CareKey (cKey) - Sleutelkluis
0 Reviews | Review toevoegen

Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ook als je slecht ter been bent. Met cKey van FocusCura weet u zeker dat thuiszorgmedewerkers en andere zorgverleners altijd naar binnen kunnen.

€ 4,95
Prijs per maand vanaf + eenmalig € 86,90 installatiekosten

 

Op verlanglijst
 

| Meer

Het blijft een actueel thema: veel pincode-sleutelkastjes in Nederland zijn makkelijk open te breken. En de sleutelkastjes die wél veilig zijn, zijn vaak te duur. Wij bieden u nu de oplossing: cKey Pin en cKey Pin Plus van FocusCura, het sleutelkluisje dat veilig én voordelig is. Voor een vast, laag bedrag per maand kunt u er op vertrouwen dat uw zorg altijd veilig toegang heeft. 

  Bestel de sleutelkluis  

Hoe werkt het? 

Met de cijfercode kan uw zorgverlener, familie of huishoudelijke hulp het sleutelkluisje openen waar uw sleutel in zit. U bepaalt zelf met wie u de code deelt. Zo weet u zeker dat alleen mensen die u de toegangscode hebt gegeven toegang kunnen krijgen tot uw woning.

cKey Pin Plus
De cKey Pin Plus is een ronde sleutelkluis met cijfercode en geeft alleen toegang aan de juiste personen. 
cKey Pin Plus maakt gebruik van een SKG gekeurde (inbraakwerende) cijfercode sleutelkluis. Ook is de sleutelkluis toegestaan binnen het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Dit maakt het de veiligste sleutelkluis om de thuiszorg binnen te laten.
De cKey Pin Plus kan zowel op de muur als op een deur worden geinstalleerd. 

cKey Door
U kunt ook een elektronische deuropener huren inclusief gebruik servicedesk, onderhoud en storingsdienst 

Installatie

Alles wordt voor u geregeld, van installatie bij uw voordeur tot onderhoud van uw sleutelkluis. Een ervaren installateur monteert de sleutelkluis volgens de officiële veiligheidsvoorschriften en geeft u een duidelijke uitleg over het gebruik ervan. Ook helpt hij u met het kiezen van een code. Voor deze installatie betaalt u eenmalig € 86,90. 

Voor zelfinstallatie betaalt u eenmalig € 29,50.

Kosten

Voor cKey Pin betaalt u € 5,05  per maand. 
Voor cKey Pin Plus betaalt u € 7,05 per maand. 
Voor cKey Door betaalt u € 15,70 per maand. 

Voordelig en maandelijks opzegbaar
cKey Pin en Pin Plus van FocusCura zijn voordelig, u betaalt per maand. Bij dit tarief zijn ook tussentijdse onderhoudswerkzaamheden en de servicedesk inbegrepen. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
De eenmalige kosten voor het het deïnstalleren en ophalen bij beëindiging van de service zijn € 38,20. 

  Bestel de sleutelkluis  

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten