CD Divo Paul Walthaus Titels van nummers
CD Divo Paul Walthaus Titels van nummers
CD 'Divo Paul Dichtbij' van Diva Dichtbij
1 Reviews | Review toevoegen
Divo Paul Walthaus van Diva Dichtbij op zijn best met zes Nederlandstalige parels. Op deze cd is hij altijd in de buurt om te luisteren, genieten en ontspannen.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 19,99
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Diva Dichtbij – cd ‘Divo Paul Dichtbij’


Divo Paul Walthaus van Diva Dichtbij op zijn best met zes Nederlandstalige parels. Op deze cd is hij altijd in de buurt om te luisteren, te genieten en te ontspannen.

Paul Walthaus studeerde Zang aan het Tilburgs Conservatorium, speelde in musicals als Titanic, Cats, Evita en Anastasia, is een van ‘The Dutch Tenors’ en sinds 2012 Divo bij Diva Dichtbij.
 
“Geweldig om mensen die weinig of zelfs geen zeggenschap meer hebben over wat er met hun lichaam of geest gebeurt, te zien opleven. Al is het maar een kleine glinstering in de ogen. Voor mij als zanger, en als mens, is het keer op keer een fantastische ervaring.”
De opbrengst van Pauls solo-cd wordt gebruikt om meer optredens van Diva Dichtbij mogelijk te maken.


6 Nederlandstalige parels:

  1. Droomland
  2. Voor haar
  3. Het dorp
  4. Papa
  5. Ik heb je lief
  6. Laat me
     

Filmpje 'Zo dichtbij'

Over Diva Dichtbij

Stichting Diva Dichtbij verzorgt intieme zangoptredens in zorginstellingen voor kwetsbare mensen die langdurig zorg nodig hebben, veelal ouderen met dementie. De – professioneel geschoolde – zangers en zangeressen maken hierbij op een doordachte, persoonlijke manier intens contact met individuele bewoners: zingen van mens tot mens.

Elk optreden is anders. Bijzonder is het altijd. Want een optreden van Diva Dichtbij maakt veel los. Herinneringen komen boven drijven. Mensen kruipen uit hun schulp en lachen weer. Wie dat nog kan, maakt een dansje, met of zonder rolstoel. Maar er is ook ruimte voor verdriet en pijn. Zo brengen onze Diva’s en Divo’s mensen in beweging, bieden ze verlichting en dragen ze bij aan hun welzijn.
 

Sorteren op:

Review toevoegen
Marloes Jaket - 03-07-2019 22:06

Prachtig!

Onderwerp
Activiteiten stimuleren
Feestdagen
Natuurgeluiden
Nostalgische muziek
Ontspannen
Slapengaan