Pager - DAZA
Pager - DAZA
0 Reviews | Review toevoegen

Deze DAZA draadloze, draagbare pager kan van 16 tot 32 DAZA alarmgevers tegelijk signalen ontvangen en weergeven.

Velden met een * zijn verplichte velden
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Flexibele communicatie met de pager

De DAZA Pager is een draadloze, draagbare ontvanger die zonder tussenkomst van andere apparatuur direct communiceert met de DAZA alarmgevers. Hij is compact en solide gebouwd met een stevige, verende clip, is voorzien van een helder display en wordt geleverd met een laadstation.

Verschillende uitvoeringen

De DAZA Pager is er in 2 uitvoeringen. Je kunt er 16 of 32 alarmgevers op ‘inlezen’. Dit kan direct op de pager zelf, maar beter is het, om dit middels de bijgeleverde USB-kabel te doen op uw PC. Op de PC kunnen alle gewenste instellingen en gegevens geprogrammeerd worden. Tevens kunnen de teksten, welke op het display verschijnen na een oproep (b.v. K26 - Dhr. Jansen halszender.), ingegeven worden. Voor deze programmering is het noodzakelijk dat het programma Pager Tools (gratis te downloaden van onze site) geïnstalleerd is op uw Windows PC.

Geheugen

De DAZA Pager beschikt over een intern geheugen waarin 1000 events (oproepen en de afstel hiervan) met tijd en datum worden opgeslagen. Wanneer de pager verbonden wordt met uw PC worden deze gegevens automatisch gesynchroniseerd en weggeschreven in de database op uw PC.

Nagenoeg onbeperkt bereik

De DAZA Pager ontvangt elk alarm over een afstand van ±40 meter (gebouw-afhankelijk). Wanneer dit niet toereikend is voor uw situatie kan die afstand nagenoeg onbeperkt verlengt worden door middel van de repeaters. Deze ‘doorgevers’ van het oproepsignaal kunnen simpelweg in een stopcontact worden gestoken en vereisen geen installatie. Tevens zijn zij voorzien van een noodstroomvoorziening tot 48 uur lang wanneer er, per abuis, een repeater uit het stopcontact wordt verwijderd. Om dit niet onopgemerkt te laten, zal de repeater iedere 2 uur een herinnering sturen naar de pager, om aan te geven dat de repeater uit het stopcontact is genomen of dat er sprake is van een stroomstoring.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten