Connect Premium Telefoonhorloge - mobiel gps alarm voor binnen en buiten.
4 Reviews | Review toevoegen

Altijd en overal veilig. Een telefoonhorloge voor binnen én buiten. De locatie is op 10m nauwkeurig zichtbaar. Familie en zorgverleners kunnen zelf contact opnemen.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 89,95
Prijs per stuk, vanaf

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Speciaal ontwikkeld voor (oudere) kinderen en ouderen.

Met dit horloge kunt u eenvoudig een extra oogje in het zeil houden op uw dierbaren. Via de GPS is de locatie van het horloge realtime te volgen. Ook kan de drager van het horloge een SOS versturen door de fysieke knop op de zijkant van het horloge 8 seconden in te drukken. Alle toezichthouders ontvangen daarbij een alarmbericht via hun app op de smartphone. De drager kan via de knoppen aan de zijkant in geval van nood bepalen kiezen wie gebeld gaat worden.

Door de grote iconen op de touchscreen van het horloge zijn ook de extra functies zoals telefoonboek makkelijk te bedienen. Via de app installeert u de telefooncontacten (maximaal 10) in het horloge die in geval van nood kunnen worden gebeld.                                                                   

Via de Nederlandse app hebben ouders, toezichthouders of mantelzorgers eenvoudig inzicht in de actuele GPS positieinformatie van het horloge en kunnen zij de functies zoals veilige zone (GEO Fencing), intercom, telefoonboek, wekker en de gesproken en geschreven berichtenservice bedienen. 

Uiteraard kunnen de app houders ook bellen naar het horloge. Onbekende nummers worden standaard geweigerd door het horloge.

Meer weten over de werking?

Het horloge werkt met een prepaid SIM kaart. Het horloge is daarmee een mobiele telefoon met een eigen 06 nummer waardoor het kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding van de simkaart worden de status en positiegegevens van het horloge uitgewisseld met de server. 

Toezichthouders installeren een app op hun Smartphone en kunnen via de app de positie en statusinformatie van het horloge inzien en waar nodig op afstand alle functies van het horloge bedienen. Het dataverbruik hiervoor is minimaal (circa 150kb per dag/ 2-3 euro per maand). Het dataverbruik van het horloge wordt in mindering gebracht op het beltegoed van de SIM kaart. Via de app op de telefoon van de toezichthouders kan op ieder moment de positie- en status gegevens van het horloge afgelezen worden.

Standaard stuurt het horloge eenmaal per 10 minuten de positiegegevens aan de app houders door. Hiermee wordt zowel accu capaciteit als datagebruik bespaard. 
Drukt u op de 'zoek locatie' knop in de app dan zal het toestel gedurende 2 minuten iedere 10 seconden de actuele positie doorsturen. Hierna zal het toestel automatisch weer in bespaarmodus gaan. Uiteraard is het ook mogelijk om het toestel doorlopend in GPS trackingstand te zetten. Het horloge zal dan doorlopend iedere 10 seconden de positie blijven doorsturen. Dit zorgt er echter wel voor dat de accu van het horloge sneller leeg is.

Speciaal ontwikkelde simkaarten

Ieder horloge wordt 'plug en play' geinstalleerd met een simkaart. Deze prepaid simkaart is speciaal ontwikkeld voor een optimale werking en gebruikersgemak van de horloges. De simkaart werkt in heel Europa tegen vast prepaidtarief en zonder extra kosten. Uniek is dat de simkaart slim kan schakelen tussen verschillende GSM netwerken per land. In Nederland gebruikt de simkaart de netwerken van KPN en T-Mobile, hierdoor heeft u altijd zekerheid van goed bereik. De provider hanteert scherpe tarieven en rekent in tegenstelling tot veel bestaande providers af per seconde bellen (€ 0,0048) zonder starttarief.

Het opwaarderen van de prepaidbundels werkt eenvoudig via de app. In de app kunt u ook live het verbruik van uw actieve prepaidbundels zien. 

Online GPS platform

Naast de handige app heeft u ook de mogelijkheid om via een online GPS applicatie uw dierbaren te volgen. Maak eenvoudig groepen met horloges aan of bedien de horlogefuncties online.  

Zuiverheid van positiebepaling

Buitenshuis zal het horloge gebruik maken van GPS positionering. De nauwkeurigheid is daarbij 0-10 meter. Binnenshuis werkt de GPS niet en zal het horloge proberen de positie te bepalen op basis van WIFI hotspots in uw omgeving. Wifi positiebepaling is op 20 meter nauwkeurig. Is er geen GPS of WIFI dan zal het horloge op basis van GPRS (Global positioning by radio signal) de positie proberen te bepalen. Deze laatste vorm van positiebepaling kan tot 500 meter afwijken. Doordat de database doorlopend van nieuwe data wordt voorzien wordt deze manier van positiebepaling overigens steeds zuiverder. In de app kunt u altijd zien op welke manier de positie is bepaald; GPS, WIFI of GPRS.

Alle specificaties 'Premium'

• Afmeting behuizing: 40x30x10mm (LXBXD)
• Nederlandse one2track app
• Toegang tot online one2track GPS platform
• Geen maandelijkste abonnementskosten
• Volledig geinstalleerd "plug and play"
• Telefoonboekfunctie met 10 extra instelbare nummers 
• Instelling 12uur/ 24uur tijdformaat in display horloge
• Bediening van het horloge door eenvoudige app (voor android 5.0 en Iphone 5S en hoger)
• Afstandbepaling en navigatiefunctie naar het horloge
• Wekkerfunctie, tot 3 instelbare alarmen per dag 
• GPS + AGPS positiebepaling buitenshuis (nauwkeurigheid 1-10 meter)
• WIFI hotspot positiebepaling binnenshuis (nauwkeurigheid 0-20 meter
• GPRS positiebepaling binnenshuis (nauwkeurigheid 1-200 meter)
• GEO Fencing; u geeft het gebied aan waarbinnen het horloge moet blijven.
• Spy-functie; in geval van nood de omgeving van het horloge afluisteren
• Gesproken berichten versturen naar het horloge
• Automatische oplaadwaarschuwing via app bij lage spanning batterij
• Standby tijd circa 3 dagen
• Dit model is spatwaterdicht, dus niet mee douchen of zwemmen
• Wij geven 6 maanden garantie op defecten, na deze termijn bieden wij u onze reparatieservice

Belkosten en dataverbruik

De Simkaart is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in GPS horloges. Met deze Simkaart heeft u het voordeel van Europese dekking zonder extra kosten, scherpe prepaid tarieven en afrekening per seconde zonder starttarief. Via de app ziet u eenvoudig uw resterende bel en datategoed en kunt u naar eigen inzicht opwaarderen wanneer het tegoed op is. U koopt hiervoor bundels vanaf € 5,- per bundel die een geldigheid hebben van 180 dagen. Geen zorgen over het bereik, de provider maakt gebruik van het stabiele KPN netwerk. De simkaart wordt gratis in uw horloge geïnstalleerd.

Bel- en datatarieven 

Bellen per seconde: € 0,0048 
Data per MB: € 0,15


Voor het uitwisselen van de positie en statusgegevens met uw app verbruikt het horloge data. Bij normaal gebruik zal het horloge circa 20MB (3 euro) aan datategoed per maand gebruiken. De belkosten zijn afhankelijk van het belgedrag van de drager van het horloge.

Waarom dit horloge? 

Snelle service en garantie. U gebruikt de betrouwbare Nederlandse app, online GPS platform én ons eigen GSM prepaidnetwerk van de provider. Daarnaast besteden zij veel aandacht aan databeveiliging. Uw privacygegevens en die van uw dierbaren zijn hierdoor maximaal beveiligd. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Medewerker - 17-08-2019 11:50

Goedemorgen mevrouw, Uiteraard jammer dat het horloge niet bevalt. Leesbaarheid is voor ieder persoonlijk, maar een batterij die steeds leegloopt is hoogstwaarschijnlijk goed oplosbaar. Wellicht mogen we u nog een alternatief aanbieden die beter past bij de wensen en mogelijkheden? Stuurt u alstublieft een e-mail (info@dementie-winkel.nl) met het betreffend ordernummer (5-cijferig), dan kan ik in ieder geval de retour afhandelen. Alvast dank. Vriendelijke groet, Suzanne

Nicole Idema - 17-08-2019 11:20

Heel slecht leesbaar. Veel te moeilijk begrijpbaar. Batterij constant leeg, totaal niet dementie-vriendelijk.! We willen hem graag terugsturen! Valt erg tegen helaas. Vanwege de vakantieperiode is de winkel ook erg slecht bereikbaar. We hopen op een goede oplossing voor deze miskoop.

J. de Leeuw - 07-07-2019 12:34

Horloge is slecht leesbaar, ondanks goede leesbril.
Moeilijk instellen op mobieltje.
Batterij snel leeg.
GPS positiebepaling onnauwkeurig.
Geheel functioneerd niet, zoals ik verwacht had.
5 mei horloge ontvangen, vanaf 10 mei niet meer gebruikt.

Keizer - 01-05-2019 21:34

Prima winkel. We hadden een probleem met het horloge maar naar 1 berichtje was de kwestie binnen een paar dagen opgelost. Nieuw horloge mogen ontvangen. Keurig afgehandeld.