Connect Go Telefoonhorloge - mobiel gps alarm voor binnen en buiten.
4 Reviews | Review toevoegen

Altijd en overal veilig. Een telefoonhorloge voor binnen én buiten. De locatie is op 50m nauwkeurig zichtbaar. Familie en zorgverleners kunnen zelf contact opnemen.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 99,95
Prijs per stuk, vanaf

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Speciaal ontwikkeld voor (oudere) kinderen en ouderen.

Met dit horloge kunt u eenvoudig een extra oogje in het zeil houden op uw dierbaren. Via de GPS is de locatie van het horloge realtime te volgen. Ook kan de drager van het horloge een SOS versturen door de fysieke knop op de zijkant van het horloge 8 seconden in te drukken. Alle toezichthouders ontvangen daarbij een alarmbericht via hun app op de smartphone. Ook zal het horloge bellen naar het eerste SOS nummer. 

Door de grote iconen op de touchscreen van het horloge zijn ook de extra functies zoals telefoonboek, gesproken berichten en stappenteller makkelijk te bedienen. Via de app installeert u tot 10 extra telefoonnummers in het horloge die in geval van nood kunnen worden gebeld.

Dit horloge is IP67 waterdichtgeschikt. Dit betekent dat het horloge volledig stof , zand en 'Dompel' waterdicht is. Het horloge kan daarmee eventueel een korte onderdompeling (max.30 minuten/max.1 meter diepte) overleven. Onder de douche staan is voor dit horloge daarmee in ieder geval geen probleem. Zwemmen adviseren wij niet.                                                                     

Via de Nederlandse app hebben ouders, toezichthouders of mantelzorgers eenvoudig inzicht in de actuele GPS positieinformatie van het horloge en kunnen zij de functies zoals veilige zone (GEO Fencing), intercom, telefoonboek, wekker en de gesproken en geschreven berichtenservice bedienen. 

Uiteraard kunnen de app houders ook bellen naar het horloge. Onbekende nummers worden standaard geweigerd door het horloge.

Meer weten over de werking?

Het horloge werkt met een prepaid SIM kaart. Het horloge is daarmee een mobiele telefoon met een eigen 06 nummer waardoor het kan bellen en gebeld worden. Via de internetverbinding van de simkaart worden de status en positiegegevens van het horloge uitgewisseld met de server. 

Toezichthouders installeren een app op hun Smartphone en kunnen via de app de positie en statusinformatie van het horloge inzien en waar nodig op afstand alle functies van het horloge bedienen. Het dataverbruik hiervoor is minimaal (circa 150kb per dag/ 2-3 euro per maand). Het dataverbruik van het horloge wordt in mindering gebracht op het beltegoed van de SIM kaart. Via de app op de telefoon van de toezichthouders kan op ieder moment de positie- en status gegevens van het horloge afgelezen worden.

Standaard stuurt het horloge eenmaal per 10 minuten de positiegegevens aan de app houders door. Hiermee wordt zowel accu capaciteit als datagebruik bespaard. 
Drukt u op de 'zoek locatie' knop in de app dan zal het toestel gedurende 2 minuten iedere 10 seconden de actuele positie doorsturen. Hierna zal het toestel automatisch weer in bespaarmodus gaan. Uiteraard is het ook mogelijk om het toestel doorlopend in GPS trackingstand te zetten. Het horloge zal dan doorlopend iedere 10 seconden de positie blijven doorsturen. Dit zorgt er echter wel voor dat de accu van het horloge sneller leeg is.

Speciaal ontwikkelde simkaarten

Ieder horloge wordt 'plug en play' geinstalleerd met een simkaart. Deze prepaid simkaart is speciaal ontwikkeld voor een optimale werking en gebruikersgemak van de horloges. De simkaart werkt in heel Europa tegen vast prepaidtarief en zonder extra kosten. Uniek is dat de simkaart slim kan schakelen tussen verschillende GSM netwerken per land. In Nederland gebruikt de simkaart de netwerken van KPN en Vodafone hierdoor heeft u altijd zekerheid van goed bereik. De provider hanteert scherpe tarieven en rekent in tegenstelling tot veel bestaande providers per seconde bellen af (€ 0,0048), zonder starttarief.

Het opwaarderen van de prepaidbundels werkt eenvoudig via de app. In de app kunt u ook live het verbruik van uw actieve prepaidbundels zien. 

Online GPS platform

Naast de handige app heeft u ook de mogelijkheid om via een online GPS applicatie uw dierbaren te volgen. Maak eenvoudig groepen met horloges aan of bedien de horlogefuncties online.  

Zuiverheid van positiebepaling

Buitenshuis zal het horloge gebruik maken van GPS positionering. De nauwkeurigheid is daarbij 0-10 meter. Binnenshuis werkt de GPS niet en zal het horloge proberen de positie te bepalen op basis van WIFI hotspots in uw omgeving. Wifi positiebepaling is op 20 meter nauwkeurig. Is er geen GPS of WIFI dan zal het horloge op basis van GPRS (Global positioning by radio signal) de positie proberen te bepalen. Deze laatste vorm van positiebepaling kan tot 500 meter afwijken. Doordat de database doorlopend van nieuwe data wordt voorzien wordt deze manier van positiebepaling overigens steeds zuiverder. In de app kunt u altijd zien op welke manier de positie is bepaald; GPS, WIFI of GPRS.

Alle specificaties 'Connect Go'

• Afmeting behuizing: 40x38x13mm (LXBXD)
• Nederlandse one2track app
• Werkt zonder aanpassingen in heel Europa en Turkije
• Toegang tot online GPS applicatie
• Touchscreen voor de functies: Telefoonboek, gesproken berichten en stappenteller
• Geen maandelijkse abonnementskosten
• Beperkt datagebruik, slechts 150 kb per dag!
• Volledig geinstalleerd "plug and play"
• Telefoonboekfunctie met 10 extra instelbare nummers 
• Bediening van het horloge door eenvoudige app (voor android 5.0 en Iphone 5S en hoger)
• Afstandbepaling en navigatiefunctie naar het horloge
• Wekkerfunctie, tot 3 instelbare alarmen per dag 
• GPS + AGPS positiebepaling buitenshuis (nauwkeurigheid 1-10 meter)
• WIFI hotspot positiebepaling binnenshuis (nauwkeurigheid 0-20 meter
• GPRS positiebepaling binnenshuis (nauwkeurigheid 1-200 meter)
• GEO Fencing; u geeft het gebied aan waarbinnen het horloge moet blijven.
• Spy-functie; in geval van nood de omgeving van het horloge afluisteren
• Gesproken berichten
• Intercom
• Automatische oplaadwaarschuwing via app bij lage spanning batterij
• Standby tijd circa 60 uur
• Dit model is waterdicht. U kunt er dus wel mee douchen, maar NIET mee zwemmen

Belkosten en dataverbruik

De Simkaart is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in GPS horloges. Met deze Simkaart heeft u het voordeel van Europese dekking zonder extra kosten, scherpe prepaid tarieven en afrekening per seconde zonder starttarief. Via de app ziet u eenvoudig uw resterende bel en datategoed en kunt u naar eigen inzicht opwaarderen wanneer het tegoed op is. U koopt hiervoor bundels vanaf € 5,- per bundel die een geldigheid hebben van 180 dagen. Geen zorgen over het bereik, de provider maakt gebruik van het stabiele KPN en Vodafone netwerk. De simkaart wordt gratis in uw horloge geïnstalleerd.

Bel- en datatarieven 

Bellen per seconde: € 0,0048 
Data per MB: € 0,15


Voor het uitwisselen van de positie en statusgegevens met uw app verbruikt het horloge data. Bij normaal gebruik zal het horloge circa 20MB (3 euro) aan datategoed per maand gebruiken. De belkosten zijn afhankelijk van het belgedrag van de drager van het horloge.

Let op: U kunt de Connect Go telefoonhorloge (conform de wettelijke bedenktijd) binnen 14 dagen retrourneren als het product niet aan de verwachtingen voldoet. Echter, voor het pre-paid abonnement geldt dit niet. Het abonnement kan niet worden geannuleerd.
 

Waarom dit horloge? 

Snelle service en garantie. U gebruikt de betrouwbare Nederlandse app, online GPS platform én ons eigen GSM prepaidnetwerk van de provider. Daarnaast besteden zij veel aandacht aan databeveiliging. Uw privacygegevens en die van uw dierbaren zijn hierdoor maximaal beveiligd. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Jordan - 28-02-2020 02:46

Horloge is erg handig, vooral de intercom functie. Zo kan ik altijd contact maken met de drager ook al kan hij zelf niet meer bellen.
Oplader is alleen niet zo handig, best lastig aan te sluiten voor mijn vader, lukt soms niet goed waardoor het horloge niet geladen word.

Dementie-winkel.nl - 29-04-2019 17:26

Mevrouw Smit, hartelijk dank voor uw beoordeling. De fabrikant heeft er expres ervoor gekozen dat het beeldscherm uitgaat na enkele seconden. Dit met de reden dat je wilt dat de dragers van het horloge zo lang mogelijk online blijven en bereikbaar in noodsituaties. De horloges zijn qua formaat vrij klein en er zit een hoop techniek in. Dit betekent ook dat de accu klein qua formaat is. Vandaar de keuze dat het beeldscherm van het horloge na enkele seconden weer op zwart springt om de accu te sparen.

E. Smit - 25-04-2019 10:48

Op zich prima ding alleen jammer dat de display niet automatisch aangaat als je de horloge naar je toe kantelt (net als bij de iWatch). Het valt niet mee om een demente oudere aan te leren dat hij/zij een knopje in moet drukken om de tijd te kunnen zien. Verder ook nog een nadeel dat de tijd dan ook weer heel snel verdwijnt. Demente ouderen zijn niet meer zo snel van begrip en zouden dus wat meer “tijd” kunnen gebruiken om te tijd af te lezen.

M.j.klunder - 20-03-2019 20:21

Mooi horloge qua vorm. Alleen vinden wij dat de batterij gauw leeg is. Wel handig dat jullie dit meedelen met een berichtje.

Laatst bekeken producten