CD - Slaapliedjes vol. 1 - Lullabies
CD - Slaapliedjes vol. 1 - Lullabies
0 Reviews | Review toevoegen
Beter slapen, heerlijk ontspannen, snoezelen, doezelen en wegdromen op piano, viool en muziekdoos gebaseerde instrumentale slaapliedjes.

Standaard levertijd

2-3 werkdagen

€ 15,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Waarom en voor wie

Beter slapen, heerlijk ontspannen, snoezelen, doezelen en wegdromen op piano, viool en muziekdoos gebaseerde instrumentale slaapliedjes. Rustgevende lullabies met invloeden van o.a. Mozart, Brahms en Disney. Extra: Inclusief Download-link voor op iPod of MP3 speler. 

Tip: Handig in combinatie met bijvoorbeeld het Muziekkussen.

Tracklist - Beluister fragmenten van de liedjes

Over de CD 

Lullaby composities van de met een BUMA Award ‘beste talent’ bekroonde producer en songwriter Debora Hulskamp.

“Wat aanvankelijk begon als een opdracht voor een bekend internationaal ‘cadeau-merk', heeft mijn passie voor slaapliedjes aangewakkerd. Nadat ik twee lullabies voor het merk had gecomponeerd, besloot ik door te gaan met het maken van deze op piano en muziekdoos gebaseerde slaapliedjes. Zelf werd ik er ontspannen door en dat vond ik erg fijn.

Ik had vooraf wat onderzoek op internet gedaan en het viel me op dat er niet veel nieuwe originele lullabies zijn gecomponeerd sinds de bekende Twinkle, Twinkle Little Star en de liedjes van Brahms, Mozart en Mr. Disney. Jammer, vind ik, want slaapliedjes maken al eeuwenlang deel uit van ons repertoire en hebben ze, door de eeuwen heen, keer op keer, hun ontspannende, wiegende en slaapverwekkende effecten bewezen. Ook merkte ik, dat ik niet kon stoppen met het maken van deze lieve kalmerende melodietjes. Dus ik zal ze gewoon blijven componeren en ik hoop, iedereen, met mijn lullabies te helpen, om te ontspannen, snoezelen.. en heerlijk bij.. in slaap.. te.. val..len.. Zzzzz…"

Debora

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.