Draadloos deuralarm - magneetcontact met AAN/UIT schakelaar - DAZA
Draadloos deuralarm - magneetcontact met AAN/UIT schakelaar - DAZA
0 Reviews | Review toevoegen

Het DAZA deuralarm registreert wanneer een deur geopend wordt en stuurt bij openen van de deur een draadloos signaal naar een DAZA ontvanger of pager. Met AAN/UIT schakelaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

Wanneer ouderen dwaalgedrag gaan vertonen, heeft dat niet alleen voor de oudere maar ook voor de verzorgende veelal verstrekkende gevolgen. Een deuralarm kan in deze situatie een oplossing bieden.

Geplaatst aan de buitenzijde van de kamer is het voor de persoon niet langer mogelijk om onopgemerkt zijn of haar kamer te verlaten of ongewenste ruimten te betreden (trappenhuizen, nooduitgangen e.d.). Ook andere bewoners krijgen vaak meer rust en privacy wanneer zij geen onverwacht bezoek van medebewoners meer krijgen.

Werking en plaatsing

Het DAZA deuralarm registreert wanneer een deur geopend wordt. Het deuralarm stuurt bij openen van de deur een draadloos signaal naar een DAZA ontvanger of pager. 

Het DAZA draadloos deuralarm werkt alleen in combinatie met de DAZA pager of DAZA stopcontactontvanger (akoestisch alarm of via oproepsysteem). 

Het deuralarm monteert u met behulp van schroeven of dubbelzijdige tape eenvoudig op het deurkozijn. De sensor bevat een AAN/UIT schakelaar. Het wordt aanbevolen om de AAN/UIT schakelaar aan de buitenkant van de deur te monteren, zodat deze niet van binnen uitgeschakeld kan worden.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten