Alarmknop - halszender - DAZA
0 Reviews | Review toevoegen

De DAZA halszender is een alarmknop die om de hals gedragen kan worden. Bij een druk op de druktoets wordt een alarm verstuurd naar een DAZA ontvanger of pager.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Op verlanglijst
 

| Meer

De DAZA halszender is een alarmknop die om de hals kan worden gedragen. Zodra de druktoets wordt ingedrukt zal deze alarmeren en zal achter de druktoets een rode LED gaan branden. De zender kan doormiddel van het standaard bijgeleverde koord om de hals worden gedragen. De sensor werkt samen met de DAZA ontvangers en de DAZA Pagers.

Werking

De zender wordt geactiveerd door op de drukknop te drukken. De zender zendt één alarm cyclus uit, ongeacht hoe lang er op de knop gedrukt wordt. De zender is water en stofdicht en kan dus ook onder de douche worden gedragen.

De halszender wordt standaard geleverd met een halskoord. Het halskoord is voorzien van een veiligheidssluiting. Bij een ruk aan het koord zal dit open springen om persoonlijk letsel te voorkomen.

De zender stuurt een unieke code uit die alleen ontvangen kan worden door een DAZA ontvanger of Pager. De DAZA halszender werkt dan ook alleen in combinatie met de DAZA pager of DAZA stopcontactontvanger (akoestisch alarm of via oproepsysteem). 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten