BordjeVol Spel - Complete set speelkaarten én werkbladen Mantelzorg BordjeVol Spel - Complete set speelkaarten én werkbladen Mantelzorg BordjeVol Spel - Complete set speelkaarten én werkbladen Mantelzorg BordjeVol Spel - Complete set speelkaarten én werkbladen Mantelzorg
BordjeVol Spel - Complete set speelkaarten én werkbladen Mantelzorg BordjeVol Spel - Complete set speelkaarten én werkbladen Mantelzorg BordjeVol Spel - Complete set speelkaarten én werkbladen Mantelzorg BordjeVol Spel - Complete set speelkaarten én werkbladen Mantelzorg
BordjeVol Spel - Complete set speelkaarten én werkbladen Mantelzorg
0 Reviews | Review toevoegen
Met BordjeVol brengen professionals samen met mantelzorgers spelenderwijs in kaart welke activiteiten energie kosten, hoe lang de situatie nog vol te houden is en welke mensen kunnen helpen.

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 102,85
Prijs per Complete set, vanaf 10 sets
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

| Meer

Waarom en voor wie?

BordjeVol is een effectieve methode voor mantelzorgondersteuning en bestaat uit speelkaarten en werkbladen. BordjeVol kan door een mantelzorger zelfstandig worden doorlopen of met ondersteuning van een professional. 

De speelkaarten en werkbladen BordjeVol Mantelzorg zijn verpakt in een (verzend)doosje. Als organisatie/professional geef je de set aan mantelzorgers bij wie overbelasting op de loer ligt of speelt. Met BordjeVol Mantelzorg kan de mantelzorger zélf aan de slag om inzicht te krijgen. Natuurlijk kun je de methode ook samen met de mantelzorger doorlopen om direct ondersteuning en advies te bieden. De mantelzorger houdt de methode voor naslag of om na een bepaalde periode BordjeVol nogmaals te doorlopen.

Deze sets kunnen goed worden ingezet bij een mantelzorgbijeenkomst. 

Inhoud

De speelkaarten van BordjeVol maken de draaglast duidelijk en concreet. En ook wat er niet meer lukt. Vervolgstappen confronteren met de persoonlijke draagkracht nu en in de toekomst. Wat kan er van het bordje af? Welke bekenden (of buurtgenoten) kunnen daarbij helpen? Een persoonlijk actieplan helpt om de eerste stappen te zetten.

Praktische informatie

De methode BordjeVol wordt breed omarmd door organisaties in zorg en welzijn die mantelzorgers beter willen ondersteunen. Om BordjeVol in te zetten heb je geen training nodig – op de werkbladen staan de stappen duidelijk beschreven. Om vertrouwd te raken met de methodiek en te ontdekken op welke manieren BordjeVol ingezet kan worden, kan een workshop gevolgd worden. Ook kunnen we een In-company Workshop verzorgen.

De professional ervaart wat de cliënt meemaakt tijdens het doorlopen van de methode en hoort de achtergrond van de verschillende stappen. Er worden tips gegeven over het leggen van de verbinding naar andere instrumenten. De workshop biedt een vliegende start aan professionals die met BordjeVol gaan werken. De content wordt gewaardeerd door professionals die beter inzicht willen krijgen in de methode voordat ze besluiten tot aanschaf.

  • 10 doosjes                 €    102,85
  • 50 doosjes                 €    508,20
  • 100 doosjes               € 1.004,30
  • 250 doosjes               € 2.480,50
  • 500 doosjes               € 4.900,50

Nabestellingen

(zie deze link)

  • 25 sets werkbladen (nabestelling)    €   66,55
  • 50 sets werkbladen (nabestelling)    € 102,85 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.