Signaalrepeater - DAZA
Signaalrepeater - DAZA
0 Reviews | Review toevoegen

Deze DAZA signaalrepeater wordt gebruikt als de afstand tussen een zender en ontvanger te groot is. Met de DAZA signaalversterker kan het detectiegebied (bijna) ongelimiteerd worden uitgebreid.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Deze DAZA signaalversterker kan worden gebruikt als de afstand tussen een DAZA zender en een DAZA ontvanger te groot is. Door de DAZA signaalversterker te gebruiken kan het detectiegebied (bijna) ongelimiteerd worden uitgebreid.

Nagenoeg onbeperkt bereik

Wanneer de ontvangstafstand van de DAZA pager of DAZA ontvanger niet toereikend is voor uw situatie, kan die afstand nagenoeg onbeperkt verlengd worden door middel van de repeaters. Deze ‘doorgevers’ van het oproepsignaal kunnen simpelweg in een stopcontact worden gestoken en vereisen geen installatie. Tevens zijn zij voorzien van een noodstroomvoorziening tot 48 uur lang wanneer er, per abuis, een repeater uit het stopcontact wordt verwijderd. Om dit niet onopgemerkt te laten, zal de repeater iedere 2 uur een herinnering sturen naar de pager, om aan te geven dat de repeater uit het stopcontact is genomen of dat er sprake is van een stroomstoring.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten