Clockaid All - Inclusief agenda | Geen abonnement nodig
2 Reviews | Review toevoegen

Digitale agendaklok met spraak- en fotofunctie en geheugensteuntjes voor de activiteiten van de dag. Geeft duidelijk zicht op de tijd, dag(deel), datum, weer en seizoen. Geen abonnement nodig!

Standaard levertijd

3-5 werkdagen indien op voorraad.

€ 264,50
Prijs per stuk, géén bijkomende abonnementskosten!

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Clockaid is de stijlvolle digitale agendaklok voor mensen met afgenomen tijdsbesef en/of geheugenverlies. Met Clockaid Compleet heeft u een complete, geïnstalleerde agenda-kalender-klok, met spraak- en fotofunctie. Geeft duidelijk zicht op de tijd, dag(deel), datum, weer en seizoen. Inclusief de mogelijkheid om alle activiteiten op de huidige dag te laten zien (DayView).

Het gebruik van de klok is erg eenvoudig en meerdere personen kunnen de agenda online bewerken. U kunt gemakkelijk foto's plaatsen. Dat is niet alleen praktisch in combinatie met de agenda, het is ook leuk om bijzondere momenten te delen! En hoeft daar geen abonnement voor af te sluiten! 

Met 10" scherm voorzien van de gratis aantrekkelijke Clockaid Cover.

Langer zelfstandig functioneren

 • Clockaid biedt helder zicht op de tijd, dag, dag-deel, datum en zelfs het weer! Clockaid draagt bij aan een goed dagritme.
 • De agenda-foto-kalender-klok helpt ook bij het onthouden van allerlei dagelijkse routinehandelingen, zoals bijvoorbeeld medicijn-inname, bezoekafspraken, enzovoort. Alles wat onthouden moet worden, kan in de Clockaid kalenderklok worden ingevoerd, zowel direct op de klok, als ook online. Op het ingestelde tijdstip verschijnt een ‘alert’, visueel op het scherm, indien gewenst aangevuld met een geluidsignaal. Ook geeft Clockaid goed overzicht over de dagactiviteiten.
 • Met de spraakfunctie: men kan de tijd en de ‘meldingen’ desgewenst (instelling!) laten uitspreken!
 • Met de foto-functie: foto’s kunnen online worden geplaatst op het klokscherm (carrousel), en kunnen foto’s ook worden gekoppeld aan agenda meldingen. Dus een foto van de verzorger die op bezoek komt, of van de samenstelling van het ontbijt. 
 • Met de Clockaid Cover: een standaard inclusief lijst die de bedieningsknoppen (optisch0 verbergt. Aantrekkelijk om te zien en praktisch in gebruik. Geschikt voor de meeste 10 inch tablets. Keuze uit wit, zwart en 'wood' (houtstructuur). 
U kunt zelf kiezen uit vijf verschillende kloktypen, van digitaal tot klassiek. Een populair klokscherm is ‘DayView’. Daarmee ziet de gebruiker desgewenst - naast de klok - in één overzicht alle activiteiten en geheugensteuntjes op de huidige dag.
 

Specificaties

 • Stijlvolle cover geeft stabiele opstelling
 • Cover beschikbaar in 3 prints: Wit, Zwart en Bamboe
 • Buitenmaat: BxHxD = 20,5 x 29 x 1,8 cm
 • Schakelt vanzelf tussen zomer- en wintertijd
 • Draait vele uren door op de batterij na stroomuitval
 • Max. 70 W verbruik

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Charlotte - 08-12-2021 11:48

Onze familie is erg tevreden over de klok. Via de app kan iedereen afspraken toevoegen. Met dit hulpmiddel zijn mijn grootouders altijd op tijd op hun afspraak (vroeger kwamen ze uren op voorhan, als ze het al niet vergeten waren).
Zij zelf zijn ook erg trots op hun 'tablet'. Ze beschouwen het niet als een hulpmiddel maar als een hippe gadget.

Wim Bunnik - 04-10-2019 18:36

De clockaid is zeer behulpzaam om op afstand de agenda van mijn broer te beheren. Ik kan gemakkelijk nieuwe afspraken in de agenda zetten en bestaande afspraken verwijderen of bijv. tijdstip en omschrijving wijzigen. Mijn broer, de familie en ik zijn er blij mee.

Laatst bekeken producten