BordjeVol Spel - Extra werkbladensets Mantelzorg BordjeVol Spel - Extra werkbladensets Mantelzorg BordjeVol Spel - Extra werkbladensets Mantelzorg BordjeVol Spel - Extra werkbladensets Mantelzorg
BordjeVol Spel - Extra werkbladensets Mantelzorg BordjeVol Spel - Extra werkbladensets Mantelzorg BordjeVol Spel - Extra werkbladensets Mantelzorg BordjeVol Spel - Extra werkbladensets Mantelzorg
BordjeVol Spel - Extra werkbladensets Mantelzorg
0 Reviews | Review toevoegen
Bestel hier extra werkbladensets wanneer u de complete methode met de speelkaarten al bezit. Met BordjeVol brengen mantelzorgers o.a. spelenderwijs in kaart hoe lang de situatie nog vol te houden is.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 66,55
Prijs per 25 sets werkbladen
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Waarom en voor wie?

BordjeVol is een effectieve methode voor mantelzorgondersteuning en bestaat uit speelkaarten en werkbladen. BordjeVol kan door een mantelzorger zelfstandig worden doorlopen of met ondersteuning van een professional. De professional stelt een set ter beschikking aan de mantelzorger. De mantelzorger vult de werkbladen in en kan deze houden. De speelkaarten zijn eigendom van de betreffende professional.

Inhoud

De speelkaarten van BordjeVol maken de draaglast duidelijk en concreet. En ook wat er niet meer lukt. Vervolgstappen confronteren met de persoonlijke draagkracht nu en in de toekomst. Wat kan er van het bordje af? Welke bekenden (of buurtgenoten) kunnen daarbij helpen? Een persoonlijk actieplan helpt om de eerste stappen te zetten.

Praktische informatie

De methode BordjeVol wordt breed omarmd door organisaties in zorg en welzijn die mantelzorgers beter willen ondersteunen. Om BordjeVol in te zetten heb je geen training nodig – op de werkbladen staan de stappen duidelijk beschreven. Om vertrouwd te raken met de methodiek en te ontdekken op welke manieren BordjeVol ingezet kan worden, kan een workshop gevolgd worden. Ook kunnen we een In-company Workshop verzorgen.

De professional ervaart wat de cliënt meemaakt tijdens het doorlopen van de methode en hoort de achtergrond van de verschillende stappen. Er worden tips gegeven over het leggen van de verbinding naar andere instrumenten. De workshop biedt een vliegende start aan professionals die met BordjeVol gaan werken. De content wordt gewaardeerd door professionals die beter inzicht willen krijgen in de methode voordat ze besluiten tot aanschaf.

Nabestellen werkbladen

  • 25 sets werkbladen (nabestelling)    €   66,55 
  • 50 sets werkbladen (nabestelling)    € 102,85 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.