DVD Vlinders en bloemen DVD Vlinders en bloemen DVD Vlinders en bloemen DVD Vlinders en bloemen DVD Vlinders en bloemen DVD Vlinders en bloemen
DVD Vlinders en bloemen DVD Vlinders en bloemen DVD Vlinders en bloemen DVD Vlinders en bloemen DVD Vlinders en bloemen DVD Vlinders en bloemen
DVD Vlinders en bloemen
0 Reviews | Review toevoegen
Rustgevende beelden van beelden en bloemen met ontspannende natuurgeluiden.

Standaard levertijd

1-2 weken

€ 24,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Rustgevende bewegende beelden van vlinders en bloemen met ontspannende natuurgeluiden. 

Breng de natuur van de tuin in uw huis of kantoor met deze verfrissende DVD van vlinders en bloemen.

Geniet van zowel tropische als Europese vlinders en bloemen, verdeeld over vijf geweldige films. De films worden aangevuld met ontspannende muziek en twee tracks van langere, langzaam veranderende beelden worden begeleid door natuurlijke geluiden.

De films tonen verschillende soorten bloemen zoals prachtige passiebloemen, romantische rozen, orchideeën, helder gele zonnebloemen, en madeliefjes in een natuurlijke weide omgeving.

Elke vlinder, rups, waterjuffer, honingbij en bloesem werd gefilmd met HD-camera’s voor een verbluffende beeldkwaliteit en verbazingwekkende details.

Geniet van de vlinders die rond de bloemen dansen en zich te goed doen aan de zoete nectar. Kijk hoe een honingbij stuifmeel verzamelt uit een zeldzame passiebloem.

Deze natuur en ontspannings dvd is geprogrammeerd met verschillende afspeelfuncties. Je kunt de films afspelen met sfeermuziek of met de natuurlijke geluiden. Kies je favoriete film en laat deze eindeloos herhalen of gebruik de Play All functie om alle films achter elkaar af te spelen.

Speelduur: ± 80 minuten

  bestellen  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Soort film
Documentaire
Komedie
Onderwijs en instructie
Ontspanningsbeelden
Thema
Bert Haanstra producties
Dagelijks leven
Dementie
Feestdagen
Het Koninklijk Huis
Hollandse ambachten
Koloniaal Nederland
Muziek
Natuur en landschappen
Ontspanning
PDL
Religie
Spoorwegen
Sport
Technologie
Theater Veder
Tweede Wereldoorlog
Uw jaar in beeld