uw jaar in beeld