DVD Vroeger - Zo ging dat Toen - Feestdagen
DVD Vroeger - Zo ging dat Toen - Feestdagen
0 Reviews | Review toevoegen

Feestdagen zijn dagen van gezelligheid en samenzijn. Dagen waar naartoe geleefd wordt en dagen waar vaak met veel plezier aan wordt teruggedacht.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 19,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Feestdagen zijn dagen van gezelligheid en samenzijn. Dagen waar naartoe geleefd wordt en dagen waar vaak met veel plezier aan wordt teruggedacht. Iedereen herinnert zich die sfeervolle kerstavond of die leuke Koninginnedag. Driekoningen, Pasen, luilak, oudejaarsavond en natuurlijk Kerstmis en Sinterklaas, op Zo ging dat toen! Feestdagen komen deze en nog vele andere bijzondere feesten aan bod. De dvd brengt de feestdagen van de vorige eeuw in beeld en laat zien wat er tussen 1920 en 1980 veranderd is, en wat hetzelfde is gebleven.

  bestellen  

"Zo Ging Dat Toen" voert de kijker aan de hand van historische beelden terug naar het Nederland van de vorige eeuw. Onderwerpen uit het dagelijks leven staan in deze serie centraal. De gebruikte films komen uit de archieven van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Dit archief bevat een schat aan materiaal over het dagelijkse doen en laten van de Nederlanders van vroeger.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.