DVD - Ger, Mijn Hoofd in eigen hand (Download link)
2 Reviews | Review toevoegen

Documentaire waarin Ger, ex-docent verpleegkunde als kritische Alzheimerpatiënt wordt gevolgd. Over nut in de maatschappij, eigen regie, omgang met anderen. Een indringende film met pieken en dalen.

Standaard levertijd

5 werkdagen

€ 13,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Een opgewekte documentaire over een zwaar onderwerp

U ontvangt een download link


Ger, Mijn Hoofd In Eigen Hand is de vervolgfilm op Mijn Hoofd In Jouw Handen, waarin de hoofdpersoon Ger, ex-docent verpleegkunde als kritische Alzheimer patiënt wordt gevolgd.
De première is wederom met een congres opgeleverd in het Filminstituut Nederland EYE te Amsterdam.

De uitdaging van Ger is om nuttig te zijn voor de maatschappij en vooral op zijn expertisegebied. Daarnaast speelt eigen regie een belangrijke rol; de omgang met zijn omgeving, seksualiteit, zijn financiële situatie en persoonlijke wensen rond de ziekte spelen een belangrijke rol. Wat regel je bij de notaris, met je familie, met je zorgverlener en vooral met jezelf?

Een indringende film met pieken en dalen. Speelduur: 52 minuten.

Bekijk deze trailer.

Update 11 januari 2016

Vandaag was Ger en zijn dochter Meike te gast bij Humberto Tan’s RTL Late Night:
Gert van der Gaast en zijn dochter Meike de Boer vertellen over de documentaire waarin Ger, die Alzheimer heeft een hoofdrol in speelt.
Deze documentaire, ‘Ger, mijn hoofd in eigen hand’ gaat a.s. donderdag 14 januari in première in Eye Filminstituut Amsterdam tijdens het congres ‘Wie neemt de regie bij dementie?’

Over de maker(s):

Filmmaker Pim Giel was 25 jaar werkzaam in de zorg en is thans nog voor 1 dag per week innovatie adviseur voor zorginstellingen. Sinds 3 jaar maakt hij films, met name op gebied van maatschappelijke thema’s. Hij maakte de film om de eigen regie van mensen te laten zien, ondanks de ellendige situatie waarin men verkeert. Hij volgde daartoe bijna 2 jaar een aantal mensen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Marijke van der Woude - 02-06-2016 17:11

Ik verheugde me op deze dvd, maar blijk hem niet te kunnen afspelen... De verkoper gaf als tip een programma te downloaden ... het voelde een beetje als "zoek het uit"... ik had voor een dvd van die prijs meer service verwacht.

Marijke van der Woude - 02-06-2016 17:11

Ik verheugde me op deze dvd, maar blijk hem niet te kunnen afspelen... De verkoper gaf als tip een programma te downloaden ... het voelde een beetje als "zoek het uit"... ik had voor een dvd van die prijs meer service verwacht.

Laatst bekeken producten