Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen. Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen. Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen. Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen.
Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen. Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen. Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen. Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen Compaan - Tablet en App - speciaal aanbod voor gemeentes en zorginstellingen.
Compaan - Tablet en App - voor (thuis)zorginstellingen
0 Reviews | Review toevoegen
Vraag hier vrijblijvend een offerte aan om Companen via (thuis)zorginstellingen in te zetten bij ouderen om mantelzorgers te ondersteunen en vereenzaming te voorkomen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan
 
Op verlanglijst

| Meer

Dé tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen

  vraag vrijblijvend een informatiegesprek of offerte aan  

Samen bouwen aan de zorg van morgen

Steeds meer (thuis)zorginstellingen gemeentes en zetten Companen in bij ouderen om mantelzorgers te ondersteunen en vereenzaming te voorkomen. Compaan werkt inmiddels samen met tientallen zorgverleners door heel Nederland. We bieden uw cliënten een supermakkelijke tablet die op op basis van de kennis en kunde van de eindgebruiker instelbaar is als klassieke Compaan of als Compaan Connect (ontdek hieronder het verschil). 

Zorgverleners krijgen toegang tot onze Compaan Partneromgeving van waaruit u direct kunt beeldbellen. Daarnaast hebben familie en vrienden toegang tot het Compaan Portaal, de online familie-omgeving van waaruit zij eenvoudig contact kunnen houden.

Werkt u bij een zorginstelling of een gemeente en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag met u in gesprek.

Minder eenzaam dankzij de Compaan


Met ons Compaan platform bevorderen we het welzijn van ouderen. Bijvoorbeeld door digitale sociale contacten met familie en vrienden makkelijker te maken maar u kunt ook uw eigen bingo op de Compaan organiseren. Ook ontlasten we mantelzorgers door zorg digitaal te verdelen over meerdere personen. Daarbij kunt u denken aan familie op afstand, inzet van buurtbewoners, vrijwilligers en informele wijkdiensten. Tenslotte stimuleren we de technologische innovatie in de ouderenzorg door een platform te bieden voor bestaande lokale structuren.

De Compaan kan bestaande initiatieven van zorginstellingen en gemeenten om mensen met elkaar in contact te brengen versterken door ze een plek op de Compaan te geven. Of wellicht is er een marktplaats voor vrijwillige hulp die wij via een eigen knop op de Compaan onder bereik van kwetsbare ouderen kunnen brengen? We zoeken heel bewust naar samenwerking met uw partners. Daarbij hebben we steeds onze focus op de Compaan gebruikers; ouderen en hun familie.

Wat wilt u met beeldzorg bereiken?

Zorg op afstand heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Compaan ondersteunt gebruikers, familie en vrienden en natuurlijk zorgverleners met een laagdrempelig platform. Hierbij kun je denken aan beeldbellen met een zorgverlener maar ook aan thuismetingen, eenvoudig toegang tot het digitale cliëntendossier en het aanbieden van video’s om de revalidatie te bevorderen.

Duurzame beeldzorg valt of staat met zorgvuldige implementatie. Dit gaat een beetje over technologie en des te meer over het meenemen van mensen in een verandertraject. We inspireren zorgverleners met onze ervaringen en adviseren bij de borging van nieuwe manieren van zorg.

Het verschil tussen Compaan klassiek en Compaan Connect

Maak kennis met de Compaan, een tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen. Simpel in gebruik en prachtig vormgegeven.Compaan Klassiek
Gemaakt voor mensen die het lastig vinden om met een gewone computer of tablet te werken. Gegarandeerd oma-proof!
Ervaring met computers is niet nodig. De Compaan is dé tablet voor senioren om met familie en vrienden te communiceren. Een foto of filmpje ontvangen, een berichtje schrijven of beeldbellen? Met de Compaan kan dat op een eenvoudige manier.

Compaan Connect
Voor mensen die wat meer gemak zoeken bij het gebruik van een tablet. De Compaan geeft u een steuntje in de rug.

Mantelzorgers gebruiken een beveiligde website via hun mobiele telefoon, tablet of gewoon de computer om de Compaan 'te bedienen'. Uiteraard is de communicatie veilig en vindt plaats binnen een gesloten omgeving. Alleen familie en vrienden die binnen de door de mantelzorger aangemaakte Compaan gebruikersgroep vallen en nadrukkelijk zijn uitgenodigd, kunnen contact leggen met de oudere via de Compaan.  

Dankzij het toegankelijke ontwerp, de grote knoppen en de eenvoudige navigatie, kunnen we mensen met dementie deelgenoot van onze digitale communicatie maken. 

Lees de meer uitgebreide informatie en bekijk de twee informatieve video's over hoe de Compaan werkt verderop op deze pagina.

Voor ouderen

De Compaan ondersteunt bij het onderhouden van sociaal contact met familie en vrienden. Anders dan traditionele tablets is de Compaan speciaal ontwikkeld voor ouderen. De Compaan staat stevig op een vaste plek en in een vaste houder, heeft grote knoppen en is eenvoudig in gebruik. Alle functies zijn bereikbaar in twee stappen. De Compaan is de beste tablet om de digitale wereld bereikbaar te maken en houden voor ouderen! Mantelzorgers en vrienden maken contact. De persoon met dementie hoeft alleen maar te kijken of te reageren.

Voor mantelzorgers

Bij de Compaan draait het in de eerste plaats om het plezier van het communiceren. Maar de Compaan is meer. Met de Compaan worden uw zorgtaken verlicht. Door gebruik te maken van de gedeelde agenda, het coördineren van taken en het samen brengen van belangrijke gegevens kunt u de zorg makkelijker delen. En het mooie is, alles wat u regelt, verschijnt automatisch in de agenda van de Compaan.


U bereikt de Compaan tablet in de huiskamer van uw ouders via uw eigen Compaan Portaal (een besloten online omgeving). Het portaal is te bereiken via uw computer, tablet of smartphone. Zo communiceert u eenvoudig en snel met de Compaan tablet op de manier die het best bij u past. De Compaan is de beste ouderen tablet om als het gaat om het delen van foto’s, berichten sturen of zelfs het faciliteren van mantelzorg. Ook voor kleinkinderen een bijzonder leuke manier om contact te houden met grootouders. Met het complete systeem van Compaan kan het allemaal.

Het Compaan portaal

Het Compaan Portaal is een persoonlijke, beveiligde online omgeving waarop vrienden, familie en mantelzorgers inloggen om via de computer, smartphone of tablet met de Compaan te communiceren. Daarnaast kan de Compaan via het Portaal worden beheerd. Zo ondersteunt en ontlast u de Compaan gebruiker en kunt u de mantelzorg organiseren.

Wat als er geen WiFi netwerk is?

De Compaan werkt het beste op een vaste wifi-verbinding. Dit kan een eigen verbinding zijn, een wifi-verbinding van een zorgverlener en, zeker in deze tijden, zou u afspraken kunnen maken met welwillende buren. Als er echt geen andere oplossing is, adviseren we om een mobiele wifi-router te gebruiken. Met een 4G kaart van 10GB hebt u over het algemeen ruim voldoende data.

De compaan heeft de volgende functies

Communicatie
 • Berichten sturen naar de Compaan
 • Beeldbellen
 • Foto’s delen en album beheren
 • Agenda beheren
 • Samen online spelletjes spelen
 • Kerkdiensten
 • Internet met eenvoudige browser 
Mantelzorg
 • Logboek voor bezoekverslagen of om informatie te delen die relevant is voor anderen
 • Invoeren van herinneringen om medicijnen in te nemen
 • Invoeren van “Goedemorgen!” service met alarmfunctie
 • Het aanmaken, delen en delegeren van zorgtaken
 • Agenda van alle taken en activiteiten die eenvoudig is te exporteren naar uw eigen agenda
 • Mogelijkheid documenten te delen van bijvoorbeeld de fysiotherapeut, apotheek of arts
 • Opslaan van belangrijke contactgegevens
 • U kunt instellingen als de tijd totdat de Compaan een fotolijst wordt, de Compaan op “stand-by gaat”, de verschillende beltonen en de complexere functies als berichten terug sturen op afstand aan- en uitzetten.
Beheer
 • Meerdere Companen waarmee u communiceert? In het Portaal heeft u alle Companen in één overzicht.
 • Uitnodigen van andere familieleden en vrienden om via de Compaan te communiceren
 • Inzage in alle facturen en betalingsinformatie
 • Instellen van weer- en nieuwsbron, volume, voorleesfunctie en internetfavorieten.
 • Van een afstand meekijken op de Compaan om de gebruiker te helpen.
Voor zorgorganisaties
 • De Compaan Zorg App
 • Accountbeheer medewerkers met rechtenmodel voor zorgverleners
 • Video’s, foto’s en berichten sturen
 • Vitale waarden doorgeven via de Compaan
 • Koppeling met OMAHA
 • Koppeling met de Ons® zorgplanning
 • Compaan Rapportages over het gebruik van het Compaan platform
 • Aanmaken van segmenten voor bijvoorbeeld wijkteams
 • Instellen van medicatieherinnering
 • Agendaherinnering instellen
 • Het voeren van gesprekken met een groep of met meerdere cliënten tegelijk
 • Wekelijks een lokale ‘foto van vroeger’
 • Module voor cliënten met COPD met gekoppelde saturatiemeter en CCQ-test
 • Dagelijkse welzijnsmelding op de Compaan met algoritme dat alarmeert als het niet goed gaat
 • Video’s agenderen uit eigen videobibliotheek ter ondersteuning van bijvoorbeeld revalidatie
 • Uw eigen enquête voor Compaan gebruikers 

Nadere toelichting op functies

Berichten sturen naar de Compaan

U kunt via het Compaan Portaal óf uw eigen e-mailprogramma simpel een bericht sturen naar de Compaan. Makkelijk maar ook veilig want de Compaan is alleen bereikbaar door mensen die door u uitgenodigd zijn. De Compaan meldt een nieuw bericht met een toon en een boodschap op het scherm waardoor de Compaan-gebruiker weet dat er een bericht klaarstaat om te lezen.


Beeldbellen

Stelt u zich eens voor, elkaar op ieder moment van de dag kunnen horen en zien. Familie en vrienden loggen eenvoudig in op het Compaan Portaal op de computer, tablet of smartphone en kunnen met een druk op de knop een beeldgesprek opzetten. Op de Compaan klinkt een toon en er verschijnt een boodschap op het scherm. Het gesprek kan met een druk op de knop worden aangenomen op de Compaan. Eigenlijk net als met een telefoon maar dan met beeld! Ook goed om te weten, beeldbellen is helemaal gratis.

Foto's en video's delen

Familie of vrienden die vanaf iedere plek op de wereld een foto of video sturen.. Wij zijn er aan gewend maar voor veel ouderen is het ontvangen ervan een verrijking van hun leven. Log in op het Compaan Portaal en deel al die mooie ervaringen met oma. Zodra de foto of video is verstuurd geeft de Compaan een melding op het scherm en geniet oma mee. Foto’s worden daarnaast ook opgenomen in het fotolijstje op de tablet, dat getoond kan worden als de Compaan even niet gebruikt wordt.

Agenda

Het volledige programma voor de dag wordt overzichtelijk weergegeven op de Compaan. U zet afspraken met thuiszorg in de Compaan, stelt verjaardagen in en plaatst herinneringen voor belangrijke gebeurtenissen op de Compaan. U kunt dit eenvoudig inplannen via het Compaan Portaal. Ook is het mogelijk om een pictogram, een profielfoto van een contactpersoon of zelfs een video aan een afspraak te koppelen!

 

Lokaal weer en nieuws

De Compaan houdt u op de hoogte van het lokale nieuws en geeft informatie over het weerbericht. Goed om betrokken te blijven bij wat zich afspeelt in de wereld. Via het Compaan Portaal kunt u instellen welk lokaal nieuws interessant is voor de lezer.Spelletje spelen

Een spelletje spelen is leuk en houdt de hersenen jong. Op de Compaan zitten verschillende spelletjes die gericht zijn op plezier maar ook op mentale vitaliteit. Momenteel zijn de volgende spelletjes beschikbaar: Geheugenspel, Patience, Quiz, Rummikub, 4-op-een-rij en Galgje. De laatste twee spelletjes kunt u samen spelen via het Compaan Portaal!Online Kerkdiensten

Voor veel mensen is het bijwonen van een kerkdienst erg belangrijk. Helaas lukt het soms gewoon niet meer om te gaan. Met de Compaan is het mogelijk om vanuit het comfort van uw eigen huiskamer toegang te krijgen tot uw eigen vertrouwde kerk op het moment dat u het wilt. Er zijn ruim 1200 kerken die hun diensten aanbieden, simpel in te stellen op het Compaan portaal. Zo hoeft u nooit meer een dienst te missen!


Prijzen en bestellen

Alles over uw abonnement

Het maandelijkse abonnement van 12,95 euro per maand (maandelijks opzegbaar) is inclusief:
 • Toegang tot de beveiligde en besloten Compaan omgeving bestaande uit de Compaan en de Compaan Portaal
 • Ongelimiteerd gebruik van spelletjes, lokaal nieuws, foto’s, berichten, beeldbellen en de agenda
 • Diverse mantelzorg toepassingen als medicijnen reminder, de Goedemorgen service, het Compaan Logboek en documenten opslag
 • 365 dagen per jaar technische ondersteuning
 • Toegang tot de diverse instellingen op de Portaal om de Compaan te personaliseren
 • Spam en virus beveiliging
 • Automatische software updates zonder dat u daar iets voor hoeft te doen
 • Automatische monitoring van de Compaan
 • Een privé e-mail adres op de Compaan (alleen bereikbaar van de mailadressen die bekend zijn in de Portaal)
 • Onbeperkte toegang tot de familie-omgeving voor familie en vrienden.
Het abonnement wordt maandelijks automatisch, na aanschaf van de Compaan, geiincasseerd. 

Inbegrepen

Bij het afsluiten van een abonnement van 12,95 euro per maand (contractduur minimaal 1 jaar), betaalt u eenmalige 299 euro. Deze kosten zijn inclusief:
 • Prachtige, in duurzaam hout uitgevoerde Compaan
 • Geïntegreerde Samsung tablet t.w.v. €329 euro
 • Installatie en uitgebreide instructie is optioneel voor 59,00 euro
 • Indien u kiest voor zelfinstallatie rekenen wij €10 euro verzendkosten
 • Op de locatie van de gebruiker heeft u WiFi nodig om de Compaan met internet te kunnen verbinden
Communicatie

Met de Compaan kunt u op verschillende manieren communiceren met de Portaal gebruikers. U kunt onder andere:
 • Beeldbellen met de Compaan via uw pc, tablet of smartphone
 • Foto’s delen en het fotoalbum op de Compaan beheren
 • Vanaf de Compaan kunnen gebruikers reageren op foto’s, door de foto’s “leuk” te vinden
 • Berichten sturen naar de Compaan via de Compaan Portaal of via het privé e-mail adres
 • Compaan gebruikers kunnen antwoorden op de berichten (deze functie is uit te zetten in de Portaal)
 • Agenda beheer inzichtelijk voor alle gebruikers en met optionele melding op de Compaan
 • Samen online spelletjes spelen
  vraag vrijblijvend een gesprek of offerte aan  

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.